• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Insallah hamilesindir yarin sabah idrar testi yap bence herkes belirti yasamiyor ki bende gecen ay asilama yaptirdim negatif bu ay ara verdik drum asilamadan sonraki ayda hamile kalanlar oluyor dedi test yap bakalim

Günaydın arkadaşım öncelikle cevap için teşekkür ederim ben hala test yapmadım bu arada Bu gün alıcam artık test ana sabah mı yapmak şart bilmiyorum rabbim hepimize güzel haberler mucizeler versin inşallahhh

Günaydın arkadaşım öncelikle cevap için teşekkür ederim ben hala test yapmadım bu arada Bu gün alıcam artık test ana sabah mı yapmak şart bilmiyorum rabbim hepimize güzel haberler mucizeler versin inşallahhh
Insallahhh ya Rabbim buyuk sabah idrariyla daha net cikiyormus ama gun icinde yapacaksan da 4 saatlik idrarinla yapmani tavsiye ederim

kizlar maalesef bende kirmizilari gordum bu ay..kismetse bir dahaki ay tekrar deniycez..Rabbim saglicakla sihhatle gondersin meleklerimizi..

Herkese selamlar tekrardan. Bana da laparoskopi ve histeroskopi yapılacağından bahsetmiştim. Bu hafta içi operasyon yapıldı. Yavaştan toparlamaya başladım artık. Rahim filmim çekilmişti daha önce ama temiz çıktığını söylemişlerdi. Ameliyattan sonra tüplerimin tıkanık olduğu ve endometriosiz odakları olduğu ortaya çıktı yumurtalıklarımda ve rahim duvarımda...Ameliyatta tüplerm açıldı içerisi endometriosiz odaklarından temizlendi. Bunlar gebelik olasılığını düşürürmüş. İyileştikten sonra tekrar aşılama yapılacak. Bu amliyatlardan sonraki 6 ay ihtimal yükseliyormuş. Tabi ki yaşayıp göreceğim olacak mı olmayacak mı hayırlısı artık. Rahim filmim temiz diye düşünmeyin operasyonda da belli olabiliyor. Birkaç doktora gitmekte fayda var sanırım... Hakkımızda hayırlısı

Herkese selamlar tekrardan. Bana da laparoskopi ve histeroskopi yapılacağından bahsetmiştim. Bu hafta içi operasyon yapıldı. Yavaştan toparlamaya başladım artık. Rahim filmim çekilmişti daha önce ama temiz çıktığını söylemişlerdi. Ameliyattan sonra tüplerimin tıkanık olduğu ve endometriosiz odakları olduğu ortaya çıktı yumurtalıklarımda ve rahim duvarımda...Ameliyatta tüplerm açıldı içerisi endometriosiz odaklarından temizlendi. Bunlar gebelik olasılığını düşürürmüş. İyileştikten sonra tekrar aşılama yapılacak. Bu amliyatlardan sonraki 6 ay ihtimal yükseliyormuş. Tabi ki yaşayıp göreceğim olacak mı olmayacak mı hayırlısı artık. Rahim filmim temiz diye düşünmeyin operasyonda da belli olabiliyor. Birkaç doktora gitmekte fayda var sanırım... Hakkımızda hayırlısı
Canim merhaba. Rahim filmin temiz gorundugu halde dr mu dedi sana histeroskopi yapalim diye? Yoksa kendin mi istedin? Benim de rahim filmim temiz cikmisti. sebepsiz infertilite var gibi. Ozellikle dr.a ben soyledim histeroskopi olabilir miyim diye o da gerek yok rahim filmin temiz dedi :/

Canim merhaba. Rahim filmin temiz gorundugu halde dr mu dedi sana histeroskopi yapalim diye? Yoksa kendin mi istedin? Benim de rahim filmim temiz cikmisti. sebepsiz infertilite var gibi. Ozellikle dr.a ben soyledim histeroskopi olabilir miyim diye o da gerek yok rahim filmin temiz dedi :/
Merhabalar... Evet benden doktorum istemişti ama bende çikolata kisti vardı , küçüktü baya gerçi de yine de şüphelenmiş olup istemiş olabilir tabi. Başka da hiç bir problem yoktu görünürde canım.

Slm kızlar uzun zamandır bakamadım buraya.. ilk aşılamam ekimde olmuştu ve tutmamıştı.. bir ay ara verelim dedi doktorum ve 1 gün adetim gecikti belki kendiliginden hamiş miyim dedim ama bugün adet oldum..yarın doktora tekrar gidicem.. 2. aşılamaya başlıcaz sanırım.. ama aşilamada art arda yapılması gerekir gibi bazı şeyler duyuyorum bununla ilgili bilgisi olan var mı?

Canim olur mu öyle şey soracaksın tabi ki.. benim doktorum izlemedi ekrandan. Bilmiyorum ki öyle mi oluyor normalde . tek tek anlattı işlemi sırasıyla beni rahatlatmak için ama ekran falan hatırlamıyorum ben. Çok stresliydim çünkü ... bugün asilamanin 8. Günü. goguslerimde acı ve hassasiyet var bi de karinda şişlik . kasik ağrım epey azaldı arada batmalar oluyor. sende durumlar nasıl ??
Slm canm çok üzüldüm seninde olmamış..inş bir sonraki sefere olur...bende tekrar denicem adet oldum kendiliğinden kalabilir demişti doktorum ama...malesef...yine bi garip oldum..hayırlısı

20161130_220544-1.webp
kizlar ben 18 kasimda 2.asilama oldum normalde kan tahlilim bugundu ama ben gitmedim gitmeden test yapayim dedim yaptim sanki 2. Cizgi silik gibi cikmis yada bana mi ole geliyor sizde baksaniza umitlenmek istemiyorum yoruldum artik:(

Eklentiler

• 20161130_220544-1.webp
    20161130_220544-1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 40
  • 20161130_220544-1.webp
    20161130_220544-1.webp
    10 KB · Görüntüleme: 47
Eki Görüntüle 1920207 kizlar ben 18 kasimda 2.asilama oldum normalde kan tahlilim bugundu ama ben gitmedim gitmeden test yapayim dedim yaptim sanki 2. Cizgi silik gibi cikmis yada bana mi ole geliyor sizde baksaniza umitlenmek istemiyorum yoruldum artik:KK43:
Ben ikinci çizgiyi görüyorum. Tahlil tarihindeyse sanki hamilesin gibi geldi bana... Allah ım inşallah hamilesindir sağ salim alırsın kucağına duacıyım senin için...

Ben ikinci çizgiyi görüyorum. Tahlil tarihindeyse sanki hamilesin gibi geldi bana... Allah ım inşallah hamilesindir sağ salim alırsın kucağına duacıyım senin için...
Allah razi olsun arkadasim ins hamileyimdir ama korkuyorum o kadar cok tedavi alip bekliyorsun sonra olmuyor ya cok uzuluyor insan:( haftaya gidecem sali gunu filan hayirlisi isteyen herkese versin Rabbim cok tsk ederim

Merhaba arkadaslar bende ekim ayında asilama yaptirmstm ve tutmadi ilk asilamamdi zaten Ama uzelmedim tutmadigi icin Rabbim den istedim sadece ve bu ay kendiligimden hamile kaldim şuan 6 haftalik hamileym. Şukurler olsun. sizlerde gonlunuzu ferah tutun Insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir herseyi.

Merhaba arkadaslar bende ekim ayında asilama yaptirmstm ve tutmadi ilk asilamamdi zaten Ama uzelmedim tutmadigi icin Rabbim den istedim sadece ve bu ay kendiligimden hamile kaldim şuan 6 haftalik hamileym. Şukurler olsun. sizlerde gonlunuzu ferah tutun Insallah Rabbim hepimizin gonlune gore verir herseyi.

Çok çok çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Amin cnm benim darisi size insallah :) bu arada sen naptn hatirladm seni

İyi akşamlar
Amiiinn :KK200: inşallah :KK46:
Can'ım benim yarın aşılamam olucak
İlki olmamıştı yarın ikinci aşılama yapılacak inşallah rabbim hayırlı sonuç almayı nasip eder bizlerede
Dualarına bu gün benide ekle arkadaşım
:KK200:

İyi akşamlar
Amiiinn :KK200: inşallah :KK46:
Can'ım benim yarın aşılamam olucak
İlki olmamıştı yarın ikinci aşılama yapılacak inşallah rabbim hayırlı sonuç almayı nasip eder bizlerede
Dualarına bu gün benide ekle arkadaşım
:KK200:
Insallah cnm ya Rabbim herseyin gonlunce olmasini nasip eylesin. sende tez vakitte insallah guzel haberler alirsin

Merhaba arkadaslar araniza yeni katiliyorum. Bende adetimin 2. gununde (22Aralik) itibaren gunde 75ui gonalf igne kullandim bugun ovitrelle catlatma ignesini vuracagum ve 4 Ocakta asilamam yapilacak.

Çatlatma iğnesinden bir gün sonra yapılmaz mi asilama iki gün ara mi vereceksiniz.Ben de 7 gündür gonal f 75 lik kullanıyorum yarın da kullanıp salı tekrar kontrole gideceğim. Kaç yumurta oluştu sizin.

Back
X