2016 eylül anneleri

sizin sonucunuz yüksek çıkmış yine. ben bugün tekrar kan verdim bakalım yarın öğleden sonra çıkacak hayırlısı artık.

Benim bir arkadasımda da geç dollenme olmustu. Doktora gittiginde 5 haftalik olarak tahmin ettigi bebis henuz 4 haftalikti. Doktor regl doneminin bitimini baz almisti onda.

Bende sali gunu ogrendim hamile oldugumu 1 aylik hamileyim degerimde 170 cikti :) hepimize saglikli sihhatli hayrli evlatlar nasip etsin allahim :)

merhaba arkadaşlar:) bende eylül annesi olacağım inşalllah Allah nasip ederse benim sat 5 aralık yarın keseyi görmek içiçn kadın doğum dr na gideceğim inşalllah görürüz

benim daha günüm gelmedi ama umudum var inşallah bu başlıkta bende size katılabilirim. sağlıklı sıhatli hamilelikleriniz olsun

Merhaba henüz çok yeniyiiiz=) Kan değerim pazar günü 287 .çıktı. Keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahat nefes alamayacağım.İnşallah sağlıkklı gebeliktir =)
Ya hepimizin birbirine yakin degerleride sormak istedim size benim ara ara aniden giren sancilarim oluyo sizde yasiyormusunuz bunu doktorum normal oldgnu soyledi ama dun gece yasadigim sanci beni resmen aglatti o kdar ki acitti yani yasayan varmi aranizda yani herkeste oluyomu bu bu arada 1 ay 5 gunluk hamileyim suan en son degerim 170 cikmisti

Benim de ara ara sancı giriyor fakat ağlatma boyutunda değil. Genelde üşüttüğümde giren gaz sancısı gibi bir sey. Başka da bir belirti yok.Doktorum beni ilk olarak onumuzdeki carsamba gunu cagirdi muayene icin.3 Ocaktan beri sabirsizlikla bekliyorum. Insallah her sey guzel olur.

merhaba arkadaşlar:) bende eylül annesi olacağım inşalllah Allah nasip ederse benim sat 5 aralık yarın keseyi görmek içiçn kadın doğum dr na gideceğim inşalllah görürüz
kaç haftalıkken kese görülüyor acaba

birde sizde çok yorgunmusunuz ya acayip yorgunluğum var oturmak bile istemiyorum uzanmak istiyorum her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…