• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aynen bende paArtesi bugünden için zorlayacağım dedim , bügünde gaz sorunumuz var, çok bunaldım her 3 saate bir sağ , uyansın Sonra sütü ılıt mama hazırla , gazını çıkart uyut derken vakit zaman kalmıyor , birde canım sen kaç saate bir süt sağıyorsun, benim sütüm hala az , ne yapmam Lazım acaba
Aynen canım başta meme ucum yok ve yara oldu diye süt sağma daha kolay geliyordu ama yok yani zor uğraştırıyor
Birde tam annenin memesinden çıktığı sıcaklığa ayarlamak zorundasın azcık soğuk olsa bebek hasta olur korkusu
O yüzden memeye alıştırmaya ağırlık veriyorum git gide
Gündüzleri kızımı iki saatte bir uyandırıyorum süt veriyorum o yüzden her iki saatte bir sağıyorum mememi canım
Geceleri de 1 gibi sağıyorum sonra sabah 7 de falan tekrar sağıyorum
Aslında geceleri kızımın uyanmasına bağlı dolaba süt ayırmamışsam kalktığında sağıp veriyorum tatlım
Sütüm iyi benim maşallah
Biraz azalma farkettiğimde humana still çay içiyorum fark ediyor
Sıcak duş alabilirsin aldıktan sonra hemen sağ sütünü
Bol bol çay iç
Ben çay sevmezdim doğumdan sonra tiryakisi oldum
Çay içtikçe göğüslerim sızlıyor sütüm kaynıyor fark ediyorum
Birde uyumana yemene dikkat et
Ne kadar çıkıyor sağdığında sütün ?
Kaç saatte bir sağıyorsun birde ?

Meraba kizlar 18haziran epitural dogum yaotim. 3kilo 48cm kiz bebisim oldu cok sukur. Ama beni hic emmiyo sagip veriyorum sutumu ne yaomaliyim bilmiyorum moralim sifir. Mememi agzina verdigim an agliyo ciglik cigliga sagip verdigim zaman gayet iyi anlasiyoruz. Biri bana akil vrrsin. Hep boyle mi surcek beni hic mi emmicek
Bir gün aç kalsın o zaman emiyorlarmış canım
Ben deneyeceğimde kendime güvenemiyorum
Dayanamıyorum aç kalmasına
İyi biley yapmıyorum ama

Arkadaşlar benim koltuk altlarım ve ensem çok karardı hamilelikte sizdede aynı problemi yaşayan varmı bugün 22 günlük olduk hiç geçmedi sizce ne yapmam gerekir fikri olan varmı
Benimde kararmalarım var canım
Doktoruma da sordum zamanla geçer dedi
Duşayken çok bastırmadan kararmış yerleri ligle fark ediyor baya renginde açılma oluyor

Biraz annen var diye öyle canım.
Yalnız olunca temkinli uyuyorsun.
Ben de yan emzirirken mememin altında kızımın eli kalmış.
Bağırdı uyanıp elini çektim uyuduk sonra.
Ben çok korkuyorum ya yanında uyuyakalırım diye
Çevremde bir iki kere duymuştum anne uyuyakalmış bebeği ezmiş vs aman allah korusunnnnn

Aynen bende paArtesi bugünden için zorlayacağım dedim , bügünde gaz sorunumuz var, çok bunaldım her 3 saate bir sağ , uyansın Sonra sütü ılıt mama hazırla , gazını çıkart uyut derken vakit zaman kalmıyor , birde canım sen kaç saate bir süt sağıyorsun, benim sütüm hala az , ne yapmam Lazım acaba
Bu arada tatlım sütünü ısıtıyorsun ya suda
Isıttığın su çok sıcak olmasın
Sıcak olursa sütü pişirirmiş
Bebeğe zararı olurmuş
Sütü ılıtmak için kullandığın suda ılık olsun çok sıcak olmasın

Gizlifida: 47103580 .!.:
Bu arada tatlım sütünü ısıtıyorsun ya suda
Isıttığın su çok sıcak olmasın
Sıcak olursa sütü pişirirmiş
Bebeğe zararı olurmuş
Sütü ılıtmak için kullandığın suda ılık olsun çok sıcak olmasın
Ben sutu isitmadan veriyorum oda sicakkiginda

Ben sutu isitmadan veriyorum oda sicakkiginda
Havalar burda çok sıcak canım evlerde yanıyor
Bozulur diye riske atmak istemiyorum dolaba koyuyorum ben sağdıktan sonra
Ama oda sıcaklığında da olsa süt ısısını kaybediyor bi ılıtmak gerekir diye düşünüyorum tatlım

PembeLokum PembeLokum hayır emziremedim
Emzirmedim diyelim pasifliğim yüzünden canım :KK43:
Elektirkli sağma ile meme ucumu çıkartıyorum vermye çalışıyorum biraz alıyor bırakıyor kızım
Dünde rahstsızdı biraz
Hergün bi problem çıkıyor erteliyorum

Bebegin kac gunluk oldu canim?
Silikonla emzirmeyi denemis miydin
O emmeyen bebekler bi sure sonra emme canavari oluyorlar pes etme

Bebegin kac gunluk oldu canim?
Silikonla emzirmeyi denemis miydin
O emmeyen bebekler bi sure sonra emme canavari oluyorlar pes etme
bugün tam 15 günlük oldu kızım :)
Wee nin silikon ucunu aldım beğenmedik kızımla
Aventin aldık onu da beğenmedik
Şimdi direk veriyorum bugün 5 dk içti çıkarmadan
Az da olsa doyduğunu hissettim ama
İnşallah emzireceğim bende :)

Canım pes etme. Bıkmadan usanmadan emzir. Bak görürsün o bırakmak istemeyecek. Süt ne kadar sağabiliyorsun? Benim günlerce aynı kalıyor sonra biraz artıyor.

H history1985 normalde uyuyakalan, erken uyuyan bi insan degilim uykusuzluga da cok iyi dayanirim

Ama noluyosa gozlerimi acamiyorim bebegim agliyor gozumu zar zor aciyorum uyanmasin geri uyusun diye dua ediyorum resmen

Surekli ama surekli uykum var
Hamileyken de son aylarda hic uyumazdim uykum olmazdi

Gecen bende de 1.5 saatlik kayip var gece saat 3 te gozlerimi actim sonra bebegin sirtini sivazliyorken buldum kendimi esim geldi saat kac dedim 4bucuk dedi o 1.5 saat ne ara gecti o ara naptim anlamadim ustelik oturur pozisyonda duruyordum

Meraba kizlar 18haziran epitural dogum yaotim. 3kilo 48cm kiz bebisim oldu cok sukur. Ama beni hic emmiyo sagip veriyorum sutumu ne yaomaliyim bilmiyorum moralim sifir. Mememi agzina verdigim an agliyo ciglik cigliga sagip verdigim zaman gayet iyi anlasiyoruz. Biri bana akil vrrsin. Hep boyle mi surcek beni hic mi emmicek
Canım alana kadar dene. Farklı pozisyonlar dene, biraz sık gelsin öyle ver tadını alsın, almıyor baktın biraz kucağına al sonra yine ver. Alır. Biz bir kere 2 saate yakın uğraştık. Sonunda ben kazandım :) artık severek emiyot

Hadi bakalm cnm o 5 dk daha da uzar insallah ben ilk baslarda sayiyordum ardi ardina kac kere emme hareketi yapiyor diye aha 3 kere emdi 5 oldu 10 oldu 25 oldu oleey derken simdi 2 saat 3 saat emziriyorum bayginlik geliyor :D

H history1985 normalde uyuyakalan, erken uyuyan bi insan degilim uykusuzluga da cok iyi dayanirim

Ama noluyosa gozlerimi acamiyorim bebegim agliyor gozumu zar zor aciyorum uyanmasin geri uyusun diye dua ediyorum resmen

Surekli ama surekli uykum var
Hamileyken de son aylarda hic uyumazdim uykum olmazdi

Gecen bende de 1.5 saatlik kayip var gece saat 3 te gozlerimi actim sonra bebegin sirtini sivazliyorken buldum kendimi esim geldi saat kac dedim 4bucuk dedi o 1.5 saat ne ara gecti o ara naptim anlamadim ustelik oturur pozisyonda duruyordum
Kesintisiz bir gece uykusu çek ancak öyle geçiyor canım

kızlar clexane ıgnesı yapanlar varmı cok caresızım:(:(: ne olur yardım
dogum sonunda damarlarım tıkandı.kan pıhtılasma sorunu olusmus.sımdı ıgnelerımı yapmak ıcın hastaneye gıtsem bebegıme bakacak kımse yok.ığne fobım var.dah gorunce cıldırıyorum. ama kendı kendıme de yapmam lazım. acıl yardım . nasıl yapıosunuz?

Insallah bende de emer yoksa evde disari cikamayiz her an sagip vrrmem gerekcek zor zorlanıyorum . Uyuyo simdi uyansin deneme yaocam biraz

Pes etme cnm digru pozisyon alabiliyor musun acaba? Bebegin gobegi senin gobegine degecek yapistircaksin kendine bebegi, cenesi ve burnunu da memeye yapistircaksin bebegi kafasindan tutup yapistircaksin memeye baska caresi yok kafasini geri cekmesine izin vermeyeceksin

Mouse Mouse sen de boyle yapiyor musun?

Pes etme cnm digru pozisyon alabiliyor musun acaba? Bebegin gobegi senin gobegine degecek yapistircaksin kendine bebegi, cenesi ve burnunu da memeye yapistircaksin bebegi kafasindan tutup yapistircaksin memeye baska caresi yok kafasini geri cekmesine izin vermeyeceksin

Mouse Mouse sen de boyle yapiyor musun?
Uyanir uyanmaz denicem. Pes etmeek uzereydim simdi sayenizde umut besliyorum cok sag olun

Back
X