- Emoji Skoru
- 1.892
- Puanlar
- 373
Sinav bitince gelse bari :) senin yazdiklarini okumaya baslayinca dogumun basladi sandim bir an ki sancilar gecmis :/
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Evet ama icimden bir yanda pazar aksam annem geldikten sonra olacak diyokeske ic sesim dogrugu soylese
Nisan degil yani oylemi canim. Git bakalim ne diyecek doktor belkide basladi dogum
----
Kizlar bebek mevludu okutacakmisiniz ? Okutacaksaniz kac gun sonra okutmayi dusunuyosunuz? Okutmak gerekli mi :/ annem 20 gun bitince okuturuz diyo ama cok erken degil mi okutuo okutmama konusunda kararsizim. Gorumcem kokulu tas magnetler yaptirdi hediyelik icin. Mevlut yaparsam o zamani beklerim ama yapmazsak gelene veririm kararsiz kaldim :/
Yok canım başlamadı keşke öyle olaydı
Geçti sonra ama şimdi dermanım yok, biraz hırpaladı sancılar peşine de kızım
Bana da pazar günü her an gelebilirmiş gibi geliyor kızım : ) sınavdan çıkim öyle gelsin bari : )
Normalde okutmayı istiyorum canım Mevlüt bizde adette değil, yalnız buralarda herkes okutuyor.
20 kırkı çıkınca -bence- çok erken canım yaaa. Kendini toparlayamadan Mevlüt yorar bence
Ben burda okutmıcam çünkü burda kimsem yok. Gidebilirsem annemlerde okuturum. Ki o zamana kadar baya olur kızım, sonra da kaynanamlarda... Bakalım nasıl olacak
Belki de kafam kızar hiç yapmam
Çünkü 2 ayrı yer yorar
Akşam aynı senin gibiydi benim de sancılarım düzensiz gelip gitti hep 3e doğru yorulup uyumuşum şimdi iyiyim bende ama belimde ağrı var yoruldum artık ya hu![]()
Aynen canım ben de yoruldum
Artık heyecanım paniğim gitti....
Selam kızlar herkes iyidir umarım
Ben sezeryan olmuştum ama doktor 40.haftaya kadar beklettiğini için suyum gelmişti gece o doğum Ağrı'larını da 2 saat çektim adet sancısının çok yoğunu oluyor kesin anlarsınız zaten yerinde durdurmuyor ama katlanılacak birşey korkmayın zaten sonra hepsi unutuluyor
MutluBulut_ Can'ım 40 çıkınca yaptılar çevremdekiler burda pek tanıdığım yok Ankara'da Annemlere gittiğimizde yaparız dedik
@deliceee ,AGRA ,@tugder Kızlarr monovit d verdilermi sağlık ocağı verdi kullanacakmısınız
Canım ben adet sancısı hiç bilmem ki
Toplamda 3 sene aralıklarla, kesintisiz Bir buçuk sene çikolata kisti ağrısı çektim ama onun hiç bir şeye benzemediğini söylerdi hocam....
İşte herkesin söylediği sancı gelince bilmemeniz imkansız dediği için şüphe ettim de gitmedim dün. İyikide gitmemişim diyorum şimdi. Kızımın hareketlerinde de Bi sıkıntı yok çok şükür
Zaten yarın NST biz var. Bakalım ne olacak
Ya mecburda degil aslinda dimi :/ 20 gunlukken insan ne halde olur diyorum :)
Benimde babam okur kulagina ismini insallah :) esimlerde mevlut okutmuyor pek. Bende adet olsun diye okutmak istemiyorum aslinda ama bebek icin okutmanin yarari olur mu ki diyorum :/ ayy hep aklima annem giriyor![]()
Hevesin varsa okut canım ama 20 si bence hakikaten erken
Bizde de nasipse eşim okuyacak ismini kızımın kulağına
Hayırlısıyla Bi gelselerdi