• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bugün doktora gittim 32+1 günlük olduk 2188 gr olmuş tombiş kızım 44 cm boyu suyumuzda oldukça iyiymiş şuan yan yatiyormuş nst de iyi çıktı ağrı sancı yok çok şükür

ayy maşallah cnm, yani 32 haftalıkken 2 kiloluk bebek taşıyoruz :KK36:bakalım haftaya 29+6 da doktora gidicem, heyecanlıyım

Gunaydinlar, E esmana canim bebis nsl?dualarimiz seninle,seni ve kuzuyu merak ediyorum.
Bu arada bir haftada 1 kilo almisim kizlar nasil is bu :(o kadar da yemiyorum aslinda...moralim bozuldu

Gunaydinlar, E esmana canim bebis nsl?dualarimiz seninle,seni ve kuzuyu merak ediyorum.
Bu arada bir haftada 1 kilo almisim kizlar nasil is bu :KK43:o kadar da yemiyorum aslinda...moralim bozuldu

cnm vermekten iyidir inan ben geçen hafta bi anda düştüm 1 kilo, baya halsizleşiyordum güçsüz hissediyordum, yediğim faydalı şeyleri bile kustuğum oluyordu, şimdi yine geri toparladım çok şükür, insan korkuyor yani , bebeğin gramajı ortalama şuysa plasenta su kan hacmi vs baya endişelendim kendimce, bi de bu ara kan hacmi bebek ağırlığı hızlı artabiliyor ya da tartıya bi anda yansıyabiliyor yani endişe etme

Amin canım inşallah Hİçbir sebep yokken sabah suyum geldi evdede hiç bir yapmıyordum eğilmiyordum bile diyebilirim yemeğim önüme geliyor gün boyu yatıyorum ama nasip işte ağrımyokken suyum geldi birdenbire :KK43:(

Bebekle sen iyi ol,rabbim hepimizin nefesine bir zaman vermiş,erken geç ne kadar alıcağımız...Allah bilir.
Böyle erken doğum yapan ,bebeği avuç kadar minnak olan var,bir süre senden uzak kalıcak ama hızlı toparlanıyorlar.
Anne olarak elbette sana çok zor gelecek bu ayrılık,ama sonunda inşallah kavuşacaksınız.Gönlünü ferah tut.:KK68:

Günaydın kızlar.. Bir iki gündür karın derilerim acıyor, içten ve dıştan. Çok gergin hissediyorum. Sanırım göbeğimin altında acıyan yerler de çatlak oluştu. O kadar kremleniyorum. Bir iki gündür de vazelini ıslatıp sürüyordum ama kaşıntı vardı. Çatlak olacakmış meğer. Acaba doğumdan sonra biraz toparlar mı bu çatlaklar kendini? kısa kısa bir kaç çizgi var ama benim karnım çok büyüdü. Toplamda 8 kilo aldım, 8. aydayım.. Kilomun hemen hepsini karnımdan aldım. Kalça ve basenlerde, kol, bacakta yok. ama biraz ödem oluştuğunu hissediyorum. Ayaklarım gün içinde bileğime kadar şişebiliyor, el parmaklarımda da eklem ağrıları ve hafif şişlik var. Yani ödemlerimle birlikte 8 kilo almama rağmen çatlak oluştu.. Tüm gece düşündüm, üzüldüm.. :(

Günaydın kızlar.. Bir iki gündür karın derilerim acıyor, içten ve dıştan. Çok gergin hissediyorum. Sanırım göbeğimin altında acıyan yerler de çatlak oluştu. O kadar kremleniyorum. Bir iki gündür de vazelini ıslatıp sürüyordum ama kaşıntı vardı. Çatlak olacakmış meğer. Acaba doğumdan sonra biraz toparlar mı bu çatlaklar kendini? kısa kısa bir kaç çizgi var ama benim karnım çok büyüdü. Toplamda 8 kilo aldım, 8. aydayım.. Kilomun hemen hepsini karnımdan aldım. Kalça ve basenlerde, kol, bacakta yok. ama biraz ödem oluştuğunu hissediyorum. Ayaklarım gün içinde bileğime kadar şişebiliyor, el parmaklarımda da eklem ağrıları ve hafif şişlik var. Yani ödemlerimle birlikte 8 kilo almama rağmen çatlak oluştu.. Tüm gece düşündüm, üzüldüm.. :KK43:

ya hamilelik sitelerini okuyorsanız muhakkak görmüşsünüzdür,
çatlamaya genetik olarak yatkınsanız krem şu bu hiç bir işe yaramıyor, muhakkak çatlıyor, çok kafaya takmamak gerek, yine elinizden geleni yapmışsınız.
bir de sadece göbeğe kilo aldıysanız o göbek çatlamasın da ne yapsın :) yanlış anlamayın ben de aynı şekilde kilo alıyorum ve çatlamasa şaşırırım yani.
ama doğumdan sonra rengi değişiyor, o kadar fark edilmiyor.
bir de tamamen tedavi edilmese bile baya baya toparlayan kremler varmış, bir kaç arkadaşım bir şeyler önerdi, bu doğumdan sonra denemeyi düşünüyorum bilemiyorum.

Kızlar bugün doktora gittim 32+1 günlük olduk 2188 gr olmuş tombiş kızım 44 cm boyu suyumuzda oldukça iyiymiş şuan yan yatiyormuş nst de iyi çıktı ağrı sancı yok çok şükür
Ay maşalah size yaa :) demek 32 bitince 2 kiloyu geçiyolar. Ben de diyorum karnım bu ara bi büyüdü sanki, e normalmiş baksana 2 kilo oluyolarmış :) Allah sağlık versn canım

E esmana bebeğin hayırlı olsun güzelim, inşallah en kısa sürede hastaneden çıkıp evinize geçersiniz, sen kendine iyi bak moralini yuksek tut, sütün etkilenmesin.

günaydın kızlar, ben doğumdan sonra içimde hareket etmesini çok özliycem galiba bebeğimin. hem bir an önce vakit geçsin yanımıza gelsin istiyorum hem keşke birkaç ay daha kalsın diyorum. sonra hava ısınıyor ay bitsin bu hamilelik diyorum tekrar :skandal:
Günaydın. Ay bende bir an önce zamn geçsn çıksn artk diyorm. Onu kucağıma aldığmda meme verdiğimde sanmıyorm karnımdaki günleri özleyeyim:KK46::KK15:

günaydın kızlar, ben doğumdan sonra içimde hareket etmesini çok özliycem galiba bebeğimin. hem bir an önce vakit geçsin yanımıza gelsin istiyorum hem keşke birkaç ay daha kalsın diyorum. sonra hava ısınıyor ay bitsin bu hamilelik diyorum tekrar :skandal:

ya bende karmaşa içindeyim bu konuda. hem çok sıcak hem merak arttı zamanı gelince gelsin kucağıma inşallah diye sabırsızlanıyorum hemde bu kadar güçlü hissetmeye başlamışken karnımdan hiç çıkmasın istiyorum :) ama dün gece o kadar güçlü tekmeler yedimki heralde yandan çıkıcak şimdi dedim muzurluk yapıyodu kızım uyutmadı annesini

Karakedck Karakedck günlerimiz aynıymış bakalım hangimizin bebişi daha aceleci çıkıcak. gerçi hergün; oğlum hava çok sıcak aklın varsa içerde mutlu mutlu bekle diyorum, bakalım laf dinlecek mi?:KK49:

sedabk sedabk benimki de sanırım göbek deliğimi deniyor çıkmak için :confused:hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah da kuzularımız sabredeceğiz artık napalım :KK37:

Canim ben dogsun istiyorum cunku artik bu sicaklar ve terleme fenalik getirdi ;)
Ama zananli dogsunlar saglikla insallah

Günaydın kızlar.. Bir iki gündür karın derilerim acıyor, içten ve dıştan. Çok gergin hissediyorum. Sanırım göbeğimin altında acıyan yerler de çatlak oluştu. O kadar kremleniyorum. Bir iki gündür de vazelini ıslatıp sürüyordum ama kaşıntı vardı. Çatlak olacakmış meğer. Acaba doğumdan sonra biraz toparlar mı bu çatlaklar kendini? kısa kısa bir kaç çizgi var ama benim karnım çok büyüdü. Toplamda 8 kilo aldım, 8. aydayım.. Kilomun hemen hepsini karnımdan aldım. Kalça ve basenlerde, kol, bacakta yok. ama biraz ödem oluştuğunu hissediyorum. Ayaklarım gün içinde bileğime kadar şişebiliyor, el parmaklarımda da eklem ağrıları ve hafif şişlik var. Yani ödemlerimle birlikte 8 kilo almama rağmen çatlak oluştu.. Tüm gece düşündüm, üzüldüm.. :KK43:
Canim benimde gobek deligime sanci giriyor :((
Neden acaba

Catlak gibi degil ama boyle sanci gibi

Cnm ayni sorun bende de oldu cok gergindi karnim catlamaya basladi bi suru krem surdum ama catladi sadece gobek buyudu o yuzden catladim die dusunuyorum

gunaydın kızlar tum sayfaları okuyamadım. doguran beebgın arkadası nasıl durumu nsıl bılgınız varmı. aklım onda cok merak edıyorum

Back
X