- Emoji Skoru
- 1.892
- Puanlar
- 373
Selen_Ay Astronot gerçekten çok iyi :) Çok gzül birde fiyatları en düşük 50tl civarı diye biliyorum daha uygununu görmedim. Biliyorsun bende alacaktım, hediye verdi eşimin arkadaşı aradan çıkmış oldu. Bende hevesliyim onlara :)
Bence de iyi fiyat ama eşim işte gel de anlat yani.
Astronot gerçekten çok iyi oluyor kışın. Kat kat giydirine kadar en iyi şey
Kızlarr geldik yumurcak 2800 olmuş 50 cm haftasıyla uyumlu dedi çok şükür ama başı iyice inmiş aşağı sizede söylemiştimya farkettim indiğini Ağrı'larım oldu Bayram'da çok gezinme dediyürüyüş bile çok yapma dedi erken gelmemesi için artık eve hapsoldum
neyse bebiş iyi olsun da
Karnın aşşağıladı mı canım?Yani üst kısımdan boşalıp alt kısma mı yerleşti?
Öyleyse gerçekten gezinmeden evinde kal bayramda.
Bu arada maşallah bebişine annesi, çok şükür iyi
Merhaba annişler bizde geldik, doktor bey malesef bebeğe pek bakmadı, başı leğen kemiyinde olduğu için ölçümler doğru çıköayabilir dedi, nstye girdik, kasılma çıktı yine ama tabii ben hissetmedim, artık nasıl bir bünyesealttan muayine etti yine, daha da incelmiş rahim ağzı, bol su iç, dinlen, 2 haftayı doldurmaya bak. 37den önce doğurmamaya çalış
işte küçük ilçede yaşamanın dezavantajları, hiç bir hastane 37den önce doğum yaptırmıyor buralarda, hatta 36+6 olsan bile çocuk doktoru bakmıyormuş..Ne kadar saçma.. İnşallah 2 haftayı da doldurursak kendi doktorumuz yaptıracak doğumu, o zaman küvöze ihtiyac olursa cocuk doktoru bakmak zorunda oluyor.. Dualarınızı esirgemeyin,
![]()
Sende dinlen canım, kendine dikkat et.
Yalnız acayip meral ettiğim bişey var. Sancılandın diyelim ve hastaneye gittin. Hemen son adet tarihini mi soruyorlar?
Kuzenim İzmirde doğum yapmıştı canım hani 36. haftasında doğum yapan (burda 1-2 kere bahsetmiştim)... 4 sene oldu. Küveze hiç ihtiyaç duymamışlar. Bebekle kendi ertesi gün taburcu edilmişti. 37. haftasından önce illa her bebek küvöze mi giriyormuş
Bana doktor bişey demese yaaaa, memlekete gitmeyi gerçekten çok istiyorum çünkü
gerçi bizim haftamız daha erken ve bebekte aşşağılamadı daha şükür. Bi gidim gelim de ondan sonra ne zaman istiyorsa gelsin yavrucuğum
Bugün çantamızı yaptık, zaten önceden poşetlemiştim. Bebişimin eşyalarını çantaya da koyduk. Bi tek benim eşyalar kaldı çantaya koymalık