• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
E esmana canim iyi olmana cok sevindim. Bebegin nasil peki, kac kilo dogdu, normalmi dogurdun? Cok soru sordum ama tecrubelerine su anda cooookk ihtiyacimiz var. Umarim bebeginin kokusunu alip hemen emzirebilirsin :KK200:

ay kızlar bu sırt ağrısına bi çözüm olsa keşke kaburgalarım sırtım feci ağrıyo
evde olsam yatarım geçer çalışınca zor malesef
ve kurbana kadar daha çalışıcam diyorum inşallah çalışabilirim
evde hiç durulmuyo bu sıcakta :KK43:
kurbana güç kuvvet versin bana Rabbim
herşeyi de eylül başına attım tüm eksikleri eylül başında alıcam
temizliği eylül başında yaptırıcam inşallah
bol bol dua ediyorum havalar serinlesin birazda olsa diye ağustosun yarısı yaz yarısı kış diyorlar bakalım
belki cidden öyle olur bende nefes alırım rahatça
herkes gün geçtikçe çok büyüyorsun diyo :)
oğlum tosuncuk benim haftasına göre bakalım ağırlaştık iyice :) nazar değmesin ikimize de :anneadayı::KK200::KK46:

Haftasonuna biraz serinliyormus hava diye okudum. Hadi insallah.

ay kızlar bu sırt ağrısına bi çözüm olsa keşke kaburgalarım sırtım feci ağrıyo
evde olsam yatarım geçer çalışınca zor malesef
ve kurbana kadar daha çalışıcam diyorum inşallah çalışabilirim
evde hiç durulmuyo bu sıcakta :KK43:
kurbana güç kuvvet versin bana Rabbim
herşeyi de eylül başına attım tüm eksikleri eylül başında alıcam
temizliği eylül başında yaptırıcam inşallah
bol bol dua ediyorum havalar serinlesin birazda olsa diye ağustosun yarısı yaz yarısı kış diyorlar bakalım
belki cidden öyle olur bende nefes alırım rahatça
herkes gün geçtikçe çok büyüyorsun diyo :)
oğlum tosuncuk benim haftasına göre bakalım ağırlaştık iyice :) nazar değmesin ikimize de :anneadayı::KK200::KK46:
sırt üstü yatmak baskıdan dolayı sırt ağrılarını arttırabilir eğer yatıyorsan. birde duruş şekline dikkat et eğer dik durmuyorsan beline fazla yük bindiriyor olabilirsin

@triton-x Canim ben riskli haftalarda bile aksatmadim islerimi ve ta ki ders dagilimlari olacak zaman soyledim ki bana ders, ogrenci vermeyin diye. Y.lisans ogrencilerime soyledim yazin zamanimi size ayiracagim islerinizi ilerletin ki ben yokken kendiniz devam edebilecek duruma gelebilelim diye. Ama ben herseyi bu kadar dusunup fedakarlik gosterirken karsimdakilerin umrunda degil. Eylulde son haftalarima danismanlik vermisler, istemedigim halde yeni y.lisans ogrencisi atamislar. Ogrencilerim su zaman oldu hala yapmalari gerekeni yapip gondermediler. Ben de artik bu saatten sonra kendimi ve kizimi dusunecegim.
Artik izinde iken yavas yavas eksikleri ve hazirliklari tamamlarim ben de 32. Haftaya kadar. Annem benim de ekim basinda gelebilecek. O zamana kadar bekleyemem diye ben yavas yavas yapacagim. Kayivalidemden de pek hayir yok bana. Su zamana kadar hic gelmedi, eylulde gelecekmisler birkac gun ama ondan da birsey beklemiyorum yeter ki bana yuk olmasinlar. Hepsini atlatiriz ins. Yeter ki Allah bize guc kuvvet, yavrularimiza da saglik versin.
Canım çok ayıp etmişler ya hayret bişey. .ama sana sormadan yüksek lisans öğrencisi nasıl yazarlar, ben dağılım yaparken başta dedim kontenjana beni yazmayın diye. Birde öğrencilerini de takma kafaya kendileri senin doğum yapacağını düşünüp bizahmet calissalardi, şimdi yetismezse sana sitem etmeye asla hakları yok. Artık dinlenmene bak, bende YL dr mulakatinda olacağım. İnş çok başvuru yoktur. O kadar saat nasıl oturaxagim bilmiyorum. Eylül u iple çekiyorum.
Kızlar bizde 2160 olmusuz:nazar:

Benim guzel kızım da 1400gr olmus 30.haftadayiz

günaydın kızlar, pazar gününden beri hastanelerdeyim dün yine ağrım arttı kendi doktoruma gittim çok şükür sancı çıkmadı, rahim ağzı kapalı erken doğum riskim kalkmış ortadan. Bebeğimde gayet iyi ve haftasıyla uyumlu yine yüzünü kapadı göstermedi ama maşallah pipisini göstermeyi ihmal etmedi her zaman ki gibi eşim yaa bunun hiç utanması yok buna edep öğretmemiz gerekecek dedi:KK71::KK71: 32. hafta raporunu sordum 32+6 da verecek bir hafta gecikmeli verecek sağolsun sorun olur mu devlet hastanesine gitmiştim daha önce dedim yok bir şey olmaz dedi böylece bebeğime 1 hafta daha kalacak, bizde de izinler açıldı dün itibarı ile ik ile tekrar görüşeceğim doğum sonrası iznimi etkilemezse yanacak izinlerimi kullanacağım :)
Maşallah hepinizin bebişler ine büyüsün hepsi böyle

Ayyy Allahim İnsaallahhh :KK43: bu sicaklar beni bitİrdi, hamilelik degil zor olan, bi sicaklarla ugrasmak ne zormus Allahim, bunca yildir hic bukadar piştigimi terledigimi hatirlamiyorum ne garip sey :KK43:
Ben sıcağı çok severdim. çok terlemezdiim. Yazın büyük kısmında corapla gezerdim hatta ama bu sıcaklar benim benden aldı bu sene

kızlar bir görüntü paylaşacağım ama belki aranızda korkan olabilir diyede çekiniyorum,hassas olan izlemesin lütfen.
ben tıbbi olarak bakıyorum,son ay bebeğimizin yeri ne kadar darmış,bunu görünce erken mi doğsa diye içimden geçirdim.

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet...yle-dogduguna-inanamadilar--LwSxAJcvkkO8.html
Ay cnm biliyoum bunu çok çok ilginç mucize gibi bişiyy :)
bu kesenin içinde ve derimizin altında, ama vuruşlarını hareketlerini hissediyoruz çok çok acaip değil mi ya :)

Ay cnm biliyoum bunu çok çok ilginç mucize gibi bişiyy :)
bu kesenin içinde ve derimizin altında, ama vuruşlarını hareketlerini hissediyoruz çok çok acaip değil mi ya :)
her aşaması gelişimi mucize.
doğdukları zaman kollarını sarmayalarak yatırdığında bu yuzden sakinleşiyorlar demek ki? Anne karnı hissi...
Rahat dokunuyor :)

Kızlar doktordan geliyorum paşam 1250 gram zayıf oğluşum :) doğum pozisyonunu almış kafa aşağıda ayaklar yukarda ille ben normal doğcam diyo :))
Canim benim de oğlum 29+3 iken 1200 gramdi. Doktorum da bebegin zayif demisti. Uzerinden 1 hafta gecti son 1 haftadir kendimi besiye aldim bakalim diger haftaya gittigimde ne kadar olacak yavrum merak ediyorum.

Kızlar bugunbebegim cok hareketsiz yine tedigrin oldum :KK17::KK47:

Kızlar doktordan geliyorum paşam 1250 gram zayıf oğluşum :) doğum pozisyonunu almış kafa aşağıda ayaklar yukarda ille ben normal doğcam diyo :))
Yesinler
Minnosu:)
Canim benim kuzuda
Minik.. Allah saglik versin :KK37:

Back
X