2016 eylül bebeklerinin cinsiyetleri ve isimleri ;)

Biz de hayirlisiyla eylul basinda alicaz kucagimiza kizimizi 16.haftama giriyorum .. isim konusunda henuz karar veremefik

Bana doktorum kız dedi ama kesin değil henüz bu sene kimden duyduysam erkek diyor bakalım senin ne olacak? Yarın haberlerini bekliyoruz
Ay bana da kiz dedi ama kesin degil daha da meraklandim. Oglum var ins. Degismez 5 nisanda baska dr gidicem kesinlestirir artik insallah cok merak ediyorum

Ay bana da kiz dedi ama kesin degil daha da meraklandim. Oglum var ins. Degismez 5 nisanda baska dr gidicem kesinlestirir artik insallah cok merak ediyorum
Ne güzel kız çok sevindim senin adına inş. değişmez :) 5 nisan iyiymiş senin az kalmış benim 12 nisan 2 hafta var daha. Bende çok merak ediyorum

Merhaba bayanlar bizim de kızımız olacak ismini de eylül koyacağız :) en başından beri kız olacağını hissediyodum zaten çok güzel bi duygu :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh

Son düzenleme:
Amin canım inşallah, hayırlı olsun kızçen o halde :) ben haftaya gidicem inşallah kesin öğrenebilirim

Bndemi eylul koysam.ki :)

Amin canım inşallah, hayırlı olsun kızçen o halde :) ben haftaya gidicem inşallah kesin öğrenebilirim

Teşekkürler canısı :) inşallah öğrenirsin biz sülalecek kız hissediyoduk bizi şaşırtmadı kızımız. İlk battaniyesini bile somon rengi örmüştüm çok hissiyatlı bi gebelik oldu benim için oldukça da zor geçiyor. Bi sonraki hamileliğim sanırım 4-5 yılı bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…