- Konu Sahibi gamzelim41
-
5 aralık sat canım bugun 5+2 diye biliyorum
bhcg kaç en son ne zaman yaptırdn
amin canım hepimize inşallahanladım :) tesekkür ederim... inşallah Allah herkese hayırlısını nasip etsin :)
Kalp atışı henüz olmaz Can'ım 6+2 derdi doktor kalp icin haftay gideceğimselam kızlar:)
benim de sat 11.12.2015 cuma günü test yaptırdım 199 çıktı inşaallah pazartesi doktora gidecem kese ve kalp atışı olur mu acaba?
benim de sat 11.12.2015selam kızlar:)
benim de sat 11.12.2015 cuma günü test yaptırdım 199 çıktı inşaallah pazartesi doktora gidecem kese ve kalp atışı olur mu acaba?
Benim olmadi hic canim ama doktoruma sancilarim cok fazla dedim oda herhangi bi akinti oldgnda sancilarla beraber kendisini aramami ve hastaneye gitmemi soyledi bence bi doktrnu aramalisin birde birsey soracam kac haftalikti seninki? Acaba bu yerlesme kanamasi denilen seymi bazi kadinlarda oluyormus ya o yuzden ddm dusuk oldugunu sanmiyorm olsa bir iki damla olmazdi herhalde ama doktorunu ara derim5. hafta da koyu akıntı yaşayan hiç olmadı mı stresten ölecem
Hayrli olsun canim:)kızlar sonuç 110,7 çook mutluyum heyecanlı bekleyişe bende katıldım
benim bugün 4+5 günlük sancı ağrı yok ama koyu renkli akıntı var clexane ve coraspin kullanıyorum acaba ondan mı kiBenim olmadi hic canim ama doktoruma sancilarim cok fazla dedim oda herhangi bi akinti oldgnda sancilarla beraber kendisini aramami ve hastaneye gitmemi soyledi bence bi doktrnu aramalisin birde birsey soracam kac haftalikti seninki? Acaba bu yerlesme kanamasi denilen seymi bazi kadinlarda oluyormus ya o yuzden ddm dusuk oldugunu sanmiyorm olsa bir iki damla olmazdi herhalde ama doktorunu ara derim
bencde dr unla görüş zaman kaybetmedenbenim bugün 4+5 günlük sancı ağrı yok ama koyu renkli akıntı var clexane ve coraspin kullanıyorum acaba ondan mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?