2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

Ben de kendim için 3 tane üst 2 tane alt aldım. Eğer bulunduğunuz şehirde H&M varsa bence uğrayın. Hamile bölümü çok güzel. Hamile pantolonlarında da hata yaptım galiba. Normalde 34 bedenim. Kilo alırım içine kalın tayt kilotlu çorap giyerim diye 36 beden aldım. Bacak kısımlarından bol oluyor. Neyse ki hala eski kotumu giyenbiliyorum.

Ayrıca penti den bir adet hamile kilotlu çorabı aldım. Daha denemedim ama
Aynı zamanda eltim de benden 5 hafta önce doğuracağı için onun oğluna da gene H&M den çorap aldım. Maşallah eşimin ailesi ve eltimle aram iyidir. Kendi çocuğuma ne alıyorsam ona da almak isterim

bende pantolonda yanlis aldim. karnim yok sma kendi kiyafetlerim srtik dar. hamile pantolonu aldim ama göbek kismina 4 kisi girer herhalde dusuyo ustumden :)))

Ben penti hamile çorabı,
Ebru's maternity den 2 hamile pantolonu aldım. Ablam da aynı yerden baskılı uzun kollu tshirler almış bana.
Tavsiye ederim hem spor hem de iş için kıyafetler var.

İnidrimden aldım hepsini zaten
:) aynen öyle genel kullanımdan bişey olmaz ben havlu bakıyorum ama genel rengim yeşil sarı :)

Ah zeyzey3428 sen de bir harikasın gerçekten. Bu topik benim hevesimi artıracak.
Emzirme sütyen ve atletleri hakkında ne diyorsunuz?
Benim daha ilk gebeliğim. Ablam falan da yok ki çok tecrübesizim.

:) benimde öyle canım. Emzirme sütyenimi hm den beğendim fiyatlar hep aynı ama mağazada bakmadım henüz son ay alırım onları çünkü benimkiler normalde 70 ti şuan 75 olduk o zamana ne olur bilmem :) son güne bırakmak iyi düşünüyorum kendim için. Ama atlet ve sütyen için blackspade çok iyi diyorlar. Benim ablam varda noluyo çok hevessizdi :) ben şimdiden mevlüt için etiket bile yaptım :)

@Yazkadini hm nin bebet ççoraplarının içi çok iplikli ya oyüzden almıcam galiba. Ben kapalı olduğum için hm den giyinemiyorum ama lcw nin hamile reyonu çok iyi indirimdeyken hele üst hiç almadım ama alt aldım iki tane
Kazakların çokgüzel ben kendime 2 beden büyük pantolon aldım :)

Kızlarr harikaa şeyler almışsınız ya hepsine bayıldım hepimize güle güle giydirmek nasip olsun inş ben daha bir çöp bile almadım alır almaz burada paylaşıcam aldıklarınıza tek tek bakıcam fikrim olsun:)

Kızlar ben anadolu yakasında oturuyorum 2 tane H&M ye girdim ikisinde de hamile giyim yoktu bildiğiniz hamile giyimi olan H&M var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…