• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar catlatma ignesinin etkisiyle kacinci gune kadar idrar testinde ikinci cizgiyi gördünüz ?

Merhaba kızlar ben yeniyim burda 4yilik evliyim çocuğum olsun istiyorum hem de çok baya tedavi gördüm bu 4yil içinde rahim filmi çekildi temiz çıkti çok doktor gezdim en son polikistik over varmış bu ay aşılama yapılacak kasımda inne falan viurdum purogen 75lik 16kasim çarşamba yapılacak aşılama m tabi daha önce 2defa aşılama için tedavi gördüm olmadan iptal ettik bu ilk olacak hayırlısı olsunbilgisi olan varsa beni bilgilendirsin çok istiyorum tutmasını konuyu açtım başka yerde de cevap yazmadı kimse :( yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Merhaba kızlar ben yeniyim burda 4yilik evliyim çocuğum olsun istiyorum hem de çok baya tedavi gördüm bu 4yil içinde rahim filmi çekildi temiz çıkti çok doktor gezdim en son polikistik over varmış bu ay aşılama yapılacak kasımda inne falan viurdum purogen 75lik 16kasim çarşamba yapılacak aşılama m tabi daha önce 2defa aşılama için tedavi gördüm olmadan iptal ettik bu ilk olacak hayırlısı olsunbilgisi olan varsa beni bilgilendirsin çok istiyorum tutmasını konuyu açtım başka yerde de cevap yazmadı kimse :KK43: yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Hoşgeldin bende yeniyim burda

Ya yumurtalarim fazla çalışmıştı 1de 2de hiç gelişmemiş ti hatta doktorun bana lakaraskopi yapmamı söyledi zayıflama mi istedi bende 3ay ara verdim sonra tekrar tedavi gördüm işte bu çarşamba herşey yolunda gitmiş aşılama yapılacak çok istiyorum tutmasını :( tecrübesi olan varsa bana yardımcı olsun çok umutsuzum

Ha bide doktorum bana şeker ilacı da yazdı hamile kalana kadar kullanacak. Glifer hamile kalırsam inşallah size yazarın aynı daha yeni yapılacak ama sonucun olumluysa yazar im :)

Kasim için bir liste yok mu kizlar? Ben 13 kasım ilk aşılama oldum.. hayırlısı olsun. Buarada kaçıncı gün test yapılıyordu?

Back
X