• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Yok canım tablo , ben ilk 30 Cc mama ile başladım 1. Haftanın sonunda 40 Cc ydik , sonra anne sütü de gelince çişli bez sayısında Artış çok oldu , birde 50 Cc veriyordum 15 dk sonra aranıyordu 55 çıkardım derken derken 80-90 arası içiyoruz şu an anne sütü ile beraber, sadece mama verirsem 70 Cc yetiyor
ArAnışına göre artırıyoruz yanı zaten mideleri büyüyor

15 günlük olduk canım ... Mecburen biberonla veriyorum canım, Philips avent ve lansinoh
Biberonla devam ettikçe emmeyecek o zaman canım. Başlarda süt olmadığı için biberon kullandım. Başıma bela oldu. Biberon olduğu sürece emZiremedim. Baktım olmayacak kaşıkla vermeye başladım. Ağladı filan ama mecbur alışacaktı yani. Biraz kaşıkla verip arkasından memeyi dayıyordum. Böyle böyle alıştı. Ağlıyor diye emzik verelim dediler. Verdim bu kez emzik başa bela oldu. Minikler ama işlerini biliyorlar canım. Ağlamasına dayanıp alıştırcan :/

Merhaba anneler:)
Biz bugün 31.gündemi ve ben ishal oldum.hoş sürekli emzirirken Üstüm başım açıkken nasıl olmayayım. İshalle basederim de karnma sanci ve kramp giriyor. Onereceginiz birsey var mı ?

Benimki de bazen memede uyuyor o yüzden gündüzleri memeyi bırakması bir saati geçiyor :/ ben de o durumlarda yattığı yerden emziriyorum. Kucakta olunca bırakınca uyanıyor.

Onuda denedim canım ilk basta basarili oldum gibi ama benim memem pek bu pozisyona uygun değil küçük kalıyor sanırım çekiştiriyor memeyi canım yanıyor birde nasıl yapıyorsa sütü aşağıya döküyor. Sut boşa gidiyor.

Benim de minoset plus günde 2 kere ama ben dayanamıyorum dikiş ağrısına :KK42:
Benim doktor da bana dolorex yazdı, günde 2 kez

Meme ucum cok agriyo emzirirken yara olcak gibi ne yapmalıyım
Bana ceviz yağı çok iyi gelmişti.emzireceğim zaman temizlemiyordum da

Merdiven in çık hareket et sabret geçecek
Benim doktorum bi hafta merdiven inip çıkma demişti cnm.

Kızlar dün geceden beri sütümde yarı yarıya azalma oldu
İlk defa kızıma mama vermek zorunda kaldım bu gece
Fazlasıyla dolu geliyordu sütüm neden böyle oldu bilmiyorum :/
Tekrar düzelir mi bu durum
Böyle dönemler yaşanabiliyor mu
yorgunluk, uykusuzluk, stres, üzüntü gibi şeylerle geçici azalmalar olabiliyor canım. düzelir tekar inş. benim eşim şehir dışında idi kursa gitmişti. dün döndü. baktım bikaçgündür yumuşak olan memelerim(yetememe sorunu yaşamadım sadece yumuşamıştı ve akmıyordu durduk yere) tekrar şişti ve pijamalarımın önünü ıslatmaya başladı. o yokken etkilenmişim demek ki

PembeLokum PembeLokum evet glikoz şurubunu gördüğüm için ben henüz başlamadım kullanmaya. Bir de ablam bıngıldağı çok değil zaten kullanma diyor. Yeğenimin de çok değildi doktor kullanma demiş ona beyin gelişimi tamamlanmadan bıngıldak hemen kapanmasın diye. Ne yapacağımı bilemedim ben de :/
bu bahsettiğiniz d vitamini mi nedense ben de başlayamadım bi türlü elim gitmedi.

Meme ucum aciyo emzirirken resmen agliyorum iki uc tane delik gibi kirmizi noktalar olusmus. Ucu pek yok zaten ne yaomaliyim ona
Netten emzirme pozisyonlarına bak tatlım sadece ucu verirsen yara olur kahverengi bölgeyi ağzına sokmaya çalış
Lansinoh krem kullanabilirsin bana bi tek o krem iyi geldi

Kizlar birde benim 20 gundur meme uclarim agrıyordu gecmemisti ya, yanlis emzirmektenmis. Bi kac video izledim. Simdi cok sukur daha iyiyiz. Sizinde oyle sorunlariniz varsa dogru pozisyon videolarini izleyin.
Aynen katılıyorum sana
Ben ağlıyordum emzirirken bu yüzden bıraktım emzirmeyi
Kremle iyileşti uçları sonra tekrar emzirmeye başladım
Pozisyona dikkat ediyorum yara olmuyor artık

yorgunluk, uykusuzluk, stres, üzüntü gibi şeylerle geçici azalmalar olabiliyor canım. düzelir tekar inş. benim eşim şehir dışında idi kursa gitmişti. dün döndü. baktım bikaçgündür yumuşak olan memelerim(yetememe sorunu yaşamadım sadece yumuşamıştı ve akmıyordu durduk yere) tekrar şişti ve pijamalarımın önünü ıslatmaya başladı. o yokken etkilenmişim demek ki
Olabilir tatlım stres ve yorgunluk özellikle olabilir
Umarım düzelirim ya

oğluşumun kakasını yapmasından başka bi korkum yok aslında bakalım en azından bi hafta daha bekleyeyim sizce normal doğumu başlatmak için ne yapmam gerek :KK66:
Bol yürüyüş yap canım
Yapamıyorsanda evde çömelip kalkma hareketli yap
Koltuk üstünde bile otururken bağdaş kur
Yerleri eğilerek sil temizlik yapıyorsan
Her gün ılık duş
Zeytinyağı ile perine masajı açılmayı kolaylaştırır
Birde ilişki öneriliyormuş

PembeLokum PembeLokum evet glikoz şurubunu gördüğüm için ben henüz başlamadım kullanmaya. Bir de ablam bıngıldağı çok değil zaten kullanma diyor. Yeğenimin de çok değildi doktor kullanma demiş ona beyin gelişimi tamamlanmadan bıngıldak hemen kapanmasın diye. Ne yapacağımı bilemedim ben de :/

Ee ben de kararsiz kaldim bak simdiiii
Infantum diye bi gaz surubu da veriyorum ben

Back
X