• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar siz çalışanların cidden rabbim yardımcısı olsun... haftaya 3 gün finallerim var topu topu 1 er saat ama kara kara düşünüyorum ne yapcam diye :KK43: hava da çok sıcak. ..

Her halükarda zor hamilelik.. Özellikle bu sene sıcak çok fazla oldu. Eskiden 40 derece olduğunda kamuda idari izin sayılırdı, bu sene kaç kez 40 dereceleri 43 dereceleri gördük ama izin hakkımız olmadı maalesef. Hayırlısı.. Bu sene bize vurdu sıcaklar, inş Allah diğer tarafta serinletir.. Anne olmak için verdiğimiz bu emeğin karşılığını verir, sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza..
Emel'cim sen bebek arabasını Beneto mu almıştın? Öyle hatırlıyorum sanki.. Bir çeşitini gördüm ben de şimdi bakınırken..

http://urun.n11.com/3-tekerlekli-be...stem-bebek-arabasi-P117656845?rf=one-cikanlar

3 tekerlekli değişik bir şeye benziyor ama kumaş yapısı vs nasıldır bilemedim, gidip görmeden.. Sen ne düşünüyorsun senin araba da Benetoysa..?

@ayseyma cicekkokusu cicekkokusu @triton-x @Onunadimutluluk sağolun kızlarr :)) inşallah kilo alır bakalm ben iyi yiyorm ama :)
Canım kiloyu hiç takma önemli olan sağlıklı olması ve sende beslenmene dikkat ediyorsan yeterli, ben çok bilirim bebeği küçük doğum sonradan maşallahı olanlar, kilolu doğup gelişim göstermeyende var o yüzden önemli olan sağlıklı olması kuzucuklarımız sağlıklı olsun gerisi teferruattır kimimizin bebeği minnoş , kimimizin ki tosuncuk olacak hepimizin ki birbirinden farklı olacaklar ama hepsi de bal kaymak :dondurma::dondurma:

sırt üstü yatmak baskıdan dolayı sırt ağrılarını arttırabilir eğer yatıyorsan. birde duruş şekline dikkat et eğer dik durmuyorsan beline fazla yük bindiriyor olabilirsin
yatarken sırtüstü yatıyorum genelde
ama otururken imkanım yok kambur durmaya genelde dik duruyorum canım yanıyo yamuk durunca zaten :(

Vallahi siz çalışanları takdir ediyorum ben, evde olduğum halde ev işlerimi bile ancak yapıyorum o da günlük işler, bazen süpürmek bile zor geliyor, wc işini hiç saymıyorum bile, benim evim de sıcak, annem de fındık topluyor derken büyük temizliğe belki de birini çağırırım Eylül de, eksikleri de Eylül de inşallah tamamlarım bi aksilik olmazsa
bende eylüle bıraktım herşeyi kadın çağırıcam inşallah halılar storlar hepsi yıkanacak badana olacak
hayırlısıyla inşallah bitecek hepsi yani

Kızlar hurma yemeye başladınız mi ? Ben henüz yemeye korkuyorum malum benim kız hamile kaldığımdan beri gelmeye pek hevesli :) erken doğum riskini artırır mi acaba ? Günde 3 tane falan yesem

Kızlar iki gun önce ilginc bisey yaşadım.dustayken gozum yere ilişti ve dusakabinin tabanında biriken suyun açık sarı renkte olduğunu fark ettim ve ciddi panik yaşadım.sanki idrar yapmis gibiydi ama yapmadigimi biliyorum.ben esimi cagirana kadar su akip gitti ama cok endiselendim.eşim doktoru aradı.doktor da suyunun geldigine cok ihtimal vermiyorum ama ped koyup takip etsin demiş,pedim bi daha islanmadi. Ertesi sabah doktora gittik,suyun olcumlerini aldi ve yeterli gorunuyor dedi.iki gun sonra gel tekrar bakalım azalma görecek miyiz dedi.yarin tekrar gidiyorum doktora.o arada da her ihtimale karşı ciğer gelistirici igne yapalım dedi. Ciger gelistirici igneyi duyunca tabi ben cok daha panik oldum,agladim zirladim:KK43: aşırı pimpirikli mi davraniyorum acaba ya.herkes baska biseydir o dedi ama idrar degildi kesin cunku idrarimi yeni yapmistim rengi seffafti.hatta esim tansiyonun oynamistir renkli gormussundur diyor.o da fazla rahat

Kızlar iki gun önce ilginc bisey yaşadım.dustayken gozum yere ilişti ve dusakabinin tabanında biriken suyun açık sarı renkte olduğunu fark ettim ve ciddi panik yaşadım.sanki idrar yapmis gibiydi ama yapmadigimi biliyorum.ben esimi cagirana kadar su akip gitti ama cok endiselendim.eşim doktoru aradı.doktor da suyunun geldigine cok ihtimal vermiyorum ama ped koyup takip etsin demiş,pedim bi daha islanmadi. Ertesi sabah doktora gittik,suyun olcumlerini aldi ve yeterli gorunuyor dedi.iki gun sonra gel tekrar bakalım azalma görecek miyiz dedi.yarin tekrar gidiyorum doktora.o arada da her ihtimale karşı ciğer gelistirici igne yapalım dedi. Ciger gelistirici igneyi duyunca tabi ben cok daha panik oldum,agladim zirladim:KK43: aşırı pimpirikli mi davraniyorum acaba ya.herkes baska biseydir o dedi ama idrar degildi kesin cunku idrarimi yeni yapmistim rengi seffafti.hatta esim tansiyonun oynamistir renkli gormussundur diyor.o da fazla rahat
BenZer bisey yasadım dus alırken yere bi baktım su kahverengi. Panikten tansiyonum dustu kan zannettim. Tam aceleyle çıkacaktım ki aklım basıma geldi suyu kontrol ettim meger paslı akmaya baslamıs o esnada. Olay çözüldü:)

bende eylüle bıraktım herşeyi kadın çağırıcam inşallah halılar storlar hepsi yıkanacak badana olacak
hayırlısıyla inşallah bitecek hepsi yani
Bugun bir yardımcı hanım aldım, eli titizse 2 haftada bir tam gun almak istiyorum. Bu zamana kadar esimle beraber yaptık temiZligi ama artık olmuyor ustunkoru oluyor mecburen. Halıları dogumdan sonra yıkatmak istiyorum gelen gelsin pisleten pisletsin, misafirler gidince yıkamaya veririm. Perdeleri yıkadık annemle zaten.

BenZer bisey yasadım dus alırken yere bi baktım su kahverengi. Panikten tansiyonum dustu kan zannettim. Tam aceleyle çıkacaktım ki aklım basıma geldi suyu kontrol ettim meger paslı akmaya baslamıs o esnada. Olay çözüldü:)
Valla ben ortaligi ayaga kaldirdim gibi oldu.4 tane de igne yedim oturamiyorum:KK48: insallah o igneler icin pisman olmam ama doktor sana zararli bisey yazar miyim sence dedi biraz rahatlatti

Kızlar merhabaa herkesr günaydın :) doğum çantanızı hazırladınız mı acaba ? Ya da ne zaman hazırlamaya başlıycaksınız ?

Günaydın canım ben hazırladım çünkü minik kuşum bizi korkutuyor sürekli o yüzden hazır bekliyor.
Ay canım korkma hayırlısıyla sağlıcakla gelir inşallah miniğin :KK200:
Bizim minik kuş değil de büyük kuş korkutuyor (annem) :KK45: ben erken dedim ama olsun sen yavaş yavaş hazırla dedi ama eksiğimiz de çok bilemedim bende

Kızlar merhabaa herkesr günaydın :) doğum çantanızı hazırladınız mı acaba ? Ya da ne zaman hazırlamaya başlıycaksınız ?

bizim de eksiğimiz çok, genel olarak kıyafet ve bazı büyük parçalarını hallettim onları da anneme kargolattım aldıklarımı daha göremedim bile, eylülde annemlere geçeceğim bizim hazırlıklar da tam gaz başlar, şu ara hiçbir şey alıp gönderemiyorum, hesabımda para bitmiş :KK49: neyseki türkiyeye dönmeme az kaldı :halay: daha alınacaaaaak ççoooookkk şey var :KK70:

Back
X