2016 eylül anneleri

kızlar koyu akıntısı olan var mı? benim dün çok korkutan kahverengi akıntım oldu düşük mü yapıyorum acaba
Canım benimde 4+ lı günlerde 1 hafta felan sürdü progesteronum dusukmuş ondan oldu ama kese görülüyor sıkıntı yok yatıp dinlendim ilaclarımı kullandım geçti çok şükür dr ünlü görüş mutlaka ilaç verir belki

nesli1112 teşekkür ederim cnm daha hiç kimseye söylemedim eşimin bile haberi yok akşam vereceğim müjdeyi ama kalp atışı , 12 haftası gibi kriterler var erken sevinmek istemiyorum inşallah hakkımızda hayırlısı

Merhaba arkadaslar bende bir eylül annesi olacağım inşallah. Kan testım beta degerlerım 1170,40 cıktı ama keseyı goremedık doktor 2 hafta sonrası ıcın cagırdı suan yaklasık 1 haftam kaldı ama ben gecelerı uyuyamıyorum.
Kese ne zaman görülür.

aa o zaman aynı gün doğum yapacağız nasipse sen ne zaman kese için doktora gideceksin peki kalp atışı ile beraber mi yoksa ayrı ayrı mı ben 18.01.2016 da randevum
benim koyu renk akıntım var canım korkuyorum ama inşlh düşük falan olmaz doğumlarımız aynı zamana denk geliyor.. sende de var mı akıntı

Valla bende daha kalp atisini duymadim ama bu cumartesi keseyi falan gorecegimizi soyledi doktor olsun genede cok sevindim doyasiya yasa valla mutlulugunu iyi dusun iyi olsun hersey :)

günde bir kaç defa mı oluyordu yoksa bir kaç günde bir mi?

ben bugün çift çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım ama daha dr seçmedim ne zaman kese görünür ve kalp atışı duyulur.
işteyim içim içime sığmıyor.

ben bugün çift çizgiyi gördüm ve kan tahlili yaptırdım ama daha dr seçmedim ne zaman kese görünür ve kalp atışı duyulur.
işteyim içim içime sığmıyor.
Resmen heyecaninla tekrardan heyecanlandim yaa :) ben ogreneli 10 gunu gecti cnku ama en kisa zamanda doktora gtmelisin bak erteleme hc :)

Arkadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…