- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
oo teacher merhabalar... hoşgeldin o zaman. ben de yağmur, 23 yaşındayım. 3.bebişe hamileyim. ana sınıf öğretmenliği yaptım. şuan ev hanımıyımEvet burayı sevdim..Artik burda takılmak daha iyi olacak benzer duygular benzer korkular.. Biraz tanışma olsa ii olur aslında . Ben 29 yaşındayım. Felsefe Ogretmeniyim. 3 yıllık evliyim.
23 yaşında 3. Bebiş miiioo teacher merhabalar... hoşgeldin o zaman. ben de yağmur, 23 yaşındayım. 3.bebişe hamileyim. ana sınıf öğretmenliği yaptım. şuan ev hanımıyım
''B12 PLUS'' ilacın adı cnm gebelere veriliyor zaten. fiyatı 36 tl bu hem b12 takviyesi hem de folik acid zaten folik asidin vücutta çalışabilmesi için b12 vitamini şart yani bu ikisi beraber bağ kurup çalışıyorlar. doktorum illa folik asid kullanacaksan bunu kullan dedi. içinde 60 adet varAa gerçekten mı. Ay içmiyorum Artik ozaman . . Ay baktım 5 mg yazıo. . Tamam kullanmiyorm o halde . Eczane den ne alıyim şimdi tam anlamadım ilacın adı ne
ben varım :) 1 aydır kullanıyorum. ama hamile kaldıktan sonra da kullanılsa oluyormuş.Hamile kalmadan folik asite başlayan var mı peki
4 yıldır evliyiz bitanem. ama inan çok mutluyum. şikayetim yok. annem de yardımcı oluyo23 yaşında 3. Bebiş miiiçok şaşırdım kaç yaşında evlendin ki baya erken olmalıı. Hayırlısı olsun genç anne :)
Canım biliyorum doktorlar da öneriyor amaBen mart ayında başlamıştım. Hamile kalmadan önce başlanıyor zaten.
cnm zaten b12 plus ta fazla doz b12 yok elbette herseyin azı karar coğu zarar zaten. gebelik sırasında b 12 eksikliği de bebekte ciddi gelişim geriliğine yol açıyor bu sebeble 9 ay boyunca dodex b12 iğne vurulan arkadaşım var. 5 haftalık hamileyken kan testinde b12 si sınırın biraz altında çıkmıştı ve doktor acilen kalçadan iğne verdi.Kızlar bende 28 yasindayim abdiibrahim ilacta ilaç mümessilyim bahsedilen ilaclar masum ilaclar kafanizda soru isareyi kalmasin cok fazla b 12 alimida toksik etki yapar duz folik asit en makbulu icinki bebekleriniz beyin gelisimini en iyi sekilde tamamlasin ...
Ben de öyle düşünüyorum folik 1 var sadece folik asit onu alıyorum şu anKızlar bende 28 yasindayim abdiibrahim ilacta ilaç mümessilyim bahsedilen ilaclar masum ilaclar kafanizda soru isareyi kalmasin cok fazla b 12 alimida toksik etki yapar duz folik asit en makbulu icinki bebekleriniz beyin gelisimini en iyi sekilde tamamlasin ...
Ben yaşamadım kanama vs adetten önce hiç ama bahsettiğiniz tarihe göre adetten bir hafta öncesi oluyor. yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm. Eğer istiyorsanız öyledir inşSelam
Benım adet tarıhım7 sı olucaktı ama bugun hafıf cok cok hafıf pembeyle karısık bı akıntım geldı. Snra devamı olmadı.. Neden old nu anlayamadım aynı durumu yasayan var mı??
benim bel ağrım yumurtalama sonrası başladı hala daha devam ediyor geceleri yastık koyuyorum belime öyle rahat ediyorum.Kizlarrrrr benm 4+5 bugun ama belimde agrim var bacaga vuran varmi yasayan leke we kanamam yok ama agri kendini hissetrio
benim de karnım davul gibi sanki kendimi 5 aylık hamilr hissediyorumBenim de kasik ağrım var çok fena. Karnım da davul gibi şişti. Sanırım normal
kasık ağrısı arada oluyor adet ağrısı gibi olan ağrı da öyle ara ara gelip çok uzun sürmeden geçiyor.Bu kasik agrisi . Sürekli mı benim arada oluo.bir de adet olmuş gibi bi ağrı . Senin de öyle mi
sık idrara çıkma olmuyor bende henüz belki çok su içmediğim içindirFolbiolu bana dr soledi soricam bnu hemen kanimda pihtlasma war folik asite cok ihtycm varmis belki oyuzden ama sorucam ozaman soyle siralayalim
*adet olucakmis gibi ani agri
*bel agrisi
*istah artmasi
*akinti
*sik idrara cikma
*susama
Ortak belirtilerimiz bunlar normal demekki
ben 3 ay önceden başlamıştım hala da devam ediyorum doktorum 4. aya kadar devam edicez dedi.Hamile kalmadan folik asite başlayan var mı peki
canım mutlaka görünür ben 4 gün önce gittiğimde direk göründü bizim tarihler aynı git gör bebişini bugünKizlar ben yarin gidip bakttircam ultrosanla ya belim agrio belki kese gozukr
Valla canım bende de aynısı oldu akabinde hemen hastanede aldım soluğu kan testi için hadi hayırlısı olsun bebek küçük diye silik çıkıyormus test bence hemen bi kan tahlili yaptır derimSlm kızlar
2 senelik evliyim
Baştan beri istiyoruz olmuyor.
Doktorlar sebepsiz diyor
Bugün adet günümdü test yaptım
Çok silik çizgi çıktı
Sizce normal mi
Sabah kan testine gideyim diyorum
Çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor
Ama kasıklarım ağrıyo acaba adet olurmuyum korkusu var
Hadi hayırlısı ins pitpitlarida duyarsinizPazartesi günü test pozitif çıkınca doktora gittim özel muananesi var kadıköyde çok iyi bir doktor. Vajinal ultrasonla gördük çok şükür keseyi. Çok heyecanlı bir gündü. Şimdi haftaya cumayı bekliyoruz kalp atışı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?