- Konu Sahibi Bademellaa
merhaba kizlar benimde sonuc negatif adet oldum bugun Rabbim tez zmanda bize bu mutlulugu yasatsin insallah hepimiz icin dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden suan uzgunum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet gerçekten de öyle oldu ekim talihsiz geldi... Amin inşallah.Ekim ayında yaptırıp olumlu sonuç alan yok sanırım. .. allah hepimize kendiliğinden olmayı nasip etsin....
Benimde gelemedi 2 gün önce olması gerekiyordu. leke geldi işte bi iki sefer sonra kesildi... kahverengi mi pembe arası bi renk . olcak gibi de ağrım falan yok . progestan mi yaptı acaba ?Aynen ekim ayi talihsiz geldi hayirlisi olsun ins daha kasim aralik var:) moral bozmayalim vakti saati gelince herkesin olcak ins bu arada benim adetim inanilmaz geliyor ilaclardan sanirim varmi boyle cok gelen asilamadan sonra kizlar yoksa bende mi sıkıntı var:)
Muhtemelen progestan yapmistir benim adet nasil diyim ayip olmasin boyle parca parca geliyor herhalde endotermium mi ne varya o progestandan kalinlasiyor bebek tutunmasi icin tutmayincada dokuntu gibi geliyor acaip oldum ya melikezeybek ustune gorme olabilir mi acaba senin adet gelmemis gibi ins oyledirBenimde gelemedi 2 gün önce olması gerekiyordu. leke geldi işte bi iki sefer sonra kesildi... kahverengi mi pembe arası bi renk . olcak gibi de ağrım falan yok . progestan mi yaptı acaba ?
Ahh canim nerde bende o şans.keşkeeee. . kan sonucunda çıkmaz miydi ki o zaman ? 2 yazıyordu sonucunda. . Doktoru aradim tekrarlamaya gerek yok dedi. ama bi kaç gün daha gelmezse doktora gidicem .benim hiç şaşmaz normalde..Muhtemelen progestan yapmistir benim adet nasil diyim ayip olmasin boyle parca parca geliyor herhalde endotermium mi ne varya o progestandan kalinlasiyor bebek tutunmasi icin tutmayincada dokuntu gibi geliyor acaip oldum ya melikezeybek ustune gorme olabilir mi acaba senin adet gelmemis gibi ins oyledir
Dooru diyosun kanda cikardi ama sen yinede gelmezse pazartesiye kadar doktora git streste yapma o da geciktiriyor ben cok yasadim insss bebektir:)degilsede baska bi problem cikmasin ins durmak yok yola devam arkadaslar asilama tutmazsa tup bebek sansi var zaten asilamada tutma olasiligi %10 15 arasi diyor doktorlar o yuzden uzulmeyelim tup bebekte tutma sansi cok daha yuksek bir gun bizde guzel haberlerimizi paylasacaz ins herkesin gonlune gore olsun moral motiveyi yuksek tutalim bebislerde bize tutunsun dimi:))Ahh canim nerde bende o şans.keşkeeee. . kan sonucunda çıkmaz miydi ki o zaman ? 2 yazıyordu sonucunda. . Doktoru aradim tekrarlamaya gerek yok dedi. ama bi kaç gün daha gelmezse doktora gidicem .benim hiç şaşmaz normalde..
Benim 3 ay once kist olustugunda aynen oyle olmustu adetim tam adet olamamistim sende bikac gun daha bekle bence dra git insallah kist falan olusmamistirBenimde gelemedi 2 gün önce olması gerekiyordu. leke geldi işte bi iki sefer sonra kesildi... kahverengi mi pembe arası bi renk . olcak gibi de ağrım falan yok . progestan mi yaptı acaba ?
Histeroskopi ne canim ? siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?Bana hafta içi laparoskopi ve histeroskopi yapılacak. Şu an görünürde hiçbir problem yok ne bende ne eşimde hatta herşey mükemmel diyor doktorlar. Bakalom son bir kontrol olarak o işlemler yapılacak. Eğer hiçbir sebep çıkmazsa tüp bebek deneyeceğim nasipse. Bu hafta içi herşey belli olacak. Bu ay boş geçecek mecbur. Hayırlısı artık...
Hsg çekinmişmiydinizBana hafta içi laparoskopi ve histeroskopi yapılacak. Şu an görünürde hiçbir problem yok ne bende ne eşimde hatta herşey mükemmel diyor doktorlar. Bakalom son bir kontrol olarak o işlemler yapılacak. Eğer hiçbir sebep çıkmazsa tüp bebek deneyeceğim nasipse. Bu hafta içi herşey belli olacak. Bu ay boş geçecek mecbur. Hayırlısı artık...
Histeroskopi rahim içine kamera ile bakılması yanlış anlatmıyorsam. Biz yaklaşık 2 yıldır istiyoruz. İlaçla tedavi, iğneli tedavi , aşılama tedavisi yapıldı 2 defa ancak sonuç alamadık maalesefHisteroskopi ne canim ? siz ne kadar süredir istiyorsunuz ?
Evet hsg de çekilde orda temiz olarak göründü. Ancak hsg temiz çıkıp histeroskopi ve laproskopi de sorun çıkabilen ihtimaller de varmış. Düşük bir ihtimalmiş ama yaşanabiliyormuş bir doktor öyle söyledi. Başka bir doktor da herşey normal gözüken hsg temiz çıkan durumlarda %30 oranında histeroskopi ile ortaya çıkan problemler olabiliyormuş.Hsg çekinmişmiydiniz