2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

ilk bebeğim babasıda bende görünce dayanamıyoruz beğendiğine sevindim canım :) giyeceği günü hayal ederek alışveriş yapmak o kadar güzelki başlamalısın bi an önce :) kimyager1508

ilk bebeğim babasıda bende görünce dayanamıyoruz beğendiğine sevindim canım :) giyeceği günü hayal ederek alışveriş yapmak o kadar güzelki başlamalısın bi an önce :) kimyager1508
benimde ilk gebeliğim tatlımm, cinsiyetini daha yeni öğrendik sayılır. eşiminde işleri yoğun olduğu için çıkamadık bi türlü ama çatlamak üzereyim yarın anne bebek fuarına gidicez acılşı yapıcaz

Çok ucuzdu canım on tl denedim iyi ki . Ama güzel yani idare eder ben beğendim çok tatlı takım halinde :)

Bende de Sol göğüs büyüdü hiç karara yok ve erkek bebek sizinki de öyle olmasın :)

Selamlar Allah saglıkla mutlulukla hayirlisiyla kullanmayı nasip etsin

Mima Xari

Besafe Izi Sleep

4Moms Mamaroo Uyku Koltuğu

Tahterevalli Ahşap Sepet Beşik

Biz cok kucuk bir yerde yasiyoruz o nedenle ailecek Ankaraya gelip bunlari aldik daha rahat rahat yolculuk yapabiliyorken :)

Son düzenleme:
Hepsi çok güzeller sağlıklı günlerde kullanın .. Ne kadara alsınız

Tesekkur ederim Tokerde kampanya vardi bundan faydalandik

Bebek arabasi+ana kucagi(ayni zamanda oto koltugu oluyor)+ana kucagini takmak icin aparat+ahşap beşik+mamaroo uyku koltuğu+bebek çantası hepsi 4.950 TL tuttu ki sadece bebek arabasi normalde 3.999TL boyle kiyas edebilirsiniz kampanyanin nasil oldugunu

Güle güle kullanan canimm hepsi çok güzeller:))

Kızlar,Bebek arabasında Pierre cardinin bir modelini beğendim onu almak istiyorum.ama bursada hiçbiyerde indirim yok.istanbul yada Ankara'da dikkatinizi çeken indirimler varsa firma ismi söylermisiniz

Kızlar,Bebek arabasında Pierre cardinin bir modelini beğendim onu almak istiyorum.ama bursada hiçbiyerde indirim yok.istanbul yada Ankara'da dikkatinizi çeken indirimler varsa firma ismi söylermisiniz
İstanbul'da bebek fuarı vardı haftasonu orda çok indirimliydi

Güle güle kullan canım. BBunların hepsini sakla ikinci bebişe :) büyüklerden bana da bulaştı. Direkt ikinci bebeği düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…