- 16 Ağustos 2015
- 140
- 74
- 18
- 40
Çok erken değil mi ama yüzde verdi mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel gönlündeki kısmet olmuş inşallah :)
canım ıkıncı hamılelıgımdeydı bu üçüncü daha doktora gıtmedım carşamba gunu gıdecegım inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken değil mi ama yüzde verdi mi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ne güzel gönlündeki kısmet olmuş inşallah :)
En erken ne zaman ogreniliyo arkadaslar ben gelecek hafta pazartesi 2 li taramaya gidicem 11+2 felan olucam belli olur mu aceppSelam arkadaşlar bugün doktora gidicek arkadaşlarımız güzel haberlerle gelsinler inşallah artık cinsiyet haberi almak istiyoruz 12 haftalık olanlar ögreninde gelin topiğimize cinsiyetleride yazalım ya
Ben gittiğimde doktor soylemediEn erken ne zaman ogreniliyo arkadaslar ben gelecek hafta pazartesi 2 li taramaya gidicem 11+2 felan olucam belli olur mu acepp
Himm bosuna heveslenmeyim o zamanBen gittiğimde doktor soylemedi
Canim ben 12.haftada ögrenmistim ama doktorların cogu söylemek istemiyor pek galiba yanılma olabilir diyeEn erken ne zaman ogreniliyo arkadaslar ben gelecek hafta pazartesi 2 li taramaya gidicem 11+2 felan olucam belli olur mu acepp
Hosgeldin canım masallah bebise doktor bisey demedimi cinsiyetle ilgiliEki Görüntüle 1774059 Eki Görüntüle 1774062 Eki Görüntüle 1774065 Ben geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Tepinip duruyordu zaten. Üç tane resim atacağım, bakalım nub için işe yarayan var mı?
Bence erkek :))maşallah çokk tatliEki Görüntüle 1774059 Eki Görüntüle 1774062 Eki Görüntüle 1774065 Ben geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Tepinip duruyordu zaten. Üç tane resim atacağım, bakalım nub için işe yarayan var mı?
Süper demekki 2,3 haftaya ögrenicen bazı doktorlar uzatıyorda uzatıyor söylemiyorVala benimde öyleydi geçen hafta.şaşırdım kaldım gördügümde 2-3 hafta sonra cinsiyet için çağırdı :)
Bir tahminde bulundu ama nubdan anlayan atkadaşların kafası karışmasın diye söylemeyeyim şimdi. Ctesi perinatologa yönlendirdi, orda kesinleşir büyük ihtimalle dedi.Hosgeldin canım masallah bebise doktor bisey demedimi cinsiyetle ilgili
Hadi onlar yorum yapsın ozaman sonra söyle ama bize merak ettim ilk bebismiBir tahminde bulundu ama nubdan anlayan atkadaşların kafası karışmasın diye söylemeyeyim şimdi. Ctesi perinatologa yönlendirdi, orda kesinleşir büyük ihtimalle dedi.
Kiz söyle meraktan catlarimmmmmmmmmBir tahminde bulundu ama nubdan anlayan atkadaşların kafası karışmasın diye söylemeyeyim şimdi. Ctesi perinatologa yönlendirdi, orda kesinleşir büyük ihtimalle dedi.
Ayy masaallah kuzuyaaaCanim ben geldim doktordan boyle bisey olamaz ya daha kücücük olmasina ragmen herseyi belli hatta doktor öksürttü beni bebegi uyandıralım diye sonra bize selam verir gibi hareketler falanCok güzel bi duygu cok
Bizimki sagolsun hic ugrastırmıyo beni anlayıslı bi doktorumuz varSüper demekki 2,3 haftaya ögrenicen bazı doktorlar uzatıyorda uzatıyor söylemiyor
Evet ilk inş:)Hadi onlar yorum yapsın ozaman sonra söyle ama bize merak ettim ilk bebismi
Ayyyy tontişkommm yerim ben seni maşallahh kuzucuğum benim yaEki Görüntüle 1774059 Eki Görüntüle 1774062 Eki Görüntüle 1774065 Ben geldim kızlar. Çok şükür bebeğim iyiymiş. Tepinip duruyordu zaten. Üç tane resim atacağım, bakalım nub için işe yarayan var mı?