- 22 Ekim 2014
- 162
- 104
- 23
- Konu Sahibi elenaferrante
-
teşekkür ederim canım c&a ya bakmamıştım :)ben bu aralar gittim çok pahalı geldi 6 ay kullanacağım şeyler için, ki kıyafete çok para harcarım normalde.. h&m'ye indirimde yine bakacağım ama c&a'dan güzel şeyler buldum aklında bulunsun
Ben kendime lcw den iki tane 36 giyiyordum normalde 40 beden pantolon aldım indirimden. 40 almamın sebebi Yaza kadar pantolonu giymek :)
İlk gebeligimde hamile kalmadan önce lcw dan 38-40 beden giyiyordum.ben de 9 ay giyebileyim diye 42 beden pant aldım lcw dan.toplamda 14 kg falan aldım ve doğuma giderken zayif bi kisi daha sigardi pantolona :)bende pantolonda yanlis aldim. karnim yok sma kendi kiyafetlerim srtik dar. hamile pantolonu aldim ama göbek kismina 4 kisi girer herhalde dusuyo ustumden :)))
Benim için bel önemli beldeki o esnek kısım büyük küçük önemli değil 36 giyiyorkende hep 38 alırdım pantolonlarımı çünkü ben rahatlığı seviyorumİlk gebeligimde hamile kalmadan önce lcw dan 38-40 beden giyiyordum.ben de 9 ay giyebileyim diye 42 beden pant aldım lcw dan.toplamda 14 kg falan aldım ve doğuma giderken zayif bi kisi daha sigardi pantolona :)
Cok tsk ederımm cnmm.. Markası Carter's turkıyede satısı var ama ben Amazon'dan aldım...@deeplydisturbed Yaaa ama bunlar çok güzel hangi siteden aldın
Cok tsk ederımm cnmm.. Markası Carter's turkıyede satısı var ama ben Amazon'dan aldım...
bayıldımmm bize link atar mısın annesi :)
oyyy oyyy çok güzeller maaşaallahhh bayıldımmm. ben henüz cinsiyetini bilmediğim için hiç bişey alamıyorum. belki cumrtesi günkü kontrolde söyler doktorBende dun dayanamadım bunları aldım gelmelerını beklıyorum ılk alısverısım :)Eki Görüntüle 1720732 Eki Görüntüle 1720733 Eki Görüntüle 1720734 Eki Görüntüle 1720731
Eki Görüntüle 1720731 Eki Görüntüle 1720731
Carter's i ig de takip ediyorum türkiye satış sayfalarındanda amazonda daha uygundur. Tam yenidoğan set yapmışsın. İyi günlerde kullan canım.
amazon dan hiç sipariş vermedim kaç günde gelir aliexpress gibi sanırım
oyyy oyyy çok güzeller maaşaallahhh bayıldımmm. ben henüz cinsiyetini bilmediğim için hiç bişey alamıyorum. belki cumrtesi günkü kontrolde söyler doktor
Rica etsem bana özelden yazarmısın kargo dahil hepsi ne kadar tuttu.cnm daha guzellerı sızın bebıslerın olsun ıns... tsk ederım
Bende dun dayanamadım bunları aldım gelmelerını beklıyorum ılk alısverısım :)Eki Görüntüle 1720732 Eki Görüntüle 1720733 Eki Görüntüle 1720734 Eki Görüntüle 1720731
Eki Görüntüle 1720731 Eki Görüntüle 1720731
75 $ cnm kargo dahil..Ay harika bunlar. Fiyat ne tuttu acaba?
Yaaaaa çok güzellll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?