2016 Ekim Anneleri Doğum Yapanlar

Bende artık ekim gelse de doğursam diye bakıyorum çok zorlanıyorum kızlar bel sırt Ağrı'ları mide yanması kasıklarımda ağrı bide rahim kasılmalarım mahvediyor beni çok zorlanıyorum :cry:

Ben çok şiddetli reflü mide yanması yaşıyorum iki gündür. Az kaldı neyse ki

32. Haftada suyum azalmişti 1 ay yatcaktim cuma kontrole gittim su yine.sınırdaydi baska sıkıntmız yoktu dr hareketlerini takip et haftada bir gel demisti pazar günü hareketlerinde yavaşlama gördüm meyve cikolata yedim ama tekme atmiyordu ögle sonrasi dr gittim nst ye bagladilar kalp atislari cok ritmli dehildi drum geldi ulttasonla bakti suyum 7 sınır olmasi gerekirken 6,5 lara düşmüs dedi buarada şekerimde 166 olmus bebegi seker bayıltır bile dedi seni dogurtmamiz lazım acil dedi bebegin sualani cok az dedi hemen acil sezeryanla doğum yaptim nefes hızlı diye küvezde kalıyor insallah iyi olcak bebeğim sizde cok dikkat edin

32. Haftada suyum azalmişti 1 ay yatcaktim cuma kontrole gittim su yine.sınırdaydi baska sıkıntmız yoktu dr hareketlerini takip et haftada bir gel demisti pazar günü hareketlerinde yavaşlama gördüm meyve cikolata yedim ama tekme atmiyordu ögle sonrasi dr gittim nst ye bagladilar kalp atislari cok ritmli dehildi drum geldi ulttasonla bakti suyum 7 sınır olmasi gerekirken 6,5 lara düşmüs dedi buarada şekerimde 166 olmus bebegi seker bayıltır bile dedi seni dogurtmamiz lazım acil dedi bebegin sualani cok az dedi hemen acil sezeryanla doğum yaptim nefes hızlı diye küvezde kalıyor insallah iyi olcak bebeğim sizde cok dikkat edin
Nasıl oldunuz acaba merak ettim inş. Herşey yolunda dir

çok geçmiş olsun, bebişler bizden de kuvvetli oluyorlar hemencecik toparlar hiç meraklanma canım,

yalnız suyun ölçümünü nasıl yapıyor doktorun?
benimki ultrasonda bakarken suyun yeterli deyip geçiyor, bu şekilde sayı ile tabir ettiği bir ölçüm yapmıyor. bende bu yüzden meraklardayım yani.

Canım normalde benimde sınırda derdi cok bitince ölcü verdi cnm ayni bebegim küvezde henuz beslenemiyor az az süt veriolar geri geliyormus cogunlukla Allahim sifa versin insallah dr nediosa onu yapın bana dinlen hep yat dedi dinlenmedim cok simdi sıkıntıyınben cekıyorum bebegime kavusamadim :( kılosu düsüyor 2285 dogdu 1956lara düstü 8 günde

Canım normalde benimde sınırda derdi cok bitince ölcü verdi cnm ayni bebegim küvezde henuz beslenemiyor az az süt veriolar geri geliyormus cogunlukla Allahim sifa versin insallah dr nediosa onu yapın bana dinlen hep yat dedi dinlenmedim cok simdi sıkıntıyınben cekıyorum bebegime kavusamadim :KK43: kılosu düsüyor 2285 dogdu 1956lara düstü 8 günde
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim yavrunu korusun inşallah. Son durum nedir acaba?

Hanımlar bende kısmetse 28 ekim de doğum yapıcam ilk bebeğim 36 da doğdu şuan 37 hafta içindeyim korkuyorum. oğlum küvozde kalmıştı. bu haftada kilo boy nasıl sizinkilerde?

Back
X