- 19 Mayıs 2015
- 1.851
- 2.044
- 63
- 38
aynı hissi yasiyoruz demekki ben de o kadar istedim ki o çift çizgiyi görmeyi transferin 7. gününden beri her sabah yaptim☺☺
Bende 8 :30 da vericem birlikte bekliycez bakalım
Canim ilk aylar alttan muayene daha net sonuc veriyor ben hep alttan oldum bir sakincasi yok...Ya kızlar sizi ultrasonla mı muayene ediyor Dr. Bana vajinadan bakacak cmt günü keseye. Sakıncali mi?
Hanimlar 18. Gun 512 olan degerim 22. Gun 830, 15 saat sonra 930 cikti. doktorum kontrol etti endimetrium kalinligi 16 mm. Sivi birikimi yok kan birikimi yok. Rahimde bir nokta icin de kese olabilir dis gebelik belirtisi yok ama düşük yapacaksin buyuk ihtimal ilaclarini kes iki gun sonra tekrar test yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim? Lutfen yardimci olun...
Ben olsam ilaclarimi birakmazdim cnm degisebilir durum ki insallah degissin..Hanimlar 18. Gun 512 olan degerim 22. Gun 830, 15 saat sonra 930 cikti. doktorum kontrol etti endimetrium kalinligi 16 mm. Sivi birikimi yok kan birikimi yok. Rahimde bir nokta icin de kese olabilir dis gebelik belirtisi yok ama düşük yapacaksin buyuk ihtimal ilaclarini kes iki gun sonra tekrar test yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim? Lutfen yardimci olun...
Sadece beta hcgye bakarak dedi... baska olumsuz hicbirsey yokBırakma ılaclarını canım neden bıraktırıyo kı hersey normal gorunuyo kese bıle olabılır demıs demekkı bebek gelısım gosterıyo
Ben de carsambaya kadar tekrar test yapana kadar devam etmek istiyorum... sonucta tek sorun beta hcg..Kizlar su idrar testlerini keske hic yapmasak 3.tedavimde belki 5 tane idrar testi yaptim hepsi
Ben olsam ilaclarimi birakmazdim cnm degisebilir durum ki insallah degissin..
Heh iyi bari sewindim kuzum. Verdik dün şükürler olsun herşey yolundaCanım on dk sonra koyulaştı dunkune gore
Hemen felaket senaryoları urettım ama sakınım sımdı :) sen ıkıncı kan testını verdın mı canım?
Bir de başka Dr. a git canım.Hanimlar 18. Gun 512 olan degerim 22. Gun 830, 15 saat sonra 930 cikti. doktorum kontrol etti endimetrium kalinligi 16 mm. Sivi birikimi yok kan birikimi yok. Rahimde bir nokta icin de kese olabilir dis gebelik belirtisi yok ama düşük yapacaksin buyuk ihtimal ilaclarini kes iki gun sonra tekrar test yaptir dedi. Sizce ne yapmaliyim? Lutfen yardimci olun...
Hımm tmm canım o zamanCanim ilk aylar alttan muayene daha net sonuc veriyor ben hep alttan oldum bir sakincasi yok...
Tamam canim tesekkurlerBir de başka Dr. a git canım.
Sadece beta hcgye bakarak dedi... baska olumsuz hicbirsey yok
Heh iyi bari sewindim kuzum. Verdik dün şükürler olsun herşey yolunda
1119 çıktıSüperEe kaç çıktı canım merak ettim :)
Dualarinizi eksik etmeyin insallah saglikla bebisim beni birakmayacak...Tek bi dr a bagımlı kalma bence baska bı dra da gıt canın ve ilaçlarını bırakma Allah buyuk umutsuz olma
Wuhuuuu super cıkmıs canım gozunaydın darısı basımıza ıns cok sevındım1119 çıktımaşallahını alırız teyzesi
Dualarinizi eksik etmeyin insallah saglikla bebisim beni birakmayacak...
Allah razı olsun canım benim darısı başına inşallahWuhuuuu super cıkmıs canım gozunaydın darısı basımıza ıns cok sevındımbakalım ben de yarın kan verıcem kac cıkıcak cok merak edıyorum
Amin canim amin...Dualarımız senınle bırakmıycak tabı canım Allahım hepimizin bebişini annesine bağışlasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?