- 7 Aralık 2015
- 625
- 771
- 103
- 34
- Konu Sahibi gamzelim41
-
ama yinede korkuyorumbencde dr unla görüş zaman kaybetmeden
Doktor kontrolndemi kullaniyrsun ilaclaribenim bugün 4+5 günlük sancı ağrı yok ama koyu renkli akıntı var clexane ve coraspin kullanıyorum acaba ondan mı ki
inşallah artmaz ama artarsa direk hastaneye git canım içini ferah tut stres olmaman lazımama yinede korkuyorum
Canım benimde 4+ lı günlerde 1 hafta felan sürdü progesteronum dusukmuş ondan oldu ama kese görülüyor sıkıntı yok yatıp dinlendim ilaclarımı kullandım geçti çok şükür dr ünlü görüş mutlaka ilaç verir belkikızlar koyu akıntısı olan var mı? benim dün çok korkutan kahverengi akıntım oldu düşük mü yapıyorum acaba
aa o zaman aynı gün doğum yapacağız nasipse sen ne zaman kese için doktora gideceksin peki kalp atışı ile beraber mi yoksa ayrı ayrı mı ben 18.01.2016 da randevumbenim de sat 11.12.2015
evet doktor kontrolünde kullanıyorumDoktor kontrolndemi kullaniyrsun ilaclari
inşallah canım çok teşekkür ederiminşallah artmaz ama artarsa direk hastaneye git canım içini ferah tut stres olmaman lazım
benim koyu renk akıntım var canım korkuyorum ama inşlh düşük falan olmaz doğumlarımız aynı zamana denk geliyor.. sende de var mı akıntıaa o zaman aynı gün doğum yapacağız nasipse sen ne zaman kese için doktora gideceksin peki kalp atışı ile beraber mi yoksa ayrı ayrı mı ben 18.01.2016 da randevum
cumartese gideceğim inşlh görünür keseaa o zaman aynı gün doğum yapacağız nasipse sen ne zaman kese için doktora gideceksin peki kalp atışı ile beraber mi yoksa ayrı ayrı mı ben 18.01.2016 da randevum
Valla bende daha kalp atisini duymadim ama bu cumartesi keseyi falan gorecegimizi soyledi doktor olsun genede cok sevindim doyasiya yasa valla mutlulugunu iyi dusun iyi olsun hersey :)nesli1112 teşekkür ederim cnm daha hiç kimseye söylemedim eşimin bile haberi yok akşam vereceğim müjdeyi ama kalp atışı , 12 haftası gibi kriterler var erken sevinmek istemiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı
Yani bence stres yapma kendine canim hic bsycik olmaz arkadasinda dedigi gbi artarsa akintin gec saatte olsa git bi goster tedbiri elden birakma insallah inaniyrm herseyn iyidir :)evet doktor kontrolünde kullanıyorum
inşlh canımYani bence stres yapma kendine canim hic bsycik olmaz arkadasinda dedigi gbi artarsa akintin gec saatte olsa git bi goster tedbiri elden birakma insallah inaniyrm herseyn iyidir :)
günde bir kaç defa mı oluyordu yoksa bir kaç günde bir mi?Canım benimde 4+ lı günlerde 1 hafta felan sürdü progesteronum dusukmuş ondan oldu ama kese görülüyor sıkıntı yok yatıp dinlendim ilaclarımı kullandım geçti çok şükür dr ünlü görüş mutlaka ilaç verir belki
Resmen heyecaninla tekrardan heyecanlandim yaa :) ben ogreneli 10 gunu gecti cnku ama en kisa zamanda doktora gtmelisin bak erteleme hc :)ben bugün çift çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım ama daha dr seçmedim ne zaman kese görünür ve kalp atışı duyulur.
işteyim içim içime sığmıyor.
Bir hafta hiç kesilmesine devam etti çoğunlukla peçete geliyordu ama tuvalete geldiğinde daha çok geliyordu kahverengi ydi hatta birara siyaha dondugünde bir kaç defa mı oluyordu yoksa bir kaç günde bir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?