2016 eylül anneleri

benim sat 4aralık geçen hafta salı günü ilk sağlık ocağında yaptırdığımda 254 çıkmıştı sora yaptırmadım test direk doktora gidicem 5+2 de karından mı keseyi gördünüz

ben 5 hafta olduğunda ctsi gittim 2680 oldu bhcg vajınal baktı görünmez diye

keske baktırsaydın artışı onemli çünkü

nasılsa doktora gidecem o bakar tekrar dedim haklısın :) aç karnına mı tok mu gitmek lazım doktora

fark etmiyor aç tok inşallah güzel haberini alırız burdan

kızlar koyu akıntısı olan var mı? benim dün çok korkutan kahverengi akıntım oldu düşük mü yapıyorum acaba

selam kızlar:)
benim de sat 11.12.2015 cuma günü test yaptırdım 199 çıktı inşaallah pazartesi doktora gidecem kese ve kalp atışı olur mu acaba?

kan verdim sonucu bekliyorum çook heyecanlıyım inşallah pozitif çıkar

selam kızlar:)
benim de sat 11.12.2015 cuma günü test yaptırdım 199 çıktı inşaallah pazartesi doktora gidecem kese ve kalp atışı olur mu acaba?
Kalp atışı henüz olmaz Can'ım 6+2 derdi doktor kalp icin haftay gideceğim

5. hafta da koyu akıntı yaşayan hiç olmadı mı stresten ölecem

5. hafta da koyu akıntı yaşayan hiç olmadı mı stresten ölecem
Benim olmadi hic canim ama doktoruma sancilarim cok fazla dedim oda herhangi bi akinti oldgnda sancilarla beraber kendisini aramami ve hastaneye gitmemi soyledi bence bi doktrnu aramalisin birde birsey soracam kac haftalikti seninki? Acaba bu yerlesme kanamasi denilen seymi bazi kadinlarda oluyormus ya o yuzden ddm dusuk oldugunu sanmiyorm olsa bir iki damla olmazdi herhalde ama doktorunu ara derim

benim bugün 4+5 günlük sancı ağrı yok ama koyu renkli akıntı var clexane ve coraspin kullanıyorum acaba ondan mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…