- Emoji Skoru
- 1.892
- Puanlar
- 373
Benim evde vardı sütyenim koydum çantaya, yoksa bence alma, sütyen takıp üstüne yine bişey giymen lazım, belin açıkta kalıyor üşütürsün. Atlet daha iyi derli toplu.
Silikon göğüs ucu lazım oluyor, benim hemen yara olmuştu, uç takıp emzirdim. Göğüs kalkanı emzirme dışında korumak için, onu takınca göğüs ucu çamaşırına felan değmiyor, acımıyor. Göğüs kalkanını almasanda olur.
Ben şerbet ve lokum dağıtıcam, bide süs alıcam nasıl bulursam artık. Ama evde dağıtmam sadece hastanede dağıtırım diye uygun fiyatlı az sayıda bi süs alıcam. Evde Kuranını okuturken yine bişey yaptırırım inşAllah. Hastanede çokta abartmaya gerek yok.
Anladım canım. Ben de silikon göğüs ucu alayım diyorum ama diyorum ya eşim muhalefet....
Artık yara olursa eşim hemen inip alıcak. Allahtan fakültenin yakınına ebebek açıldı. Gidip alıp gelir napalım.
Ben de hastaneye pek bişey yapmayım diyorum. Mevlüt okuturken bikaç bişey yaparım artık. Çünkü hem annemlerde okutucam hem de kaynanamlarda(becerebilirsem)... 2 tarafa ayrı ayrı fazladan şeye gerek yok diyorum. Dediğim gibi bilemiyorum bakıcam artık.
Bizde baya bekliyoruz sira gelecek diye :)) sizin doktorlar baya planli programli calisiyorlar masallahben bizim doktor ne zaman ne yapar bilmiyorum dedigim gibi gitmeden once ariyorum hangi gun hastanede ogreniyorum sonra odemeyi yapip sirami aliyorum
![]()
Mecbur düzenli çalışıcak canım.
Hani orda işler karman çorman olursa insanlar nereye güvensin.
Devlet hastanesinde de doktorlar nöbetçi oluyor ertesi gün izinliler filan, özel hastane ile durum aynı gibi heralde...
ama cesaretli olurum gibi hissediyorum inşallah öyle olur sonuçta herşey o miniği görünce unutulacak