-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Günaydın kızlar tugder tugder neyse ki ona güvenip ilerlemedin gözün aydın
daisy5 daisy5 ben de kan ilacımi aksatıyorum sü aralar İnş. Normaldir değerlerim artık zorlamaya başladı hamilelik hayırlısıyla tamamlarİz inş. H hayatalya dinlen canım iyi bi insanlar neden bu kadar düşüncesiz olabiliyor bazen anlamıyorum :(

günaydın kızlar...yarın kontrolüm var bugün bi an önce bitsin istiyorum ;)

Bikaç saat uyumasında bi sıkıntı yok diye gördüm sanki ben canım
Hani en olmadı içine bişey serersin. Alt açma örtüleri filan gibi
Yazlığa filan gidiyorsanız çok iyi olur canım

Ana kucakları iyi oluyor da. Ben belli bir aydan sonra kullanılamıyo diye istemiyorum. Nere kaldıracam. Gerçi Kocaman gardolap alıyorum. Peşine de hemen çocuk düşünüyorum :KK70: bana yaramazsa kime yarıcak demi
Dur Bi bakınayım ben anakucaklarına
:KK70: gerçi ucuzuna da el atmıyom, eşim kesin çıldırır yine
yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırım ;)
araştırma yapcan ama desene sana soru sormam eşine patlıcak galiba :D

Hehh yaptımm bu odanın rengi ne acaba kızlar bide beşik çok hoşuma gitti siz nasıl buldunuz ? Bu tarz bişey gören var mı internette acaba özel yapım mıdır ki ? :işsiz:
canım galiba somon rengi duvarlar anladığım kadarıyla .gerçi biraz ışık falan parlamış ama öyle geldi bana.
Günaydın kızlar nasılsınız bugun ben biraz iyi değilim cok yorgunun valla :)
günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedim :(

Günaydın annişler

Erken kalktım ben ama yatakta uzanayım dedim ama kızım acıkmış kıpırdandı durdu yatakta yatırmadı topağım
:anneadayı::KK200:

Aynen canim cok arastirinca kafamizda karisiyor ama napalim :) bugun benimle dogum yapacak arkadasimla konusuyordum 0 arastirma daha neyin ne icin kullanildigini bilmiyor acaba ona daha mi kolay olur alisveris dedim :)
Canim aslinda bende ilk 6 ay yanimda kucuk besikte yatiricam insallah ama sonrasinda lazim degil mi aslinda yani hareketlenince iyice bilmiyorum ki :/ fiyatta farkediyor hani :/ english homede nevresim bu kadar uygunken baska markalarda falan yan korumasi olan setler pahali. Tek satilan bile pahali :) english homede vardi dun ama orada olan hic bir modelin takimi degildi bari duz sade bisey olsaydi :)

Ben alırsam zaten sade beyaz bişey istiyorum canım ya da beyaz üzerine olabildiğince az desenli. Çünkü farklı desenlerde nevresimlerimiz var hangi birine uydurucaz.

Ben ikeaya gittiğimde bakıcam yan korumalığa, fiyatını burda söylerim. Çok pahalıya gelirse diktirilmezmi o şeyler yaaaa

Aaaa bu arada 75X75 di heralde müslin kumaştan bez de vardı ikeada 2si 17,5 idi yanılmıyorsam. Hani bebeğin altına filan sermeye iyi olur, kumaşı da fiyatı da iyi.

Selam kızlar biz yemek davetli idik ama eşyaları almışlar bize geldiler geliyoruz. Dediler geldiler bir saat oldu gideli ev duman kokuyor her yerde açıktı mutfağı süpürdüm sildim bastan yarında bolkona yıkarım artık bana iş işte kızlar sinir oldum ama neyse artık

:KK57: hayret ötesi bazı insanlar. Fikirsizlikte zirve yapmayı ben de kaynanamlarda sanırdım
:KK20: pes yani
Sen bugün yat dinlen canım, en zorlu olduğumuz dönemlerdeyiz ve sıcaklar hiç kolaylık sağlamıyor bize

Yakınlık durumunuz nedir bilmiyorum ama ben kinci insanım, sanırım böyle fikirsiz insanlarla görüşmemi olabildiğince aza indirgemeye çalışırdım :sinirli:

İyi geceler kızlar nasılsınız beni soracak olursanız çok iyiyim çok şükür kazasız belasız memleketime geldim doktor muyahenesine yapıldı herşeyimiz çok iyi su falan kaçağı da yok kendi doktoruma o kadar şey demek istiyorum ama la havle çekiyorum işte herkes doktor oluyor ama iyisini bulmak zor doktor normal doğum için hiçbir sakınca yok dedi hayırlısıyla Rabbim kurtulmayı nasip etsin ben iyice ağırlaştım

Hadi yolculuğunda geçmiş olsun canım.
Bizler için bundan sonrası biraz ağır dönemde beklemek

Günaydın kızlar dün gece kramplarla bacak ağrısıyla geçti magnezyum aldım en sonunda biraz hafifledi o kadar meyve yiyorum süt falan içiyorum yetmiyor demek ki ama bu haftada başladı böyle sızılar birde rüyalar başladı türlü türlü:)):KK70:

İstediğimiz kadar besinlerle düzenlemeye çalışalım oluyor canım çünkü vücutta önceden de kaynaklar iyi değildi. Yetmiyor yani.
Ben de bugün doktora gittiğimde uyuşmaları söylicem bakalım ne der.

Ay o rüyaları ben ilk hamile kaldığım zamanlar çok görüyordum :KK45: :KK45: ilk 10 hafta yasaktı ya sonradan alıştım

günaydın kızlar...yarın kontrolüm var bugün bi an önce bitsin istiyorum :KK66:

yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırım :KK66:
araştırma yapcan ama desene sana soru sormam eşine patlıcak galiba :KK70:

canım galiba somon rengi duvarlar anladığım kadarıyla .gerçi biraz ışık falan parlamış ama öyle geldi bana.

günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedim :KK43:

:KK45: ay benimde kontrol bugüüüüün yaşasııııın, devlet hastanesine gittiğimde boyu ne kilosu ne öğreniyorum. Kızım kaç gr olmuş bakalım

Eşim de akşam geldi sırf bugün hastaneye gidicem diye, yoksa bugün de şehir dışında olurdu muhtemelen.
Bu ara çok yoğun yaaa :KK43: yorgunluktan ölüyor bi de şimdi fındığa gitcek of :KK43:

Eşime patlasın canım iyi olur, ben patlasın böyle şeyler diye 6 senedir bekliyorum :KK45: Yine dua etsin çocuğun bütün pahalı şeyleri (odası, arabası) hediye geldi yoksa napcaktı :KK45: Ha geceliğimi bile annem alıyor yani daha ne olsun :63:

H hayatalya türlü türlü insanlar işte sıkma canını çok yorma kendini
yengec4 yengec4 bende ilacım bitmişti onun bahanesine cumartesi gitcem :KK49:aslında randevum 10 ağustosta yine var çalışabilir raporu alıcam heyecanlıyım bende
deliceee deliceee canım midende bulantımı yapıyor kan ilacı hergün düzenli için diyorlar

Selen_Ay Selen_Ay Ikeanin kendi besigine goredir sanirim olculeri. Ben takim.alirsamda sade bir model alirim zaten canim bakalim arrik once besigi alalimda :D

bir kaç aylık olunca oyalamak yerinde tutmak zor olabilir.O yuzden üzerinde dönence tarzı oyuncak olan,salanabilen ,cevresini görebileceği eğimde, kolay taşınır anakucaklarında rahat ediyorlarmış.

henuz tam araştırmadım ürünleri ama bak bu çok kullanışlı gibi

canım ewet bu kullanışlı duruyor. bunu tercih edebilirsin bebek hamaklarıda kullanışlı onlarada bakabilirsin.

uykusuzluğa alış anne diyolar bence :KK66:

canım benim hamile kalmadan önce kızım olursa nur oğlum olursa can koyalım diye düşünüyodum.cinsiyeti belli olunca eşim hiç isim düşünmedik diyince benimde kafamı karıştırdı acaba çok mu erken karar verdim biraz araştırsam mı diye.şimdide hiç bi isim içime sinmiyo hoşuma gitmiyo.bende son zamanlarda türeyen isimleri sevmiyorum internetten bakıyorum ama sadece okuyup sayfayı kapatıyorum :KK70:
bu arada güle güle kullansın bebişin inşallah canım cicilerini.bende evi toparlayabilirsem o enerji gelirse foto çekip atcam ama nerdeeee :KK70:

bencede başka isimlere bak canım

canım bizde ana kucağı var, arkadaşımız verdi + beşik gibi bir şey de var hamak gibi. onları kullanıcam ben. kendi odasına da yatak aldım zaten, karyola yani. inşallah 4-5 yaşına kadar kullanır onu. büyük ve 3 kademeli çünkü

herşeyini düşünmek zorundayız canım malesef bir beşikle olmuyor.

Günaydın kızlar tugder tugder neyse ki ona güvenip ilerlemedin gözün aydın
daisy5 daisy5 ben de kan ilacımi aksatıyorum sü aralar İnş. Normaldir değerlerim artık zorlamaya başladı hamilelik hayırlısıyla tamamlarİz inş. H hayatalya dinlen canım iyi bi insanlar neden bu kadar düşüncesiz olabiliyor bazen anlamıyorum :KK43:
Evet CNN valla cnm oyle yani oldu artık bir kere :( simdi dinleniyorum

günaydın kızlar...yarın kontrolüm var bugün bi an önce bitsin istiyorum :KK66:

yazlığa gidince pratik olur dedim ama dediğin gibi kaldırması dert evde yer yok olmadı yazlıkta bırakırım :KK66:
araştırma yapcan ama desene sana soru sormam eşine patlıcak galiba :KK70:

günaydın canım bende bugün yorgunum dünden beri kendime gelemedim :KK43:
Valla canım oyle bir de işal olmuşum oy oy kafa mı yastık dan kaldıramıyorum ama zorla kalkıyorum

Selam kızlar nasılsınız ? :anneadayı:
Selen_Ay Selen_Ay güle güle kullansın inşallah kızçen cnm çok güzeller :21:
yengec4 yengec4 bulursunuz canım daha vakit var ama son ana da kalmasın bence erkek olsaydı biz de utku deniz düşünüyoduk şimdi defne deniz olucak inşallah eşim deniz diyo o kesin ama defne de ben kararsızım tek isim mi olsa acaba diye erkek olsaydı aren ismini istiyodum fakat eşim hiç beğenmemişti :halay:

Benim kızımın ismi Ada Deniz olacak inşallah :) Bence Deniz ismi kulağa hep hoş gelen ve süresi asla geçmeyecek bir isim. :KK200:

Günaydın annişler

Erken kalktım ben ama yatakta uzanayım dedim ama kızım acıkmış kıpırdandı durdu yatakta yatırmadı topağım
:anneadayı::KK200:

Ben alırsam zaten sade beyaz bişey istiyorum canım ya da beyaz üzerine olabildiğince az desenli. Çünkü farklı desenlerde nevresimlerimiz var hangi birine uydurucaz.

Ben ikeaya gittiğimde bakıcam yan korumalığa, fiyatını burda söylerim. Çok pahalıya gelirse diktirilmezmi o şeyler yaaaa

Aaaa bu arada 75X75 di heralde müslin kumaştan bez de vardı ikeada 2si 17,5 idi yanılmıyorsam. Hani bebeğin altına filan sermeye iyi olur, kumaşı da fiyatı da iyi.

:KK57: hayret ötesi bazı insanlar. Fikirsizlikte zirve yapmayı ben de kaynanamlarda sanırdım
:KK20: pes yani
Sen bugün yat dinlen canım, en zorlu olduğumuz dönemlerdeyiz ve sıcaklar hiç kolaylık sağlamıyor bize

Yakınlık durumunuz nedir bilmiyorum ama ben kinci insanım, sanırım böyle fikirsiz insanlarla görüşmemi olabildiğince aza indirgemeye çalışırdım :sinirli:

Hadi yolculuğunda geçmiş olsun canım.
Bizler için bundan sonrası biraz ağır dönemde beklemek

İstediğimiz kadar besinlerle düzenlemeye çalışalım oluyor canım çünkü vücutta önceden de kaynaklar iyi değildi. Yetmiyor yani.
Ben de bugün doktora gittiğimde uyuşmaları söylicem bakalım ne der.

Ay o rüyaları ben ilk hamile kaldığım zamanlar çok görüyordum :KK45: :KK45: ilk 10 hafta yasaktı ya sonradan alıştım

:KK45: ay benimde kontrol bugüüüüün yaşasııııın, devlet hastanesine gittiğimde boyu ne kilosu ne öğreniyorum. Kızım kaç gr olmuş bakalım

Eşim de akşam geldi sırf bugün hastaneye gidicem diye, yoksa bugün de şehir dışında olurdu muhtemelen.
Bu ara çok yoğun yaaa :KK43: yorgunluktan ölüyor bi de şimdi fındığa gitcek of :KK43:

Eşime patlasın canım iyi olur, ben patlasın böyle şeyler diye 6 senedir bekliyorum :KK45: Yine dua etsin çocuğun bütün pahalı şeyleri (odası, arabası) hediye geldi yoksa napcaktı :KK45: Ha geceliğimi bile annem alıyor yani daha ne olsun :63:
Valla canım dinleniyorum baklım eşim arkadaşları. Dinleniyorum bugun baklım

H hayatalya türlü türlü insanlar işte sıkma canını çok yorma kendini
yengec4 yengec4 bende ilacım bitmişti onun bahanesine cumartesi gitcem :KK49:aslında randevum 10 ağustosta yine var çalışabilir raporu alıcam heyecanlıyım bende
deliceee deliceee canım midende bulantımı yapıyor kan ilacı hergün düzenli için diyorlar
Yok canım dinleniyorum bu gun baklım Halim yok iş yapcak valla

daisy5 daisy5 yok canım bulantı yapmıyo ama günde 2 ye çıkarttı doktor sabah içiyorum aksamlari unutuyorum ac karnina icildiginden alarm kurayım bari aksamlari için

çarşafların kirlenme, sık değiştirme durumu olucağını düşünürsek dediğin gibi düz desensiz butun nevresimlere uyacak beyaz,kırık beyaz çarşaf daha kullanışlı olur gibi.

ikea da bebek bölümünde ölçülerine dikkat et kendi ölçülerine göre genelde.
Screen Shot 2016-07-28 at 10.51.19.webp

Back
X