- 24 Ağustos 2012
- 353
- 451
- 303
- Konu Sahibi elenaferrante
-
benimde ilk gebeliğim tatlımm, cinsiyetini daha yeni öğrendik sayılır. eşiminde işleri yoğun olduğu için çıkamadık bi türlü ama çatlamak üzereyimilk bebeğim babasıda bende görünce dayanamıyoruz beğendiğine sevindim canım :) giyeceği günü hayal ederek alışveriş yapmak o kadar güzelki başlamalısın bi an önce :)kimyager1508
Çok ucuzdu canım on tl denedim iyi ki . Ama güzel yani idare eder ben beğendim çok tatlı takım halinde :)tüh ya üzüldüm kötü çıkmasına. bende bir deneyeyim sirincikleri. çok tatlı tulumları takımları var. bazı hastane çıkışları maşallah çeyrek altın fiyatı. dediğin gibi insan dokunarak almak istiyor ürünleri ama her zaman da mümkün olmuyor.
Bende de Sol göğüs büyüdü hiç karara yok ve erkek bebek sizinki de öyle olmasın :)göğüs diyince akıma geldi kızlar benim sol göğsüm sağa göre daha çok büyüdü hem de gözle görülür bir şekildeçok komik duruyor.
bu arada cicileriniz güle güle kullanın. ben cinsiyeti öğrenemedim daha bir şey almadım. benim ikinci bebiş belki de ondan anneanne ve babannne de pek hevesli değiller sanki
Hepsi çok güzeller sağlıklı günlerde kullanın .. Ne kadara alsınızSelamlar Allah saglıkla mutlulukla hayirlisiyla kullanmayı nasip etsin
Mima Xari
Besafe Izi Sleep
Eki Görüntüle 1747432
4Moms Mamaroo Uyku Koltuğu
Eki Görüntüle 1747436
Tahterevalli Ahşap Sepet Beşik
Eki Görüntüle 1747437
Biz cok kucuk bir yerde yasiyoruz o nedenle ailecek Ankaraya gelip bunlari aldik daha rahat rahat yolculuk yapabiliyorken :)
Hepsi çok güzeller sağlıklı günlerde kullanın .. Ne kadara alsınız
Tesekkur ederim Tokerde kampanya vardi bundan faydalandik
Bebek arabasi+ana kucagi(ayni zamanda oto koltugu oluyor)+ana kucagini takmak icin aparat+ahşap beşik+mamaroo uyku koltuğu+bebek çantası hepsi 4.950 TL tuttu ki sadece bebek arabasi normalde 3.999TL boyle kiyas edebilirsiniz kampanyanin nasil oldugunu
Güle güle kullanan canimm hepsi çok güzeller:))
İstanbul'da bebek fuarı vardı haftasonu orda çok indirimliydiKızlar,Bebek arabasında Pierre cardinin bir modelini beğendim onu almak istiyorum.ama bursada hiçbiyerde indirim yok.istanbul yada Ankara'da dikkatinizi çeken indirimler varsa firma ismi söylermisiniz
nasıl şekerler yaaa :)) h&m'den mi aldın? ben de bugün mothercare'in indiriminden baya bişeyler aldım :)İstanbul'da bebek fuarı vardı haftasonu orda çok indirimliydi
çok güzeller iyi günler de kullansın inşallah.kalpli takım çok hoşuma gitti.nereden kaç liraya aldın acaba?
çok güzeller iyi günler de kullansın inşallah.kalpli takım çok hoşuma gitti.nereden kaç liraya aldın acaba?
Güle güle kullan canım. BBunların hepsini sakla ikinci bebişe :) büyüklerden bana da bulaştı. Direkt ikinci bebeği düşünüyorum.Selamlar Allah saglıkla mutlulukla hayirlisiyla kullanmayı nasip etsin
Mima Xari
Besafe Izi Sleep
Eki Görüntüle 1747432
4Moms Mamaroo Uyku Koltuğu
Eki Görüntüle 1747436
Tahterevalli Ahşap Sepet Beşik
Eki Görüntüle 1747437
Biz cok kucuk bir yerde yasiyoruz o nedenle ailecek Ankaraya gelip bunlari aldik daha rahat rahat yolculuk yapabiliyorken :)
Güle güle kullan canım. BBunların hepsini sakla ikinci bebişe :) büyüklerden bana da bulaştı. Direkt ikinci bebeği düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?