2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar bebeğim meme ucum fazla olmadığı ve kalın olduğu için emmekte zorlanıyoruz 2 saat depişiyoruz nerdeyse
Birde yara olduklar sabahtan beri ağlıyorum
Kzımda ağlıyor karnı aç diye
Sizce süt sağma makinası ve anne memesine benzer biberon alıp öyle versem yanlış mı yapmış olurum
Ziyarete gelenler öyle bi konuşuyorki kafam karıştı
Canım çok yanıyor
Canim benimde öyleydi sut sagma makinasi kullaniyorum.

Canım biz sağdığımızı kaşıkla veriyoruz. Bebek aç kalmasın. Sen de eziyet çekme. Bir sağ bir emzir 1 2 gün. Bu süreçte iyileşir meme ucun azıcık. Biz daha hiç biberon vermedik. Bir de memede mama yöntemini denedim. Beslenme sondası ile memede mama veriyorsun bi araştır o da verimli oldu bence. Üzme kendini birkaç güne yoluna girer hersey.
Memede mama yöntemi bakayım ben bi
Sağol tatlım

Canım humana still süt yapıcı çay al ben içiyorum
Kuru incir yiyorum
Petibör bisküvi aralarda yiyorum (ebeler söyledi )
Sütüm gayet iyi
Bende dediğin gibi insanların laflarına anca ağlıyorum sanki annelik yapamıyormuşum gibi düşünüyprum
Eczaneden mi nerden aldınız canım . Tamam aldırıyim . Diğer bisküviler olmaz mj onlardan çok yiyorm da. Rezene iciyirm. Bi de papatya sallama cay

Çocuk doktoruna götürdün mü?çocuk çığlık bile atsa mama verme demilti bi doktor ablama memende tut demişti Bence evham yapıyorsun canım içini ferah tut
Öyle mi.evde mama var . Eşim de hemen mama yapalım dedi. Bilmiyorum ya ağlıyorum şu an. Nazar oldu galiba daha sabah akio kendinden die konuştum. Doktor à götürmedim. .de sürekli ağzını aratio

Eczaneden mi nerden aldınız canım . Tamam aldırıyim . Diğer bisküviler olmaz mj onlardan çok yiyorm da. Rezene iciyirm. Bi de papatya sallama cay
Evet tatlım eczaneden aldık
Hastanenin önerisiyle aldık
Maydanoz yiyorum birde
İyi geldi
Diğer biskivülerde olabilir
Ebe bize halley petibör bu tarz bisküvi yiyin dedi
Süt içmiyorum ama ben onları yerken kayısı suyu içiyorum
Seninde sezeryan sanırım sende süt ayran tarzı şeyleri şimdilik içme balgam yapıyor öksürürsün dikişlerin ağrır

Öyle mi.evde mama var . Eşim de hemen mama yapalım dedi. Bilmiyorum ya ağlıyorum şu an. Nazar oldu galiba daha sabah akio kendinden die konuştum. Doktor à götürmedim. .de sürekli ağzını aratio
Nazara inanıyorum bende
Benimki içinde biz bebeğimiz maşallah iyi yiyor uyuyor dedik
O gece sabaha kadar uyumadı bebeğim
Deme bişi kimseye uyumuyo ağlıyo emmiyo de
Gerçi desende demesende millet konuşuyor
Ağlama benim gibi sende tatlım ..
Sütümüz iyice azalır bak

Canım benim de bir gün kesildi. Mama verdik. O gün yedim içtim. Sıcak su torbasına sarılıp yaptım. Sabah geldiydi süt. Kafanı rahat tut. Gelir yarın sabaha.

Nazara inanıyorum bende
Benimki içinde biz bebeğimiz maşallah iyi yiyor uyuyor dedik
O gece sabaha kadar uyumadı bebeğim
Deme bişi kimseye uyumuyo ağlıyo emmiyo de
Gerçi desende demesende millet konuşuyor
Ağlama benim gibi sende tatlım ..
Sütümüz iyice azalır bak
Haklısın canim ds benim sezeryan à da çok lafazla ettiler beben uyumsuz olur. Sok olur . Ememez haftasini doldurmadan aldın dediler. De . O yüzden hep iyi şeyler soylemek zorunda kaldım. Yalan da değildi hani. Ağrılar içinde kıvrandim da cok iyiyim dedimm. Allahım nazardan saklasin ya.

Sütüm var canım sütümde sıkıntı yok
Meme ucum yok ve çok kalın alamıyor ağzına alamayımca da huysuzlanıyor bebeğim
Krem sürüyorum sğrekli yıkıyorum göğüslerimi
Dokununca bile acıyor şuanda
Kalkan aldım onu da ememiyor kızım
Kelebek uc emmek icin kalkan korumak icin canim kalkani emdikten snrakrem sur tak rahatlatir gogus ucun bi yere degmesin
Kelebek uc icinde avent en iyisi diyolar

Ben de henüz çatlak yok ama emsin diye uğraşmaktan tahriş oldu sanırım. Şimdi emerken canım gidiyor resmen :/
içinde 10 tane var yeterli gelirmi sence :) tşk ederim bu arada
yeter canım ben iki günde 4 tane kullandım. Kanama azalıyor zaten sonra normal pede geçilebilir ya da duruma göre bir daha alınır.

Henüz tam sütüm gelmedi ama sol memişi emiyor. Sağdan çok gelmiyor diye onu beğenmiyor :/ emmedikçe onunki artar mı ki :/ sütü artırmak için ne yapayım?

Back
X