- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi dersin? :) Dünyanın bir ucuna giderken hiç tereddüt etmezken İstanbul deyince hep tedirgin oluyorum. Eşimin bütün ailesi orada onun adına seviniyorum ama şehir, kalabalık çok ürkütücü. Hiç çok kalabalık şehirlerde yaşamadım onun da etkisi sanırım. Kızımın kütüğü zaten İstanbul' da en azından doğum yeri İzmir olsun diye uğraşayım. :))
Ederim tabi canim. Benim de daha önce kaybim var halden anlıyorum. Rabbim sadece vereceği dakikayı bekletiyor sabrıni deniyor emin ol. Seni de evladına kavusturacak insaallah.Amin amin bana dua eder misiniz hamilesin duası kabul olurmuş
İnşallah canım inşallah allah razı olsunEderim tabi canim. Benim de daha önce kaybim var halden anlıyorum. Rabbim sadece vereceği dakikayı bekletiyor sabrıni deniyor emin ol. Seni de evladına kavusturacak insaallah.
Sigara kullanan varmi kizlar günde 2-3 tanebirakanlar varsa nasil biraktiniz nasil tiksindiniz
(
Bende ayni durumdayim aksama kadar kendimi zor tutuyorum aksam esim gelince iciyorum sonra kendime cok kiziyorum her seferinde bu son diyorum yine ayniBen varim malesef( 8 haftalikken birakabildim 6. Ayima kadar icmedim. 1 aydan fazladir gunde 3 tane iciyorum malesef
( kizimda hic icmemistim cok vicdan azabi cekiyorum
(
Gamze' nin ani gelişen hayati kararlarında bu hafta.İstanbul' a yerleşiyormuşuz kızlar. Eşim Temmuz'da İsrail'de çalışmaya başlayacak. Eylül ayında oradan İstanbul' a gönderecekler. Benim hiç haberim yokken mülakatları yapmış, anlaşmaya varmış ve şimdi haber verme gereği duydu sağolsun.
İşin sürpriz yanı biz onu Eylül' de doğuma beklerken bu bayramda 2 haftalık tatile gelecekmiş. Benim için çok iyi oldu ama bünyem bu ani gelen haberlere erken doğum şeklinde tepki vermez inşallah.
İstanbul' u pek sevmem ama minnak kızın kısmeti diyoruz .Umarım şöyle birkaç yıl yerimizden kımıldamayız artık.
Amin canım. Gsm sektöründe elektrik elektronik mühendisi.ne guzel gelismeler bunlar. hakkinizda hayirlisi olsun. esin hangi sektorde calisiyor?

kızlarr bugün kontrolüm vardı eşimle kan uyuşmazlığı var test yapılck iğne falan vurulması gerekebilir :/ oğluş kıpır kıpırdı kilosu 1 kilo 13 gr olmuş boyu 35cmsıpa hiç durmuo kıpır kıpır bizimle aynı haftadaki bebişler kaç kg acaba :) birde bizimki hala ters pozisyonda yan yatıomuşş kaç aydır aynı poziyon bu çocuk zorla sezeryn yaptrck sana dio doktorum
![]()
Slm kizlar bugün oglusumu gördüm sukur bas asagi duruyor ve cok hareketliydi agzini oynatiyordu aciyordu biseyler iciyordu bunlari görmek beni cok mutlu etti;sukur hersey yolundaydi 1.500 gram olmusuz
![]()
maşallah canım seninkide çok iyimiş sağlıkla kucağımıza alırız inşşmaşallah
benimde cumartesi günü 26 + 4 tü 1 kilo 35 cm di canım
ne güzel canım ya bizimki hep yan yatıo tam keyifçi napcaz bakalm bu çocukla :)Slm kizlar bugün oglusumu gördüm sukur bas asagi duruyor ve cok hareketliydi agzini oynatiyordu aciyordu biseyler iciyordu bunlari görmek beni cok mutlu etti;sukur hersey yolundaydi 1.500 gram olmusuz
![]()
Benim kizimda cok gec donmusdu bazilari erken bazilari gec donebiliyorkızlarr bugün kontrolüm vardı eşimle kan uyuşmazlığı var test yapılck iğne falan vurulması gerekebilir :/ oğluş kıpır kıpırdı kilosu 1 kilo 13 gr olmuş boyu 35cmsıpa hiç durmuo kıpır kıpır bizimle aynı haftadaki bebişler kaç kg acaba :) birde bizimki hala ters pozisyonda yan yatıomuşş kaç aydır aynı poziyon bu çocuk zorla sezeryn yaptrck sana dio doktorum
![]()
:)) ama cok tatlilar ya ultrasyonda gordugum an tüm aklimdaki sorulari unutuyorum biran önce zaman gecsede alsak kucaklarimizane güzel canım ya bizimki hep yan yatıo tam keyifçi napcaz bakalm bu çocukla :)
Canim her cocuk erken dogum pozisyonunu almiyor kizimda baya gec donmusdu 30 haftadan sonra donmusdubaşı aşağıdamı olması gerekiyor canım artık benim kızım yan duruyor şuanda