2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

Ya şuan çok ters bi zamandayız kışlık sezonlar var ayrıca bebişler haziranda doğucak ama yenidoğan bebeğede o kadar yazlık şey giydirilmez napıcamı bilemiyorum ben

keceden bebek şekerlerı kapı suslerı lohusa tacı ve terlıklerı tulum ve battanıyeler ıcın sayfama bakabılırsınız

Ben de İpek hanıma bir şeyler aldım. Mothercare, e-bebek ve sobee mağazalarından. Bir de kendime Gebe mağazasından kor pantolon aldım. Yarım kol takımlar Mothercare den.Askılı olan set sobee. Diğer ürünler e bebek. Battaniye, emzik, müslin ağız bezi, çorap vs. Dergiyi de e bebek puanla verdi, bedavaya geldi. Tırnak bakım setini de eltim almış İpek için. Benim yok öyle manikür setim

Kızlar merhaba, herkes heyecanla bebeğine hazırlık yapıyor. Benim sormak istediğim 25+5 kontrole gittiğimizde bebeğimin 750 gr olduğunu söyledi doktorumuz. sizin bebişlerde zayıfmı?

Kızlar merhaba, herkes heyecanla bebeğine hazırlık yapıyor. Benim sormak istediğim 25+5 kontrole gittiğimizde bebeğimin 750 gr olduğunu söyledi doktorumuz. sizin bebişlerde zayıfmı?
Benimki 24+6 da 730 gr doktor iyi dedi zaten son ayda çok kilo alıyorlar kafana takma

Kızıma bunları aldım bugün diğerlerini atamıyorum ama bitti neredeyse dolap ana kucağı ateş ölçeri kaldı artık bi :) :) :)

deneyimli anneler acaba mothercare'in bodylerini aya uygun şekilde mi almalıyım yoksa küçük olma ihtimali var mı? Yani nasıl diyim bebek 2 aylıkken 3-6 giydirmek gerekir mi?

Mothercare ürünleri küçük değildir tam ayını giydirebilirsin.ama bebegin çok iri doğar o başka ama kalıpları iyidir

Kizim 4 kilo 100 gr doğmuştu ama aylık kilo alımı çok normaldir ayda 700 gr alıyordu 03 ay arası aldığım tulumlari 3 ay bitene kadar giydirmistim

Bebek arabası konusunda yardıma ihtiyacım var kızlar.. nasipse oglumuz olacak. ufak caplı arastırma yaptım ve bunlar ılgımı cekti.
Casual Storm Travel Sistem Black bebek arabası / 739 TL civarı
Kanz KZ- 4005 Baston Travel Sistem Bebek Arabası Siyah-Gri / 450TL civarı
Kraft Bukle Travel Sistem Bebek Arabası Sarı /1200TL den 729 TL ye inmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…