- 3 Kasım 2013
- 2.707
- 3.700
- 133
- Konu Sahibi bircadiningunlugu
-
ohh ne güzel canım bende 2016 diye çıkmıştım ama ani bi kararla kasım 2015 oldumselam kızlar ben de yola 2017 gelini olacağım diye çıktım ama 2016 mayıs veya haziran gelini olacağım.hayırlısı inşallah
amin canım hepimiz için hayırlı olsun. çeyizlerimi epeydir alıyorum. ayrıca k.pederimin bize verdiği evi tadilat yaptırmaya uğraşıyoruz işte. içine girmeden insan anlamıyor, yuva kurmak gerçekten çok zormuşohh ne güzel canım bende 2016 diye çıkmıştım ama ani bi kararla kasım 2015 oldum
şimdiden hayırlı olsun .hazırlıklara başladınız mı ?
hayırlı olsunslm kızlaaarrrrr bende 2016 temmuz gelini olcam inş ama tarih net deil bayramdan hemen sonra olcak sanırım:)
teskler tatlım hepimize hayırlı olsun inşhayırlı olsun
bi bölüm var frumda editör uyara bilirİndirim kampanyaları vs. Mesela engilish home mağazasında bu hafta tüm battaniyelerde %50 indirim var. Her zaman mağazaları tek tek gezmek zor oluyor, bazen web sitelerinde bile indirimler yazmıyor, bizim gözüme çarptıkça buradan paylaşsak iyi olur sanki??
İndirim kampanyaları vs. Mesela engilish home mağazasında bu hafta tüm battaniyelerde %50 indirim var. Her zaman mağazaları tek tek gezmek zor oluyor, bazen web sitelerinde bile indirimler yazmıyor, bizim gözüme çarptıkça buradan paylaşsak iyi olur sanki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?