- Emoji Skoru
- 562
- Puanlar
- 103
Ayyy selenay sizinki de az değilmiş hani ben de diyemem diye düşünmüştüm kv ye ama seni dinleyince hak verdim sana da yani bazıları cidden hakediyorCanım rütbeden hep bunlar6 sene kolay devrilmedi. Kaynanam neler neler söylerdi banaaa, öyle kibarlıktan da anlamıyordu. En sonunda yırttım kendimi anlayana anladığı dilden konuşuyorum iyi geliyor.
Bu kadın bana 40 günlük bebeğimi benden alıp götürecek, kendisi mamalarla bezlerle bakacak kadındı. 12 saatlik yola....
Gecenin 11 inde ısrarla arayıp (telefonlara bakmadığımız halde) ertesi gün anne bak biz çalışıyoruz gece yarısı insanlar aranmaz diye yarım saat dil döktüğümde, amaaan sizin de eve gidince yaptığınız bişey mi var yemek yiyip yatıyorsunuz diyen kadındıki o an 15 dk bağırdım. O an oğlunun ne yaptığını söyledim
ay ben ne bileyim kızııııııııım diye cevap verdi. Bende bi daha yapmadan arar size haber ederiz dedim.
görgüsüz...
Geçende telefonda gancık kızın gelsin daha yalnız kalmazsın dedio an şokla laflar boğazıma dizelendi ama gancık kelimesini de yediririm ona ben.
Yap yap dedikoduiyise iyilerini söylüyoruz canım....
Bu arada eşinin çok başının etini yeme benden tavsiye. Bikaç kere laf çak, gerisini yapmayanlara söyle.... Erkekler bi dinliyo iki dinliyo sonra hemen savunmaya geçiyorlar
Ya canım inan adetinden filan değil. Ayrıca kaynanam kızıma bişey taksa ne takmasa ne... Ama iş kendilerinin bişeyi olunca herşeyi bizden bekliyorlar.
Hani eli ayağı tutan insanlar gençler amaaaa söylesem bazılarını aklın almaz heeeeerşeyi bizden bekliyorlar yaaaaa.
Bu arada evet babanne takı mahiyetine bişeyler yapar. Kızın annesi de işte beşiğiydi, kıyafetleriydi alır. Durumu varsa bir de çeyrek takar. Annem bilezik takacakmış, durumumuz iyi şükür ama geçen gittiğimde bilezik alma tak bi zincir yeter dedim...
Bilerek kaynanama söyledim bunu çünkü odasını aldım diye biliyorum çekiliverir kenara. Benim annemde en az kaynanam kadar masraf yaptı ve hala yapıyor. Bi zahmet tek çocuğu var kaynanamın ve düğünümde yapmadığı gibi bebek meselesini de heeep bize ve annemlere yıkmasın.
İçirtme sigarayıo nasıl genişlik. Valla evimde daha içerde sigara içen olmadı ama olanı direk balkona atarım hiç esnekliğim yok. Hatta yaz zamanı kapılar açık oluyor ya o halde kapıları bile kapattım ben. Kimse kusura bakmasın.
Kullanılmış eşyaya karşı sıkıntım yok ama insan sana bi danışır, benim böyle böyle eşyalarım var kızımdan kalan istersen gel bak, ihtiyacın olanları alırsın der. Alıp almamak sana kalır yani...
Kaynanam eşimin heeeerşeyini saklamış. Al götür dedi, baştan dedim, beğendiğim ve kullanılabilecek olanları götürürüm diye.. Heepsi iyimişmiş. Gittim baktım bir örme battaniye çıkardı önüme sanırsın 10 çocuk büyümüş gibi... Demesin mi ördüm ama kullanmak nasip olmadıEşim bile görünce o olmaz hayır dedi düşün öyle kötü bir battaniye idi....
2 kundağını aldım geldim o kadarsözde hepsi iyiydi.....
ilk nst maceramız yarın bakalım bizde ne çıkacak
Ben de eşya komüsün da takıntılı değilim ama sorma düşüncesinde bulunması lazımdı emrivaki yapıldığı zaman deli oluyorum bende
ay ben ne bileyim kızııııııııım diye cevap verdi. Bende bi daha yapmadan arar size haber ederiz dedim.
sözde hepsi iyiydi.....