Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa melos ben 2 kilo aldım bileBen sahsen senelerdir diyet yaptim "baliketliyim" ve asiri kilo almanin bebegimede banada cok yarari olacagini dusunmuyorum. Doktorum tabiki kilo alacaksin hamilesin, ama cok almamaya calis dedi. 15 haftama girecem daha kilo almadim ama artik yavas yavas alirim. Ben kendime bir plan/liste yaptim insallah 1 haftya kadar uygulamaya baslarim.
masallah ne guzel besleniyorsun afiyet olsunBuldum topigi
Bugün sabah 5ten bu yana market açılsın diye bekliyorum çünkü hayatımda bir kere ve yillar once yediğim avakado salatasini çekti cnm kendime inanamiyorum ve Salata malzemeleri aldım ve yarım dilim ekmekle 1 kase bol yesillikli avakado salatası yedim 1 bardak ta süt icmistim erken saatler de böyle başladım eşim kalkınca yumurta mi yerim aksama arkadaşlara balığa davetliyiz eşimde bende sevmeyiz ama sağlıklı diye yemeye çalışıyoruz öğlen sebze yoğurt veya nohut vs yaparım ceviz badem fındık fıstık ve 2 adet meyve sağlıksız şeylere yer kalmıyor zaten
cnm almakta normal almamakta normal. 8 kilo aldim deseydin dikkat et baya almissin derdim ama 2 kilo normal. bende artik yavastan alirim benceYaa melos ben 2 kilo aldım bile13. Haftadayim
Ben her sabah balli süt ve 2yumurtadan peynirli omlet yapiyorum..tam bugday ekmegim var..elma muz mandalina portakal yiyorum...sebze yemegi yiyorum..balik et tavuk..bu aralar evde ceviz badem kalmadi yarin alicam..
afiyet olsun cnmGünaydın annişler :)