- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
Çok güzeller :)Kendim icin aldiklarimi daha sonra göstereyim ilk olarak bunlari aldim hmden. hamile oldugumu ögrenir ögrenmez aldim cok hosuma gitmisti :)Eki Görüntüle 1719405
Sonra 5-6 ay icin bunu aldim yine HMden
Eki Görüntüle 1719412
çok tatlılar benim annem ve kv cinsiyet ögrenmeden almaya başladılar ve aralarında mavi ve pembe şeyler var. Cinsiyet ögreneseye kadar fazla almayın dedimKendim icin aldiklarimi daha sonra göstereyim ilk olarak bunlari aldim hmden. hamile oldugumu ögrenir ögrenmez aldim cok hosuma gitmisti :)Eki Görüntüle 1719405
Sonra 5-6 ay icin bunu aldim yine HMden
Eki Görüntüle 1719412
fenerliler geliyorrrrr :))Eki Görüntüle 1719418 Eki Görüntüle 1719419 Eki Görüntüle 1719420 Eki Görüntüle 1719421 Eki Görüntüle 1719422 Eki Görüntüle 1719423 Eki Görüntüle 1719424
Benimde aldıklarım bunlar :) Bi tane hediye battaniye geldi bi tanede ben ince battaniye aldım ama resmi yok :)
benim göguslerim zaten buyuk ee simdi kilo falanda alacaz insallah rahat biseler buluruz. emzirmeyi cok istiyorum ve ona göre kiyafet alacam sonlara dogruAhzeyzey3428 sen de bir harikasın gerçekten. Bu topik benim hevesimi artıracak.
Emzirme sütyen ve atletleri hakkında ne diyorsunuz?
Benim daha ilk gebeliğim. Ablam falan da yok ki çok tecrübesizim.
english home da indirim vardı ve son gunuydu doktor kıza benziyo ama belli olmaz diyince kv ve eşimin teyzesi beyaz battaniye pembe püsküllü, bornozu beyaz pembe kenarları var ve bitane daha pembe battaniye aldılar orda nötr renk yoktu. ya mavi ya pembe alınacaktı. o yuzden pembe olsun dedim. battaniye ve bornoz dan bişey olmaz diye@Sunny-day kız mavi giyerde erkeğe de pembe gitmez be
kızlar benim göğüsümden beyaz yapışkansı bi sivi geliyo ucunu sıktığımda sizde de oluyo mu bubenim göguslerim zaten buyuk ee simdi kilo falanda alacaz insallah rahat biseler buluruz. emzirmeyi cok istiyorum ve ona göre kiyafet alacam sonlara dogru
kiz icin neler neler var orda ya icim eriyor :) banada bi kiz bi erkek dediler beklemedeyim simdilik:))@Melos21 cinsiyet belli olsun benimde ilk işim ordan ayakkabı almak olucak öyle aklım kaldı ki
bende olmadi sut mu acaba ? erkenden olurmu hic bilmiyorum bende 2 aydir gögusucumda beyaz bir beze gibi var sivilce gibi ama degilkızlar benim göğüsümden beyaz yapışkansı bi sivi geliyo ucunu sıktığımda sizde de oluyo mu bu
yok canım süt gibi değil şeffaf su gibi rengi var. haftaya kontrolum var o zaman sorim doktorumabende olmadi sut mu acaba ? erkenden olurmu hic bilmiyorum bende 2 aydir gögusucumda beyaz bir beze gibi var sivilce gibi ama degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?