- Emoji Skoru
- 3.054
- Puanlar
- 83
MutluBulut_
Selen_Ay
Quixx
Ne durumdasınız kızlar, benim bu gecem zor geçti biraz. Sabaha kadar tuvaletten çıkamadım. Acayip baskı yaptı, gelip odaya yatıyorum baskı yapmaya bi başlıyo, tuvaletimi tutamıyorum. Bütün gecem klozetin üstünde oturmakla geçti. Neyseki şimdi o baskı hissi çok yok.
Hergün bi dert yazmayımda kimseyi sıkmayım diyip yazmamıştım ben canım![]()
Dün sabahtan beri var o baskı hissi, çocuğun kafası bildiğiniz bacaklarımın arasında gibi... Zaten öyleydi ama şimdi her an çıkacakmış gibi. Çok saçma ama çocuğun saçlarını bile hissediyorum sanki
Bacaklarım hiç bir şekilde birleşmiyor canımDün akşam geceliğimi giyerken es kaza bacaklarım yan yana geldi. Nasıl canım yandı anlatamam
Onu geçtim kızıma bişey olursa diye içim çıktı.
Ben de geceleri artık daha sık tuvaletteyim....
Bi de gece her uyandığımda bildiğiniz doğum yapar gibi ıkınma hissi geldi sürekli. İstemli değil, bir anda olan şeylerdi. Kendimi tuttum ben de sürekli ....
Bi de şey sızısı başladı bende.... Geçen sene ameliyatımdan o sızıları biliyorum. Sol yumurtalığım yine ameliyat sonrası gibi sızlıyorÇocuk çok mu baskı yopıyor acaba. inş. o yaralar iyileşmiştirde bişey olmaz...
Ay kızlar bende de aynı sorunlar var artık gece tuvalet için uyandığımda sinirden ağlayasın geliyor zaten zor uykuya dalıyorum saati olmadan çişe kalk.
Son iki gün ama geçmek bilmiyor baskı hissi bende de var tuvalete oturmaya korkuyorum fırt diye çıkacak sanki