• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herşeyin hayirlısı işalah rabim bizede nqsip eder bende yarın tahlil verecem ama hiç umudöm yok okadar eminimki kendi kendime diyorumki yarîn hastane çıkışı hemen temizlik yapacam diyorum

Arkadaslar asilama tedavisine tam olarak adetin kacinci günü başlanıyor erken adet oldum bugun hemen yarin tedaviye başlansın istiyorum ama bir iki yeri aradım temizken muayene yapıp sonra. Asilama olabilir diyorlar benim rahim filmim dahil butun testlerim yapildi var elimde hormon testlerim vs.. Nereye gitsem hemen yapar bu ayı kaçırmak istemiyorum :KK43:

Kizlar merhaba benmde bugun test gunumdu sonuc negatif:KK43: ayricada adet oldum moralim bozuk biliyodum zaten de iste insan yinede bi umit varmi ki diyor yarin hemen 2. Asilamaya baslicaz ilaclara devam Allah herkesin yardimcisi olsunn hayirlisindan versin guzel Rabbim uzulmeyelim vakti saati vardir herseyin oldugu gibi bol dua test yapacaklar icinde guzel haberler ins

Bana artık aşılamayla vakit kaybetmene gerek yok dedi doktor. Ben 1-2 ay vücudumu dinlendirip tüp bebeğe geçeceğim. 3 aydır sürekli olarak hormon alıyorum iğneler, haplar , çatlatma iğneleri biraz ara vermem gerek. Böyle olmasını hiç istemezdim tüp bebek falan. Karşı olduğumdan değil tabiki ama o kendiliğinden olma duygusunu yaşamayı çok isterdim. Hayırlısı böyleymiş demek ki çok şükür halimize. Allahım herkese en hayırlı zamanda bebeklerini nasip etsin inşallah. Hayırlı cumalar

Aynen ekim ayi talihsiz geldi hayirlisi olsun ins daha kasim aralik var:) moral bozmayalim vakti saati gelince herkesin olcak ins bu arada benim adetim inanilmaz geliyor ilaclardan sanirim varmi boyle cok gelen asilamadan sonra kizlar yoksa bende mi sıkıntı var:)

Aynen ekim ayi talihsiz geldi hayirlisi olsun ins daha kasim aralik var:) moral bozmayalim vakti saati gelince herkesin olcak ins bu arada benim adetim inanilmaz geliyor ilaclardan sanirim varmi boyle cok gelen asilamadan sonra kizlar yoksa bende mi sıkıntı var:)
Benimde gelemedi 2 gün önce olması gerekiyordu. leke geldi işte bi iki sefer sonra kesildi... kahverengi mi pembe arası bi renk . olcak gibi de ağrım falan yok . progestan mi yaptı acaba ?

Benimde gelemedi 2 gün önce olması gerekiyordu. leke geldi işte bi iki sefer sonra kesildi... kahverengi mi pembe arası bi renk . olcak gibi de ağrım falan yok . progestan mi yaptı acaba ?
Muhtemelen progestan yapmistir benim adet nasil diyim ayip olmasin boyle parca parca geliyor herhalde endotermium mi ne varya o progestandan kalinlasiyor bebek tutunmasi icin tutmayincada dokuntu gibi geliyor acaip oldum ya melikezeybek ustune gorme olabilir mi acaba senin adet gelmemis gibi ins oyledir

Muhtemelen progestan yapmistir benim adet nasil diyim ayip olmasin boyle parca parca geliyor herhalde endotermium mi ne varya o progestandan kalinlasiyor bebek tutunmasi icin tutmayincada dokuntu gibi geliyor acaip oldum ya melikezeybek ustune gorme olabilir mi acaba senin adet gelmemis gibi ins oyledir
Ahh canim nerde bende o şans.keşkeeee. . kan sonucunda çıkmaz miydi ki o zaman ? 2 yazıyordu sonucunda. . Doktoru aradim tekrarlamaya gerek yok dedi. ama bi kaç gün daha gelmezse doktora gidicem .benim hiç şaşmaz normalde..

Ahh canim nerde bende o şans.keşkeeee. . kan sonucunda çıkmaz miydi ki o zaman ? 2 yazıyordu sonucunda. . Doktoru aradim tekrarlamaya gerek yok dedi. ama bi kaç gün daha gelmezse doktora gidicem .benim hiç şaşmaz normalde..
Dooru diyosun kanda cikardi ama sen yinede gelmezse pazartesiye kadar doktora git streste yapma o da geciktiriyor ben cok yasadim insss bebektir:)degilsede baska bi problem cikmasin ins durmak yok yola devam arkadaslar asilama tutmazsa tup bebek sansi var zaten asilamada tutma olasiligi %10 15 arasi diyor doktorlar o yuzden uzulmeyelim tup bebekte tutma sansi cok daha yuksek bir gun bizde guzel haberlerimizi paylasacaz ins herkesin gonlune gore olsun moral motiveyi yuksek tutalim bebislerde bize tutunsun dimi:))

Benim 3 ay once kist olustugunda aynen oyle olmustu adetim tam adet olamamistim sende bikac gun daha bekle bence dra git insallah kist falan olusmamistir

Bana hafta içi laparoskopi ve histeroskopi yapılacak. Şu an görünürde hiçbir problem yok ne bende ne eşimde hatta herşey mükemmel diyor doktorlar. Bakalom son bir kontrol olarak o işlemler yapılacak. Eğer hiçbir sebep çıkmazsa tüp bebek deneyeceğim nasipse. Bu hafta içi herşey belli olacak. Bu ay boş geçecek mecbur. Hayırlısı artık...

Bana hafta içi laparoskopi ve histeroskopi yapılacak. Şu an görünürde hiçbir problem yok ne bende ne eşimde hatta herşey mükemmel diyor doktorlar. Bakalom son bir kontrol olarak o işlemler yapılacak. Eğer hiçbir sebep çıkmazsa tüp bebek deneyeceğim nasipse. Bu hafta içi herşey belli olacak. Bu ay boş geçecek mecbur. Hayırlısı artık...
Histeroskopi ne canim ? siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?

Hsg çekinmişmiydiniz

Hsg çekinmişmiydiniz
Evet hsg de çekilde orda temiz olarak göründü. Ancak hsg temiz çıkıp histeroskopi ve laproskopi de sorun çıkabilen ihtimaller de varmış. Düşük bir ihtimalmiş ama yaşanabiliyormuş bir doktor öyle söyledi. Başka bir doktor da herşey normal gözüken hsg temiz çıkan durumlarda %30 oranında histeroskopi ile ortaya çıkan problemler olabiliyormuş.

Back
X