@triton-x Canim ben riskli haftalarda bile aksatmadim islerimi ve ta ki ders dagilimlari olacak zaman soyledim ki bana ders, ogrenci vermeyin diye. Y.lisans ogrencilerime soyledim yazin zamanimi size ayiracagim islerinizi ilerletin ki ben yokken kendiniz devam edebilecek duruma gelebilelim diye. Ama ben herseyi bu kadar dusunup fedakarlik gosterirken karsimdakilerin umrunda degil. Eylulde son haftalarima danismanlik vermisler, istemedigim halde yeni y.lisans ogrencisi atamislar. Ogrencilerim su zaman oldu hala yapmalari gerekeni yapip gondermediler. Ben de artik bu saatten sonra kendimi ve kizimi dusunecegim.
Artik izinde iken yavas yavas eksikleri ve hazirliklari tamamlarim ben de 32. Haftaya kadar. Annem benim de ekim basinda gelebilecek. O zamana kadar bekleyemem diye ben yavas yavas yapacagim. Kayivalidemden de pek hayir yok bana. Su zamana kadar hic gelmedi, eylulde gelecekmisler birkac gun ama ondan da birsey beklemiyorum yeter ki bana yuk olmasinlar. Hepsini atlatiriz ins. Yeter ki Allah bize guc kuvvet, yavrularimiza da saglik versin.