• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
Annem nevresim almıştı ya onu dikti. A101 den yorgan yastık takımı almış, o. Arkası su geçirmeyen önlük aldı, penye yelek aldı. Bi de ben battaniye almıştım ya onun arkasına penye bez diktik. Onlar ütülenecek....
Eşimin gömleklerini memlekete gitmeden bikaçını ütülemiştim ama ütü kısmı hala doluuuu :KK43:

Ve herşeyden önce hakikaten çanta hazır olması lazım. Ama içimden gelmiyorr.
Yine havalardan sanırım.... Yağmurlu havayı hiç sevmem....
Bizimde yorgan setimiz a101 annem gecen almis :) oralarda siparis verince depoda varsa getiriyolarmis ne guzel :) kac penye yelek var?
Baya gomlek var sanirim canim esim gomlek giymiyor buna sevineyim ben :KK70:
Olsun olsun annesi zaten hersey utulenmis hazir hemen yerlestirirsin sen kafanda rahat olur :)

Boşver eşini canım, sonuçta bebişle evde hep sen uğraşıcan.
Yalnız havalar fena soğudu : ) Samsunda değil ama Karadenizde seller gidiyor.

Yalnız ben bu ara pek bi boşluktayım :KK70: bütün alışveriş işi bitti ya saracak yer arıyorum. Kafamdan yeni bişeyler uydurup alsam mı :KK45:
Günaydın cnm nasilsin valla benimde bitti bende öf heyecan bekliyorum

Bu su ne pis kokuyor
Geldim çatı muayenesi yapıldı nst takıldı kan alindi damar yolu açıldı
Dr açılma gram yok dedi
Yolun basindayiz dedi
6saat sancı beklenecek
Sonra suni
Sonra epidural
Ay cnm inşallah gelir bir ağızda kurtuluşun cnm benim dualarınızı senle tatlım

Fiziksel hiç bir şeyim yok şükür canım :KK54:

Ama içim daralıyooor :110:
Ay cnm benimde tv felan izlüyesi yok öf ya eşim gelecek pazar onu bekliyorum bir yandan bir yanda nda bebek her şey bitti ya sıkılıyorum

Annem nevresim almıştı ya onu dikti. A101 den yorgan yastık takımı almış, o. Arkası su geçirmeyen önlük aldı, penye yelek aldı. Bi de ben battaniye almıştım ya onun arkasına penye bez diktik. Onlar ütülenecek....
Eşimin gömleklerini memlekete gitmeden bikaçını ütülemiştim ama ütü kısmı hala doluuuu :KK43:

Ve herşeyden önce hakikaten çanta hazır olması lazım. Ama içimden gelmiyorr.
Yine havalardan sanırım.... Yağmurlu havayı hiç sevmem....
Ay cnm hazırla çantayi tatlım =)

Selam kızlar Nasılsıniz bugün baklim valla ben bir heyecan sardı öf ya =)

cnm bir şey soracağım senden, sen de çalışabilir raporu aldın ve daha sonra doğum iznine çıktın. Ben de aynısını yaptım da, doğum iznini SGK'dan ekleyemiyorlarmış, sistemsel hata veriyormuş falan. sen böyle şeyle karşılaştın mı? yoksa tüm bu acayiplikler bana denk geliyor :63:
Yok Can'ım benimkinde öyle birşey olmadı işyeri halletti sorun çıkmadı sistemsel ise düzelir bence çünkü arkadaşlarda da olmadı demekki sonradan çıktı bu sorun sana denk gelmiş:KK45:

Yok Can'ım benimkinde öyle birşey olmadı işyeri halletti sorun çıkmadı sistemsel ise düzelir bence çünkü arkadaşlarda da olmadı demekki sonradan çıktı bu sorun sana denk gelmiş:KK45:
E devlette iş görmez raporunda sistemde görüyormusunuz bende gözükmüyor muhasebeci biz hallettik dedi muhasebeci doğumdan sonra e devlette görünür dedi ama bilemedim

günaydıb kızlar bugün burda hava pek bi kapalı içim bunaldı..
bugün bi sağlık ocağındaki ebeye gidip konuşcam hatta muayene etmesini isticem bakalım inşallah bakar.
Susam-cik Susam-cik hayırlı haberlerini bekliyoruz canım sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah

Sancim geldi ben 2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenlere yaziyorum ama burası ayrı imis
Cok bastırıyor sancı
Su gelmeden önceki belirtin nasıldı canım bizde bilgilenmiş olalım

Bizimde yorgan setimiz a101 annem gecen almis :) oralarda siparis verince depoda varsa getiriyolarmis ne guzel :) kac penye yelek var?
Baya gomlek var sanirim canim esim gomlek giymiyor buna sevineyim ben :KK70:
Olsun olsun annesi zaten hersey utulenmis hazir hemen yerlestirirsin sen kafanda rahat olur :)

Çok var canım gömleği. Mecbren giyiyor... İş yüzünden. Genç kızlığımda takım elbise giyen adama bayılırdım. 2,5 senedir takım elbise giyiyor eşim de ütü kısmı sıkıntılı :KK45: Allah dan takımlarını kuru temizlemeye veriyor. Pantolon ütülemeyi hiç becerememişimdir :KK45:

Baya bişeyimiz hazır canııım. Ütülü filan sadece valize koyulacak işte... Niyeyse uyuşukluk ediyorum.

Daha 2 penye yeleğimiz var. hastane çıkışlarından hariç aldığımız. :KK45: Bu birazcık az oldu. Sıkıntı değil, zaten ilk bikaç ay kundak yapıcam, sonrasını da alırım
:KK45:

Günaydın cnm nasilsin valla benimde bitti bende öf heyecan bekliyorum

İyiyim canım ben de..
Bizler de bi heyecanla bekliyoruz işte....

Ay cnm hazırla çantayi tatlım =)

Hazır olması lazım değil miii..... :KK12:

Sancim geldi ben 2016 ocakta hamile olduğunu öğrenenlere yaziyorum ama burası ayrı imis
Cok bastırıyor sancı

Hadi gözün aydın canım. Çok şükür sancı geliyormuş. Hadi bir avazda inş.:dua:
Hurma olsaydı yanında keşke yerdin

Çok var canım gömleği. Mecbren giyiyor... İş yüzünden. Genç kızlığımda takım elbise giyen adama bayılırdım. 2,5 senedir takım elbise giyiyor eşim de ütü kısmı sıkıntılı :KK45: Allah dan takımlarını kuru temizlemeye veriyor. Pantolon ütülemeyi hiç becerememişimdir :KK45:

Baya bişeyimiz hazır canııım. Ütülü filan sadece valize koyulacak işte... Niyeyse uyuşukluk ediyorum.

Daha 2 penye yeleğimiz var. hastane çıkışlarından hariç aldığımız. :KK45: Bu birazcık az oldu. Sıkıntı değil, zaten ilk bikaç ay kundak yapıcam, sonrasını da alırım
:KK45:

İyiyim canım ben de..
Bizler de bi heyecanla bekliyoruz işte....

Hazır olması lazım değil miii..... :KK12:

Hadi gözün aydın canım. Çok şükür sancı geliyormuş. Hadi bir avazda inş.:dua:
Hurma olsaydı yanında keşke yerdin
Cok.icten istemissin Allah vermis simdi sana utusu kaldi :D iyi bari sadece gomlekler sana kalmis :) bende utude beceriksizim ya :Diyi bari hastane cikislarindanda cikarsa :) bizim penye bir hastane cikisinda birde ayri aldigin var. Sanirim dogumdan sonra esimi surekli alisveris bekleyecek :D

Bende daha kıyafetlerini yikamadim çanta falan hazir değil puf hiç bisey yapmak istemiyorum nedense ;)

Omrumm91 Omrumm91 . Canım resim gerilerde kaldi sanirim göremedim ama gözünaydın. Biran önce iyilesir ve kucagina alir koklarsin ins.

AGRA AGRA Benim gittigim hastanede normal 10bin sezeryan 13bin dediler. Özel saglik sigortam var en fazla 1500 2000gb bir ödeme yapacağım.
Okadar korkuttular senide çok şükür bak normal sürece döndü durumun.

Ben henüz bir hazirlikta yapmadim ne kiyafetler yikandi ne bise :bicak:

Back
X