-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
allah yardımcın olsun,ona ihtiyacın olduğu bir dönem.
Ama biz kadınlar güçlüyüz,yalnız değilsin biz varız :)
Eşin sağsalim gidip gelsin inşallah.
Sende ona göre dikkat et kendine ve bebişine.:KK68:
Sagol canım valla burada olmasa canım :)

İyi kötü aklınızda illaki bişey vardır canım.
Ben de genel olarak yeni türeyen isimleri sevmiyorum ama kızım bi istisna (gerçi yeni türeyen bir isim değil ama) 2 seneden fazladır diyorum eğer ki kızım olursa eşimin müdürünün ismini koyucam (zamanında benimde daha üst müdürümdü kendisi) bize çooook katkısı oldu kadının Allah razı olsun.

Fikir edinmek istiyorsan isim paylaşırız ama herkes aynı şeyleri sevmiyor o yüzden biraz karışık bi durum

Yan korumalık alsam mı almasam mı, onda kafam karışık, ikeaya gittiğimde bakıcam bir hali ruhiyetime göre : )
Çarşaf takımı alman zararına olmaz canım iyi olur.

Sağol canım
İşte genel olarak hepimizde eksik olan şeyler bunlar. Ben de böyle şeyler denk geldikçe eksiltmeye çalışıyorum.
Ah Dr Brown un biberonları da indirimde olaydı alıcaktım onlardan da ama işte onlar indirimde değildi.

Bana ilk hamile kaldığımdan beri diyorlar canım, son zamanlara doğru kuyruk sokumunda da ağrı olacak filan diye.
Neden olduğu konusunda bi fikrim yok ama henüz olmadı, genel olarak herkesin gördüğü bir ağrı çeşidi bu heralde

Ben aldığım an bile bi heyecanla atıyorum yaaaaaaaaaaaaa :oops:
Sonra bi de ürünler elime ulaşınca atıyorum.

Burda aldım diyo herkes, aldığı şeylerin bikaç parçasını atıyor diğerleri yok.
Diyorum ben mi acaba görgüsüzlük yapıyorum :KK43:
Ama ben nasıl kendime bişey alınca heyecanlanıyorsam, burda kimin cicilerini görsem heyecanlanıyorum ben yaaaaaaa :KK49:
Ay canım haklısın bende oyleyim resimleri görünce ay bundan bende yoktu aa bunu almayı unutmuş felan diyorum insan heycanlanıyor valla canım :)

Ben aldığım an bile bi heyecanla atıyorum yaaaaaaaaaaaaa :oops:
Sonra bi de ürünler elime ulaşınca atıyorum.

Burda aldım diyo herkes, aldığı şeylerin bikaç parçasını atıyor diğerleri yok.
Diyorum ben mi acaba görgüsüzlük yapıyorum :KK43:
Ama ben nasıl kendime bişey alınca heyecanlanıyorsam, burda kimin cicilerini görsem heyecanlanıyorum ben yaaaaaaa :KK49:

Aksine alınanları görmek çok heveslendiriyor bizi.Özellikle şurda indirim var haberi hep geç kalmış olsamda uçuruyor,allah razı olsun.
Benim aldıklarım genelde çok düz desensiz şeyler atılacak gibi değil,az aldım daha :olamaz:
değişik şeyler almaya başladığımda anında toplu olarak sizde :)):KK68:
Taşınma durumum yüzünden oda hazırlığım olmayacak,parkyatak ,şifonyer,araba vs almadım onları ve elektrikli şeyleri son ay alıcam şuan markalarını belirliyorum sadece,onlarıda sizlerle paylaşıyorum :)

Kız ismi dediğim gibi önceden belliydi
Biz de erkek ismi hiç düşünmemiştik ama hem benim hem eşimin istediği Bi isim çıkmıştı ortaya sonunda

Adlarıyla yaşasınlar inş

At sende resim yaaaaa. Bekletmeyiin

Dedim ya carters ın her takımı güzel. %50 lik indirimde bu varmı şu an? Varsa hiç kaçırma yani

Benim beğendiğim çoğu isim akrabalarda var. Erkek çok sülalede ondan erkek Bebek ismi zordu ama şükür bişey bulmuştuk.
Eymen kuzenimin oğlunun birinin ismi
Kemal ismini severim. Hem amcamın adı hem eşimin akrabasının adı
Ömer ismi güzel, babamın adı
Murat ismini severim, elini atıyon Murat a geliyo
Hakan güzel ama o da çok, hem de kardeşimin adı

Bülent ismine herkes Bi bahane bulmuştu. Recep ismine de

Bende ismi taşıyan kişilerin genelinin karakterine ve iş statülerine bakıyorum çoook etkilediğine inanıyorum

" Burak" isminde olanlar çok zeki,akıllı uslu oluyormuş,benim çevremdekilere baktım evet gerçekten öyle.

Selen_Ay Selen_Ay amin canım inşallah.bakalım bulcaz isim ama ne zaman?
akşam bakayım canım yorgunum ama kendimi iyi hissedersem foto çekeyim yarın atarım inşallah :KK66:

At resim yaaa at
Mutlubulut un dediği gibi canım eskiden çocuk doğunca koyuyorlarmış isim. Bişey elbet bulunacak

Bulursunuz canim insallah daha vakit var :) eskiden koymadan hemen once karar verirlermis :KK70:

Allah korusun bogulma riski vs diyr dimi? Bende bugun instagramda okudumda :/ ama kafayi vurursada cani yanar :KK43:

Aynen canım boğulma riski olduğunu söyledi Bi doktor. Kafasını vursa en fazla canı acır ama ya diğer türlüsü işte :(

Selen_Ay Selen_Ay oy cok tatli gorunuyorlar yaa :))

Çok şirinler iyi günlerde kullanın ben de artık odası gelince yerleştirmeden atarım toplu olarak o zaman :anneadayı: zaten çoğu pamidor ve e bebekten tanidik gelir yani biraz da carsidaki mağazalardan var atıcam bende beni de aşka. Getirdiniz :))

Tanıdık gelsin canım sonuçta hepimize fikir oluyor. Bazen burda aklımıza gelmeyen bilmediğimiz şeyleri de görüp öğreniyoruz
O yüzden kim ne almış meraaaaaak bende : )

Gel aşka gel :D

Ay canım haklısın bende oyleyim resimleri görünce ay bundan bende yoktu aa bunu almayı unutmuş felan diyorum insan heycanlanıyor valla canım :)

Aynen işte
Aaaa ben bunu almadım yanda bu da mı varmış filan diye
Fikir oluyor

Aksine alınanları görmek çok heveslendiriyor bizi.Özellikle şurda indirim var haberi hep geç kalmış olsamda uçuruyor,allah razı olsun.
Benim aldıklarım genelde çok düz desensiz şeyler atılacak gibi değil,az aldım daha :olamaz:
değişik şeyler almaya başladığımda anında toplu olarak sizde :)):KK68:
Taşınma durumum yüzünden oda hazırlığım olmayacak,parkyatak ,şifonyer,araba vs almadım onları ve elektrikli şeyleri son ay alıcam şuan markalarını belirliyorum sadece,onlarıda sizlerle paylaşıyorum :)

Olsun az da olsa at sen yine de
Benim aldığım renklerde çok cıcıklı bıcıklı şeyler değil nasılsa

Oda herkeste yok ki canım
Fazladan odası olan imkanı olan alabiliyor. Olsun napalım. Aldıklarımızı atalım yeterli

Aaaa ben de burda indirim yazılarını hemen takip ediyoruuum

" Burak" isminde olanlar çok zeki,akıllı uslu oluyormuş,benim çevremdekilere baktım evet gerçekten öyle.

Aaaa evet gerçekten Burak ismindeki çocuklar öyle

Annemin teyzesinin gelini doğum yapmıştı. Köyde oldukları için şehire gelince bizde kaldılar (İlk çocuğun doğumunu merkeze yolluyorlarmış)
Çocuğun cinsiyetini bile bilmiyorlardı. Doğunca öğrendiler erkek olduğunu. Gelin soruyor adını ne koysak, kaynanası dediki ben hiç karışmam ne istiyorsan onu koy.
Neyse dedim aklında bişey yoksa Burak ismi güzel beğenirseniz koyun. Neyse gelin beğendi koydular o zaman. Hatta o zaman kocası o Nasıl isim nerde buldun filan diye hoplamış, gelin de benim bulduğumu söylemiş.
Akrabasıyım ya :D kapamış ağzını yazdırmış kimliğine :D
Akıllı çocuktur vesselam. İnş iyi bir yerlere de gelir

Demem o akrabada erkek çok isimleri aldılar hep. Zorda kalmadıkça da 2. Aynı isim olsun istemiyorum

kızlar size bir sorum var özellikle çok araştıran biri olarak Selen_Ay Selen_Ay 'a.evet yine ben :KK70:
şimdi eşim ana kucağı almak istiyo.ben pek istemiyodum ama yazlığa falan gidince orda beşik olmadığı için uyutmak için olabilir diye düşünüyorum.ana kucağında bebekler uyuyobiliyo mu bikaç saat omurgasına zararı olur mu yoksa sadece oyalamak için mi oraya yatırılabiliyo?

Selam kızlar nasılsınız ? :anneadayı:
Selen_Ay Selen_Ay güle güle kullansın inşallah kızçen cnm çok güzeller :21:
yengec4 yengec4 bulursunuz canım daha vakit var ama son ana da kalmasın bence erkek olsaydı biz de utku deniz düşünüyoduk şimdi defne deniz olucak inşallah eşim deniz diyo o kesin ama defne de ben kararsızım tek isim mi olsa acaba diye erkek olsaydı aren ismini istiyodum fakat eşim hiç beğenmemişti :halay:

yengec4 yengec4 bulursunuz canım daha vakit var ama son ana da kalmasın bence erkek olsaydı biz de utku deniz düşünüyoduk şimdi defne deniz olucak inşallah eşim deniz diyo o kesin ama defne de ben kararsızım tek isim mi olsa acaba diye erkek olsaydı aren ismini istiyodum fakat eşim hiç beğenmemişti :halay:
isimler güzel cnm benim de eşim buldu ismi cemre miray olsun dedi ben de miray olsun iki isim cok uzun olcak bizim soy isim biraz kaba ve cok uzun yazık bebegime okulda zorlanmasın ve bir tane yeter dedim miray oldu baklım adı ile gelsin diyorum cnm

madley madley bulurum canım da hediyelik süs yapcam kapı süsü yapcam daha isim belli değil yapamıyorum onlarda kaldı :D
aren gibi ayaz gibi yeni çıkan isimleri pek sevmiyorum.deniz ismi hoşuma gidiyo hemde eşim deniz aşığı bir ara düşündüm ama kız ismi mi erkek ismi mi belli olmadığından ondanda vazgeçtim :)

kızlar dıs cekim yapmak iştiyorum ama ben bir turlu elbise bulamadım ve kararsızızm of dolap süsleri ben yapcagım bir kac sey var aklımda boyle valla ilk ya her sey yapmak iştiyorum bu seferde ne o görgüzüz derler diye korkuyorum yani =)

hanımlar bugün kontolumuz vardı bizmde. kızıcığım 1628 gr 39 cm olmus. maşallah prensesime. baştan kanamalarım olduğu için progestan kullanıyordum bu haftaya kadar ama artık kesti doktorum. normal doğumu geciktirebilir dedi. artık 2 haftada bir çağırıyor. bir sonraki kontrolde nts ye alacakmış. doğum pozisyonunuda aldı çok şükür. inşallah bir aksilik olmazsa normal doğum gözüküyor.

iki haftada yarım kilo almış böyle devam ederse 3 kiloyu aşacak inşallah. bu arada bende 2 haftada 400 gr vermişim. hiç böyle bir hamilelik gecireceğimi hayal etmemiştim 100 ü aşarım hayli hayli diye düşünüyoırdum ama aksine kızım bana yaradı. 90 la hamile kaldım 82 ye düştüm 86 yım şimdi. böyle devam ederse doğumdan sonra hamile kaldığımdan zayıf olacağım :D

bayramda gelir bizim kız diye korkuyorum dedim doktora. niye bi yere mi gitcen dedi :) yok dedim siz olmazsınız diye korkuyorum. burdayım ben doğum olursa gelirim dedi. nasıl rahatladım anlatamam. gerçi bayram sonrasını beklese iyi olacak. annem hacca gidecek kısmetse,dönmemiş olurlarsa karı koca başbaşa gitcez doğuma. kayınvalidem köyde o da gelemicek gibi. bakalım nasıl olacak.

başta sıkıntılı gectiği için erken doğum olur diye korkumda var ama inşallah vaktini bekler meleğim.

kızlar size bir sorum var özellikle çok araştıran biri olarak Selen_Ay Selen_Ay 'a.evet yine ben :KK70:
şimdi eşim ana kucağı almak istiyo.ben pek istemiyodum ama yazlığa falan gidince orda beşik olmadığı için uyutmak için olabilir diye düşünüyorum.ana kucağında bebekler uyuyobiliyo mu bikaç saat omurgasına zararı olur mu yoksa sadece oyalamak için mi oraya yatırılabiliyo?

Bikaç saat uyumasında bi sıkıntı yok diye gördüm sanki ben canım
Hani en olmadı içine bişey serersin. Alt açma örtüleri filan gibi
Yazlığa filan gidiyorsanız çok iyi olur canım

Ana kucakları iyi oluyor da. Ben belli bir aydan sonra kullanılamıyo diye istemiyorum. Nere kaldıracam. Gerçi Kocaman gardolap alıyorum. Peşine de hemen çocuk düşünüyorum :KK70: bana yaramazsa kime yarıcak demi
Dur Bi bakınayım ben anakucaklarına
:KK70: gerçi ucuzuna da el atmıyom, eşim kesin çıldırır yine

Sağol canım

Senin bebişinde adıyla yaşasın inş
Herkeste isimle bi hikaye mevcut : )

madley madley bulurum canım da hediyelik süs yapcam kapı süsü yapcam daha isim belli değil yapamıyorum onlarda kaldı :KK70:
aren gibi ayaz gibi yeni çıkan isimleri pek sevmiyorum.deniz ismi hoşuma gidiyo hemde eşim deniz aşığı bir ara düşündüm ama kız ismi mi erkek ismi mi belli olmadığından ondanda vazgeçtim :)

Ben de başlıcam süslemelere yaaaa
Ama bu hafta hastaydım ondan inemedim çarşıya haftaya eşim yok
Dur ben bi gezineyim bir sonraki hafta

Aaaa bu arada erkek çocukta Levent ismi de hoşuma gidiyordu

malesef cogu konuda boyle canım :/

Ay hiç sorma yaaa
Ama sonunda aklımıza en çok ne yatıyorsa onu yapıyoruz değil mi.
Bu konuda heves baya yönlendirici

Yalnız ben ilk aylar beşiğin ön korkuluğu çıkarıp beşiği bizim yatağa dayıcam ya (yatak yanı beşik gibi) eğer ki o kenar koruyucular bütün 4 kenarsa muhtemelen almam gibi
Alacak olursam da daha sonra

hanımlar bugün kontolumuz vardı bizmde. kızıcığım 1628 gr 39 cm olmus. maşallah prensesime. baştan kanamalarım olduğu için progestan kullanıyordum bu haftaya kadar ama artık kesti doktorum. normal doğumu geciktirebilir dedi. artık 2 haftada bir çağırıyor. bir sonraki kontrolde nts ye alacakmış. doğum pozisyonunuda aldı çok şükür. inşallah bir aksilik olmazsa normal doğum gözüküyor.

iki haftada yarım kilo almış böyle devam ederse 3 kiloyu aşacak inşallah. bu arada bende 2 haftada 400 gr vermişim. hiç böyle bir hamilelik gecireceğimi hayal etmemiştim 100 ü aşarım hayli hayli diye düşünüyoırdum ama aksine kızım bana yaradı. 90 la hamile kaldım 82 ye düştüm 86 yım şimdi. böyle devam ederse doğumdan sonra hamile kaldığımdan zayıf olacağım :KK70:

bayramda gelir bizim kız diye korkuyorum dedim doktora. niye bi yere mi gitcen dedi :) yok dedim siz olmazsınız diye korkuyorum. burdayım ben doğum olursa gelirim dedi. nasıl rahatladım anlatamam. gerçi bayram sonrasını beklese iyi olacak. annem hacca gidecek kısmetse,dönmemiş olurlarsa karı koca başbaşa gitcez doğuma. kayınvalidem köyde o da gelemicek gibi. bakalım nasıl olacak.

başta sıkıntılı gectiği için erken doğum olur diye korkumda var ama inşallah vaktini bekler meleğim.

Hadi gözün aydın canım
Çok şükür bebeğinde bişey yok. Olacak diye korkarken bu aylara gelmiş ne güzel

Bundan sonra hayırlarla gelir bebeğin inş. Yine de hayırlısı olsun ama inş normal doğum olur

Bundan sonrasına da korkma inş. Erken doğsa bile artık sensiz de yaşayabilir bebeğin :KK200: :KK46: Stres yapma hiç bebeğin sebepsiz gerilmesin annesi :anne:

iki haftada yarım kilo almış böyle devam ederse 3 kiloyu aşacak inşallah. bu arada bende 2 haftada 400 gr vermişim. hiç böyle bir hamilelik gecireceğimi hayal etmemiştim 100 ü aşarım hayli hayli diye düşünüyoırdum ama aksine kızım bana yaradı. 90 la hamile kaldım 82 ye düştüm 86 yım şimdi. böyle devam ederse doğumdan sonra hamile kaldığımdan zayıf olacağım :KK70:

Maşallah bebeğine canım bende benimkinin kilosunu merak ediyordum demekki bu haftalarda böyle oluyor 15 gündür gitmedimde 2 haftada 1 çağırmasında iyiymiş inş.doğumlarımız kolay olur sağlıkla kavuşuruz yumurcaklarımıza:KK54:

Back
X