- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Ya ben o 9 gunde 40 tane test yaparim böyle sabredelere hayranimbize de dua et :) ne zamandır bekliyordun?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben o 9 gunde 40 tane test yaparim böyle sabredelere hayranimbize de dua et :) ne zamandır bekliyordun?
Ya ben o 9 gunde 40 tane test yaparim böyle sabredelere hayranim![]()
Bizde problem var sanirimKız ben bata 8 gun kala başlıodm :)
ben basladim ve bitti bile cnm 3 gun yaptim. sormak istedigin varsa cevaplarimKızlar sütlü maydonoz buharına başlayan varmı ve veya başlayacak olan?ben yarin denemeyi düşünüyorum.
bize de dua et :) ne zamandır bekliyordun?
Kız ben bata 8 gun kala başlıodm :)
Kız ben bata 8 gun kala başlıodm :)
adetin kaçıncı günü yaptın cnm kaç dk durdun buharda ne kadar tekrarladınben basladim ve bitti bile cnm 3 gun yaptim. sormak istedigin varsa cevaplarim![]()
sen nekadar vefali ciktin canm yaaa Gerckten duygulandim Allahim evladini sana bagislasin saglikla. bizi birakmadin hep soruyorsun cnm benimmSelam kızlar nasılsınız![]()
sen nekadar vefali ciktin canm yaaa Gerckten duygulandim Allahim evladini sana bagislasin saglikla. bizi birakmadin hep soruyorsun cnm benimmSelam kızlar nasılsınız![]()
cnm adetim bitti ertesi gun basladim 3 gun yaptim ama 3. yapisimda cok sicak yaptim sanirim yumurtalari hasladim kasik agrim.oldu belkide acildi bisiylet bilmiorm rahatladim sanki. :)adetin kaçıncı günü y
adetin kaçıncı günü yaptın cnm kaç dk durdun buharda ne kadar tekrarladın
cnm adetim bitti ertesi gun basladim 3 gun yaptim ama 3. yapisimda cok sicak yaptim sanirim yumurtalari hasladim kasik agrim.oldu belkide acildi bisiylet bilmiorm rahatladim sanki. :)adetin kaçıncı günü y
adetin kaçıncı günü yaptın cnm kaç dk durdun buharda ne kadar tekrarladın
Selam kızlar nasılsınız![]()