- 12 Temmuz 2015
- 350
- 360
- 23
- 32
amin inş burdaki herkes ve tüm bekleyenler için herşey yolunda gider.aynen bı kere daha yaptırırız cunku test gununden sonrakı artısa daha cok onemlı bence son kez yaptırır artık ultrason gununu beklerız hayırlısıyla da gorururuz bebısımızı ıns.
ben hiç sormadım bile cnm ama merak etme doktorlar bunu önemsiyorlar bir sorun varsa tedavi edip zaten öyle transfer ederdi.Hamileler kesinleşmiş çok şükür çok sevindim :)nazlieylul _balprensesi_ bende bekliyorum transferim oldu pazar günü. Ama bugün öğrendimki rahim kalınlığım 6,5 muş sanırım, çokmu az kızlar biraz moralim bozuldu..
Canım bana yumurta toplamadan sonra vermişlerdi o jeli ilk gün banada kahverengi gelmişti, yani normal olabilir canımKizlar bugun 5. Günüm. Dün progesteron jel kahverengili beyazli tortu seklinde geldi hep beyaz geliyordu başına gelen var mi?
İnşallah canm bizde sizler gibi iyi haberleri alırız hayırlıysaben hiç sormadım bile cnm ama merak etme doktorlar bunu önemsiyorlar bir sorun varsa tedavi edip zaten öyle transfer ederdi.
Harika habe4. Kacinci gunde baktiniz?1119 çıktımaşallahını alırız teyzesi
benım fsh ım 11.44 du canım 4 yumurtam toplandı cok sukur allah nasıp ettı ben daha fazla cıkar dıye beklıyodum ama buna da sukur dedım ve nıhayet sımdı hamıleyım. inş Allah sıze de nasıp eder
kızlar 135 çıktı hoca ile görüştüm bir daha kan vermene gerek yok kesin dedi 23-24 kasım gibi keseyi görmek için us çağırdı :)) yuppiiiiii çok mutluyum
13.gün canım. Şükürler olsun...Harika habe4. Kacinci gunde baktiniz?
Sanirim 2 embriyo konmustu büyük ihtimalle ikizlerin olacak saglikla dogsunlar insallah benim kizimda 11. Gun 115 gibi bi değerdi. Sonrasinda 13. Gunde 380 di 15. Gun 690di sonra katlana katlana gitmisti.13.gün canım. Şükürler olsun...
bilemeyizki canım. benim mesela adet belirtim olmuyor normalde. yine öyle belirgin bir belirtim yok. bildiğim benim :)Kızlar kaç gündür adet sancım var bugün 12. Günüm acaba tutmadı mı adet mi olacağım moralim çok bozuk test günüm cumartesi şimdiden olumsuz sonuca alıştırıyorum sanırım kendimi
13.gün canım. Şükürler olsun...
Kızlar kaç gündür adet sancım var bugün 12. Günüm acaba tutmadı mı adet mi olacağım moralim çok bozuk test günüm cumartesi şimdiden olumsuz sonuca alıştırıyorum sanırım kendimi
iğne kullanıyorum ben her günKızlarrr progrstan kullanan var mı
Benim iğneler bitti canım yumurta toplama oldu bugün iki tane ilaca başlıycamiğne kullanıyorum ben her gün
ben progestan iğneyi opudan beri kullanıyorum canım . transeferin 8. günündeyim..Benim iğneler bitti canım yumurta toplama oldu bugün iki tane ilaca başlıycam
Fitil hemdeben progestan iğneyi opudan beri kullanıyorum canım . transeferin 8. günündeyim..
ilaç olarak kullanmadım. o yüzden sordum iğnemi diye
Kızlarrr progrstan kullanan var mı
valla iğne de çok fena.. herbiryerim morFitil hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?