2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

kız diye tahmin etti doktorumuz.
eşimle biraz isim tartıştık
ezgi nisan selen ışık
bunlar var aklımızda.... ama bakalım belli de olmazz....

merhaba,bende eylül annesi olacam hayırlısıyla.12+5 te büyük ihtimal erkek dedi.bilmiyorum erken değilmi?bazı yorumlar kafamı karıştırdi,erkek dedi kız çıktı,kız dedi erkek çıktı

Slm kizlar bende 11 +2 yim daha cinsiyeti icin beklemem lazim 16. Hafta kesin sonuc aliniyo djye biliyorum bi oglum var bakalim minigimin cinsiyeti ne merakla bekliyorum ins hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi

Merhaba Kızlar;
İnşallah 12+1 olduğumda dr randevum var o zaman öğrenebilirim.Yoksa herkes resmen çatlayacak.

Merhaba ben 13+ 2 hamileyim. Her sabah1-2 defa kusardim dun ve bugün kusmadim ve karnim sanki biraz yumusadi.ani hareket edince kasilirdim 2 gündür hic hamile değil gibiyim çok endişelenmiyorum kotu haber almaktan korkuyorum doktora gitmek istemiuorm bu yüzden.sizce nedendir

Bende aynı senin gibiyim önemli birşey olduğunu sanmıyorum canım inşallah birşey yoktur bebişlerimiz sağ salim göbüşlerimizdedir :) Ağrılarım ve kasılmalarım iki gün oluyo bi gün olmuyo.
Geçen hafta doktora gitmiştim o da bulantıların bi haftaya geçer demişti.

Dayanamadım doktora gittim çok sükür saglikli dedi hatta fazla hareketli dedi ve erkekmis çok sükür içim rahatladi

Dayanamadım doktora gittim çok sükür saglikli dedi hatta fazla hareketli dedi ve erkekmis çok sükür içim rahatladi

Çok şükür Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimizi inşallah :)) hadi bakalım hayırlısı bende nisan da gideceğim ilk haftası o zaman ögrenirim sanırım cinsiyetini ama benimki hep sırtını dönüyo galiba kız

ben de 13+1 oldum kızlar doktora gıttım daha belli olmaz 18. haftada dedi özele gideceğim bende çok merak ediyorum :) ben kız istiyorum

12+1 haftalık da göremedi.Hislerim kız diyor ama dedi.14 haftada kesin söylüyeceğim bir daha gel dedi.resmen çatlayacağım en azından sağlıklı olduğunu öğrenip kendimi teselli ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…