- 21 Ocak 2016
- 594
- 825
- 103
- 32
Bizim 3 haftaya indi canım ama bi sorun görmedğinden ben 4 hafta olsa olurmu dedim şehir dısına cıkcam dedim ok dedi gelme dedi...belkide ondandır seninde sıkma canını bızdıkda yerleşiodur muhtemelenCennetBahcesi53
özledim de yaramazı aralar uzun olunca, neyse artık bekliyoruz napalım

Benimki de çok hareketli canım bizim yatak visko onda alışmıştım geçen tatile gittik yatak yaylıydı resmen yayla kavga etti benim cadı yay geri teptikçe vuruyo ben iri olduğum için otururken yürürken o kadar rahatsız etmiyo ama yatınca tabi çok hissediyorum bi de iyice yukarı mı çıktı nedir kaburgalarıma vuruyo millet hareketlerini dinliyomuş ya daha kendini hiç unutturmadı acaba napıyo dedirtmedihep hareketli bi çocuğum olsun istiyodum fena istekmiş
bi de şöyle bişey keşfettim bambam vuruyo sonra babası karnımı seviyo babası bi konuşsun dinliyo hiç hareket etmiyo sonraki yarım saat falan rahat ediyorum doğunca da babası uyutucak gibi
ultrasonda da öyleydi doktor bişey demedi heralde kötü bişey yoktur ultrasonda resmini bile düzgün alamıyoruz tepinirken bacaklarının arasından çekti son gittiğimizde doktor
bu arada ben de meyve çok yiyorum belki ondandır
yatakla dövüşüyor diyorum ya, kızım psikopat mısın dedm artık

CennetBahcesi53 canım 2 hafta önce aynı şeyden şikayet etmiştim yazmıştım hatta buraya. Sebebine gelince
Doktora sordum bunu çıldırmış gibi uyutmuyor canım acıyor dedim. Açıklama şuydu;
27-28 hafta civarında kan basıncımız artıyormuş. Tabi haliyle bebişlerinkide öyle. Hatta ufak tefek varislerim var görüyorum. Bu yüzden boşlukta fazlasıyla olduğundan akıllarını kaçırmış gibi tepiniyorlar. Takii 32 haftaya kadaralanları iyice daraldığı için eskisi kadar tepinemiyorlarmış
resmen ciğerlerimi çıkarıp elime verecek gibi tekmeliyordu. Karnımda bir çıkıntı oluyor ödüm kopuyor. Diyorum ahanda yırtıp ordan çıkacak
![]()
Bazen işyerinde gözlerim kapanıyor. şöyle kafamı masaya koyup kapatayım diyorum 5-10 dk gözlerimi. sen misin anam eğilen, ne tekmeler ne vurmalar yarabbim ölüyorum acıdan. benimki kan basıncının yanında inatçı bir de.
geçen eşimin kolu karnımın üstüne gelmiş uyurken. adamın koluna nasıl tekme attı aynı anda sıçradık bismillah diye. aa delirmiş bu dedi sırtını döndü uyudu
hareketleri makul seviyelere insin yeter ya
Canım benimde durum aynı hiç durmuyor, sabahları uyanıp göbeğimi izliyorum artık ne yapıyor acaba diye her yerde bir hareket, tek farkı benim canımı acıtacak kadar sert vuruşları yok. Sabah eşim göbeğime kolunu attı napıyor burda dans mı ediyor diyorbende korkmaya başladım doğduğunda da bu kadar hareketli mi olacak diye, arkasından çok koşturacak bizi galiba
doktora gittiğimde açtım doktor bile aç olmana rağmen çok hareketli dedi, şuan normal doğum pozisyonundaymış ellerini kasıklarımda hissediyorum üst kısımda da ayakları ozaman
önemli olan sağlıklı olması
![]()
Tek duamız sağlıkla kucaklamak hepsini
ama bunlar da zor kısımları tabi. Çabucak geçsin inşallah ne diyim 
bende korkmaya başladım doğduğunda da bu kadar hareketli mi olacak diye, arkasından çok koşturacak bizi galiba