2016 eylül anneleri

Ooffhemde nasil sacimi bile tariyam i yorum yaaa ana kiz bide grip olduk iyice bittim.ev savas alani gibi gorylmeye deger

Canïm bizde öyleyim bugün 3 ayb28 gün oldu hep ağlama hep ağlama en son doktora gördüğümde kulağı ağrıyor dedi ve gerçekten olmuş sanırım derdimiz şimdi azaldı ağlaması bence bir doktoruna göster gaz değilse eğer illa bir derdi vardır sünnet ettir ağlaması geçer dediler doktorumuz bile bazı bebekler. Sünnet o.unda kesiliyor ağlaması dedi yinede nafile en son öğrendik kulağı çok kir üretiyor ve kulak dezenfektani verdi ve rahatladı oğlum tabi şimdide sutum azaldı doymuyor o dert başladı

Geçmiş olsun kardeşim benim kızım 2 defa dr götürdük 3 dr baktı 3 de infantil kolik dedi ama dediğim gibi 112 günlük olduu ama hala bitmedi ağlıyor sürekli ağlıyor bıktım usandım artık

Gecmis olsun cok uzuldum bacaklarini karnina dogru cekip agliyorsa ve yuzu domates gibi kizaariyorsa gazdir doye biliyorum. Bizim oyleydi.sicak tutmak gerek hem kendinizi hem bebeginizi kilotlu corabi ekseik etmemk lazim .her ikinizde.

Selam benimde :gecen hafta ayni dertteydim.kuru uzum. muz. humana emziren anne cayi ve tatli elma ye bol su ve bir cay bardagida sut icebilirsin fazla sut gaz ve kabizlik yapiyor ben denedim 1 caybardagina dusurdum miktari.bide yoruluncada sut azaliyor gecen hafta m isafir agirladim sutum ondanda azaldi .yorulunca. Azaliyormus

Geçmiş olsun kardeşim benim kızım 2 defa dr götürdük 3 dr baktı 3 de infantil kolik dedi ama dediğim gibi 112 günlük olduu ama hala bitmedi ağlıyor sürekli ağlıyor bıktım usandım artık
Bize de gittiğimiz 3. Dr infantil kolik dedi ama sanki biz 4. Ayimizi cuma günü dolduruyoruz ve rahatladık gibi sanki inşallah dizinde oyle olur ya

Ya canım sıkıyorum süt geliyor bebekte çekiyor ama doymuyor sanki pirinç unu ile muhallebi yaptık havada kaptı resmen ve inanirmisin ağlaması ondan sonra azaldı bide her gören hiç gelişmemiş bebeğin diyor onuda kafaya taka taka sutum eskisi gibi olmadı hiç

çok erken değil mi bu tarz mamalar için? bizimki de eylül doğumlu, ve yaşıtlarına göre biraz daha minik o da ama aptamil'in maması hariç başka bir şey vermedim hiç. onu da 2 haftadır hiç içmedi. sütüm yok demeyin, sürekli emzirin. benim sütüm de azdı ama emzire emzire çoğaldı. 60-80 ml'den fazla gelmiyor sağdığımda ama doyuyor allahtan. doktor sorun yok diyorsa kilosu için aynen devam edin emzirmeye. sonra şişman olmaya meyilli olurlar bu kadar erken mama verirsek dimi ama?

Ronai Sabırlı olmaya çalış emin ol geçecek cnm.ben eylül annesi olmayı beklerken Ağustos annesi oldum.su an 4,5aylik oğluşum.İlk 15gunden sonra resmen kafayı yedirdiler bana..Hem kolik hem aşırı gazlı birde uykusuz..Ama çok şükür yavaş yavaş geçiyor hepsi.hersey düzene girmeye başlıyor.seninkide geçecek sabir..gaz için zinco diye bir damla var önerebilirim.birde doyduğundan emin ol..

Ya zinco mu kullanmadık bio gaia mı sap simplex mi neler neler fayda etmiyor benm kızım sürekli ağlıyor uyumuyor mahvoldum artıkkkk 134 günlük oldu

Arkadaslar gaz problemi icin infacol cok guzel bir d
Ya zinco mu kullanmadık bio gaia mı sap simplex mi neler neler fayda etmiyor benm kızım sürekli ağlıyor uyumuyor mahvoldum artıkkkk 134 günlük oldu
Surekli emzir her agladiginda bence ben oylede yapiyordum .

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ama sabır şekerim geçecektir inşallah.birde ayaklarını sıcak tut.hatta ellerinin arasına al ısıt.bu gaza çok iyi geliyo, oğluma fayda etti.Birde mama meme nasıl gidiyorsun bilmiyorum ama bana Dr bir bebek ağlıyorsa ya açtır ya pistir ya da uykusu vardir gaz uyutmuyordur demişti..
Yani güzel bir duş, tam doyma, agizdan tam gaz cikartma işlemini bir sırayla dene istersen..Hala ağlıyorsa da mutlaka Dr götür...
Allah korusun ama belki başka bir sıkıntısı vardır.
Allah hepimize sabır versin bebislerimizede sağlık,huzur,uyku versin..

selam kızlar benim kızımda 09/09 doğumlu 5.ayımız bitecek kısmetse emziriyorum ama bir haftadır memeyi çok zor alıyor 3/4 saat aç kalıyor ve çok sıkıntı yaşıyorum 6.ayda ek gıdalara geçmeyi düşünüyorum yavaş yavaş tecrübeli anneler siz ne dersiniz daha erkenmi başlamak için

22 eylül de benim kız doğdu uyanikken artık memeyi bi çekiyor bir bırakıyor nerdeyse hiç emmiyor ya uyaninca o da çok nadir ya da uykuya geçerken emiyor ama şükür kiloşu boyu normal ama bu uyanık emmeye olayı canımı sıkıyor bazen böyle oluyormuş

Merhabaa kizlaaar bende eylül annesiyiim oglusum 13 eylül de suni sanciyla gelmedi acil sezeryanla aldilar. Eylul bebişleri anlaşmalı kolik doğmuslar heralde. benim oğlusumda kolik bebekti ilk 3 ay perisan etti beni. Disari zaten hic cikamadim korkudan yine aglicak diye doktora gitcemizdede bi panikle gidiyoduk hep agliyodu cok yoruyodu beni inanin wc bile gidemiyodum surekli emmek istiyodu. Ama simdi cooook sukur rabbime gecti baya. Ek gidaya da basladik azar azar yedirmeye calisiyorm biseylerden. En buyuk yardimcim Fön makinasinin sesi oldu halada kurtaricimdir o sesi telfonuma indirdim coook faydasini gordum cunku oglum gunduzleri hic uyuyamiyo uyusada 10 dk 15 kucagimda kestiriyo en ufak bi sese uyaniyo esim öksurunce bogasim geliyodu adami ama fon makinasinin sesini aciyorum artik yatana atiyorum en az 2 saat uyuyo bende rahatca isimi goruyorm. Uyanincada zaten neseli oluyo kendi kendine oynuyo bi sure. Bu arada bizim bi skntimizda gerci hala devam ediyo sutum cok hizli geldiginden oglum yetistiremiyo boguluyo onada cok huysuzlanip sinirlenjp agliyo cunku emip uyumqk istiyo sutte hizli gelince uyuyamiyo. Yalanci emzik almadi beni emzik niyetine kullaniyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…