- 25 Mart 2016
- 14
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
-
Masallah canim hayirli olsunmerhaba guzel anneler..benimde bugun kontrolum vardi.12+6 gunluk bebegim.doktorum %90 erkek dedi.kizimda bu haftada kiza benziyo demisti sadece.boyle yuksek bi oran vermemisti..bakalim hayirlisi hakkimizda ☺
Amiin benimde öyle :) senin yine az kalmış ben çatlıyorum meraktan :)Hayirli olsun bebisleriniz masallah baya kişi ogrenmis cinsiyet darisi basima
Ay bana da kiz dedi ama kesin degil daha da meraklandim. Oglum var ins. Degismez 5 nisanda baska dr gidicem kesinlestirir artik insallah cok merak ediyorumBana doktorum kız dedi ama kesin değil henüz bu sene kimden duyduysam erkek diyor bakalım senin ne olacak? Yarın haberlerini bekliyoruz
Sen benden önce ogrenirsin :) cunku yurtdışında gec söylüyorlar malesefAmiin benimde öyle :) senin yine az kalmış ben çatlıyorum meraktan :)
Ne güzel kız çok sevindim senin adına inş. değişmez :) 5 nisan iyiymiş senin az kalmış benim 12 nisan 2 hafta var daha. Bende çok merak ediyorumAy bana da kiz dedi ama kesin degil daha da meraklandim. Oglum var ins. Degismez 5 nisanda baska dr gidicem kesinlestirir artik insallah cok merak ediyorum
Aa unuttum ben onu doğru haklısın, ne zaman öğrenirsin acaba, gerçi benimki de epey kısmetsiz her hafta ihtimalim değişiyor son aya kalcak alıveriş bu gidişle :))Sen benden önce ogrenirsin :) cunku yurtdışında gec söylüyorlar malesef
Yaa ne güzel sevindim valla senin adına inşallah değişmez, hayırlısı olsun sağlıkla doğsun kuzucukAy bana da kiz dedi ama kesin degil daha da meraklandim. Oglum var ins. Degismez 5 nisanda baska dr gidicem kesinlestirir artik insallah cok merak ediyorum
Amin canım inşallah, hayırlı olsun kızçen o halde :) ben haftaya gidicem inşallah kesin öğrenebilirimMerhaba bayanlar bizim de kızımız olacak ismini de eylül koyacağız :) en başından beri kız olacağını hissediyodum zaten çok güzel bi duygu :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
Bnde senin gibi cnm daha 15 de öğren cm ne hissediosunAmin canım inşallah, hayırlı olsun kızçen o halde :) ben haftaya gidicem inşallah kesin öğrenebilirim
Bndemi eylul koysam.ki :)Merhaba bayanlar bizim de kızımız olacak ismini de eylül koyacağız :) en başından beri kız olacağını hissediyodum zaten çok güzel bi duygu :) Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallahh
Amin canım inşallah, hayırlı olsun kızçen o halde :) ben haftaya gidicem inşallah kesin öğrenebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?