Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tuz nasıl oluyo cnm yüzüğü yaptık benim de erkek çıkıyoGünaydın annişler
Dün en yakın arkadaşım bendeydi uzan bakiyim dedi uzandım yüzüğü ipe baglamş geldi ileri geri giderse erkekmis ileri geri gtti. Kolay kolay inanmam ama tuz atıyorlar kafadan onda da erkek çıktı cin takvimi de erkek diyor babası da rüyasında görmüş erkekmiş yüzük ve tuz deneyip doğru tutmuş olan var mı ?Hiç cinsiyet merak etmeyen ben bu ara cinsiyet merakindayım![]()
Yok olcmedi seker gelmisken resim vereyim dedi sadeceKagıtta boyu yazar benide 11.hafta cagırdı 2li teste biraz daha geç cagırsaydı belki cinsiyetiyle ilgili bisey derdi
Canım doktorlar gebelde 12+0 gibi cagırıyor ama benimki tam 11+0 da cagırdı zaten bu test 11,12.,13. Haftalarda yapılıyormus seninki tam 12+0 da cagırmıs daha iyi belki cinsiyetini söyler11+0 11+6 olan haftada mı gideceğiz 12+0-12+6 da mı yoksa 9+0 da doktora gittim 3 hafta sonra gel dedi kafam karıştı
Cinsiyet belli olur mu acaba? Kızımda 17. Haftada söylemişti keşke söylese , Çin takvimi erkek Rus takvimi kız içimden geçen kız :)Canım doktorlar gebelde 12+0 gibi cagırıyor ama benimki tam 11+0 da cagırdı zaten bu test 11,12.,13. Haftalarda yapılıyormus seninki tam 12+0 da cagırmıs daha iyi belki cinsiyetini söyler
Bende yapayım , uzanmak mı gerekiyorTuz nasıl oluyo cnm yüzüğü yaptık benim de erkek çıkıyo
Kizlar daha gec belli oluyor ama soylemese bile nub fotosu al nub dan da belli olur cinsiyetiCinsiyet belli olur mu acaba? Kızımda 17. Haftada söylemişti keşke söylese , Çin takvimi erkek Rus takvimi kız içimden geçen kız :)
Fotoyu aldım Sılvestra sordum kız dedi:)Kizlar daha gec belli oluyor ama soylemese bile nub fotosu al nub dan da belli olur cinsiyeti
Hadi bakalım hayırlısı:)Ay yüzük testini yaptım bariz daire :) çizdi
Çok geçmiş olsun bolca dinlen cnmİki gündür cok yoruldum canım. Bir de kanama alanı varmıs dinleneyim dedim azıcık. Sen nasılsın
Canim Aramizda 1 gün var bizim daha nub belli bile degil olusmamisdir 11 12. Haftalarda nub belli oluyorFotoyu aldım Sılvestra sordum kız dedi:)
Insallah 1 kiz 1 oglan olurBenimde cin takviminde kız içimden geçen hayırlı sağlıklı kız evlatlarım :)) eşim bi kız bi erkek istiii
Tuz nasıl oluyo cnm yüzüğü yaptık benim de erkek çıkıyo[/QUOTE
Tuzu annem benim kafamdan attı bilmemesi lazm ama hamile olan kişinin unutması lazm benim Burnum kasindi Burnum kasiniyor dedim erkek dedi annem kız olursa çene kasinirmis