- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi Bademellaa
Kizlar catlatma ignesinin etkisiyle kacinci gune kadar idrar testinde ikinci cizgiyi gördünüz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10.günde geçiyor ama kan testini en erken 12.gün yaptır diolarKizlar catlatma ignesinin etkisiyle kacinci gune kadar idrar testinde ikinci cizgiyi gördünüz ?
10.günde geçiyor ama kan testini en erken 12.gün yaptır diolar
İdrar testini bide yarın dene inşallah pozitiftirrBugun 10.gun ve ikinci cizgi var. idrarda gormeden de kan vermek istemiyorum
İdrar testini bide yarın dene inşallah pozitiftirr
Ins cnm. Adet olana kadar devam edicem galiba test yapmaya[/QUOTEkaç gün var gününe
Hoşgeldin bende yeniyim burdaMerhaba kızlar ben yeniyim burda 4yilik evliyim çocuğum olsun istiyorum hem de çok baya tedavi gördüm bu 4yil içinde rahim filmi çekildi temiz çıkti çok doktor gezdim en son polikistik over varmış bu ay aşılama yapılacak kasımda inne falan viurdum purogen 75lik 16kasim çarşamba yapılacak aşılama m tabi daha önce 2defa aşılama için tedavi gördüm olmadan iptal ettik bu ilk olacak hayırlısı olsunbilgisi olan varsa beni bilgilendirsin çok istiyorum tutmasını konuyu açtım başka yerde de cevap yazmadı kimseyazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
İnşallah tutar neden şeker hapı verdikiHa bide doktorum bana şeker ilacı da yazdı hamile kalana kadar kullanacak. Glifer hamile kalırsam inşallah size yazarın aynı daha yeni yapılacak ama sonucun olumluysa yazar im :)
Nasıl geçecekse 15 gün ? Gerçi bu ay umudum yok, hayırlısı15 gün sonra test yapılıyor diye biliyorum
İnşaAllah göbüş doludur :)Bende kan verdim sonuç bekliom kısmett
Hastalanirsanda durmak yok yola devam. Hayirli saglikli olsunda yeterkiAmin inşallah stresten midir bilmiyorum hastalanacak gibiyimm![]()