• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biz evolvia kullandık. Açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyormuş o yüzden bu cumartesi çöpe gidecek. İnternetten kabrita sipariş verdim keçi sütü maması umarım beğenir zaten çok nadiren kullanıyoruz Da yine bulunsun
Aa kabrita da mı keçi sütüymüş ben de bakayım. Biz de arada zorda kalınca veriyoruzz

Biz evolvia kullandık. Açıldıktan sonra 4 hafta içinde tüketilmesi gerekiyormuş o yüzden bu cumartesi çöpe gidecek. İnternetten kabrita sipariş verdim keçi sütü maması umarım beğenir zaten çok nadiren kullanıyoruz Da yine bulunsun
Yalnız golden goat da keçi sütü bazlı ebebkte fln var aklında olsun

Aa kabrita da mı keçi sütüymüş ben de bakayım. Biz de arada zorda kalınca veriyoruzz
Yine sarılık olursa diye korkumdan arada doymadığınk hissedersem veriyorum mama aslında doktor kesebilirsin artık mamayı dedi de ben şu sarılık tedirginliğini hala üstümden atamadım:(
Kabritayı da bana bir arkadaşım şiddetle tavsiye etti.

Canım ne güzel doktorun destekçiymiş. Benimki 37 de haftaya çatı muyanesi yapalım bakalım ona göre karar veririrz diye oyaladı 38.de ooo 38 dolmuş dedi sonra suyun azalmış bekleyip risk almayalım dedi. Öyle deyince ben tek başıma sorumluluk alamadım. Zaten onun için bana sezeryancı o doktor demişlerdi. Doktoru çok değiştirmek istedim ama bir türlü nasip olmadı. Ultrasonla bakarken bebek yüzünü ters dönmüş yüzünü göremiyoruz dedi bu doğum kanalına girmiş demek oluyordu sanırım. Ultrasonla çok bastırıp sancı başlatmayalım dedi. Başlasaydı da doğursaydım yani. Bazı şeyleri şu an idrak edebiliyorum ama o an basiretimi bağlayan da Allah. Hepimiz hep hayırlısını istedik. Demek ki böyleymiş hayırlı olan. Artık geçmişi değiştiremeyiz. Çok düşünme kızınla mutlu ol :) aslında şu an sezeryan olması çok problem değil benim için. İkinciyi düşününce sıkıntı ediyorum. Günlerce yatıyorsun birinci çocuğun da senden beklentileri var. Geçen rüyama girdi. Sezeryan oluyorum ikinci çocuk için, oğlum ortalıkta ağlayarak dolanıyor :) bu kısımları düşününce kötü işte.
Olsun, arada belli bir zaman olursa sezaryen sonrasi normal dogum yapiliyor(ssvd) bazi doktorlar bunu yapiyor, benim doktorum yapiyormus mesela.

Bence biraz takip et daha küçük minigin. Soluna yatır ve emzirdikten sonra bi süre dik tut gezdir gazı cikinca yatır. Kilosu bence iyi. Çökelek kusunca süt yarıyor diyorlar. Fışkırtması fazla gazdan veya refluden olabilir. Geçmiş olsun. Benimkinde de böyle oluyor gazı olduğu saatler.
Sen de kabiz veya gazli olursan o da etki edebilir
Sağol canım sicaklardan dolayi pek dikkat etmedim bende usuttum galiba fena gazım var:(

Kızlar bebeğim in göbeği 4 .gün düşmüştü. Bugun 2 haftalik oldu Ama içinde siyah bir şey var ve hafif kanıyor bazen ama kuru kuru kan .böyle bir durum yaşamanın varmı?

Kızlar birde bebeğinize hangi damlayi kullanıyorsunuz sağlık ocağı monovit D3 verdi hastane recetesinde de devit 3 yazıyo hangisini kullansam?
Canim ben de senin gibi iki lemdeydim. Hast.recetesi farklıydı.saglik ocağından verileni kullanacağım. Sonuçta o da sağlık bakanlığı tavsiyesi.

Kızlar birde bebeğinize hangi damlayi kullanıyorsunuz sağlık ocağı monovit D3 verdi hastane recetesinde de devit 3 yazıyo hangisini kullansam?
Canim ben de senin gibi iki lemdeydim. Hast.recetesi farklıydı.saglik ocağından verileni kullanacağım. Sonuçta o da sağlık bakanlığı tavsiyesi.

Gebelikten önce var mıydı bilmiyorum ama benim çok umudum yok zaten obezdim. 6.ayda ağır egzersize başlarsak 5-6 ay sonra cevap alırız herhalde. Bu da gelecek yıla tekabül eder. Ben almasam böyle kalsam da yeter şimdilik...
80 olmuştu en son kilom. Şimdi 66yım. 56 eski kilom. Aslında bu halimle de çok tombik değilim ama göbek bölgem hoşuma gitmiyor:):):) bir de kıyafet sorunu var tabi.

Back
X