- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi elenaferrante
-
İnidrimden aldım hepsini zatenenglish home da indirim vardı ve son gunuydu doktor kıza benziyo ama belli olmaz diyince kv ve eşimin teyzesi beyaz battaniye pembe püsküllü, bornozu beyaz pembe kenarları var ve bitane daha pembe battaniye aldılar orda nötr renk yoktu. ya mavi ya pembe alınacaktı. o yuzden pembe olsun dedim. battaniye ve bornoz dan bişey olmaz diye
Ahzeyzey3428 sen de bir harikasın gerçekten. Bu topik benim hevesimi artıracak.
Emzirme sütyen ve atletleri hakkında ne diyorsunuz?
Benim daha ilk gebeliğim. Ablam falan da yok ki çok tecrübesizim.
fenerliler geliyorrrrr :))
sanirim caddede vardi lilly yazmisti yanlis hatirlamiyorsam avrupa yakasinda toriumda varKızlar ben anadolu yakasında oturuyorum 2 tane H&M ye girdim ikisinde de hamile giyim yoktu bildiğiniz hamile giyimi olan H&M var mı ?
çok teşekkür ederim canım internetten biraz araştırım bensanirim caddede vardi lilly yazmisti yanlis hatirlamiyorsam avrupa yakasinda toriumda var
Avrupada marmara forum ve istanbul forumda varKızlar ben anadolu yakasında oturuyorum 2 tane H&M ye girdim ikisinde de hamile giyim yoktu bildiğiniz hamile giyimi olan H&M var mı ?
teşekkür ederim canım ama oralar bana ters yaAvrupada marmara forum ve istanbul forumda var
ben bu aralar gittim çok pahalı geldi 6 ay kullanacağım şeyler için, ki kıyafete çok para harcarım normalde.. h&m'ye indirimde yine bakacağım ama c&a'dan güzel şeyler buldum aklında bulunsunteşekkür ederim canım ama oralar bana ters ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?