• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Metpamid nasil bisey ki kesin ise yariyor mu? Ben kendimde tahin helvasinin bariz faydasini gordum bi de uyku. Geceleri uyanip saginca daha fazla sutum cikiyor. Fazla dediysem de normalde 30 cc ise 45 falan :KK43: yedigim diger seyler hurma findik sekersiz komposto humana still tee bulgur pilavi et dereotu.. bunlar kisiye gore degismekle birindrn biri cok faydali olabiliyor.
Özer palanın çneridi metpamid canım işe yarıyormuş ama kararsızım

Kızlar ya benim bebis sürekli kabus görüyo sanki uykusunda ağlıyor ve sürekli hareket halinde kolu bacağı oynuyor irkiliyo bi anda uyaniyo hafif agliyo uykuya geri daliyo korktum bugün artık :KK57:
Canım onu benim bebekte bu aralar yapmaya başladı , ama Dediğin hareketleri yaptıktan hemen sonra pırtlatıyor, çok güçlü bi gaz çıkacaksa ağlıyor bile sonra uyuyor ... Gaz Sancısı ÇOĞU zaman yine de o kar uyurken emerken bol bol Okuyalım kuzularımıza :)

Kızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..
Canım ben metpamid kullandım ilk zamanlar günde 2 tane artırdı biraz , bence en iyi artıran 3 şey ; dereotu marul Malt içeçekler , yalnız ben Malt içeceğini bıraktım glukoz şurubu var içinde , maden suyuda iyi geliyor birde en önemlisi iyi uyku , ben geceleri 3-4 saat uyuyabildiğimde 2 katına çıkıyor...

PembeLokum PembeLokum canım helal olsun , çok süper demişsin , Kv den de kaşınmış biraz .. Üşenmemiş mesaj Yazmış ya birde , arayıp yüzüne söyleseymiş... Geçenlerde 3-4 defa aramış beni Kv dem açmadım teli , açsam kalbimi kıracak, bende onun kalbini kıracam sonra moralim bozulacak , aramadım da telefonlarını da açmıyorum kafam rahat :) doğumumdan sonra hastaneye 15 dk uğrayan , kızımın ad konması yapılırken gelmeye tenezzül etmeyen bir kadın , üzülüyorum eşim hep mağdur olmuş , ne mezuniyetine gitmişler ne dev yemin törenine , düğününde uyudu durdu , şarkıcı pistte anneleri çağırıyor ortada Kv dem yok :)))

Kizlar ben pek iyi beslenemiyorum..yemek yapmayada firsatim olmuyor...sabah kahvalti peynir domates helva..vs... fazlada yiyemiyom..öğleden sonra 3 4 gibi de karpuz kavun oyle gunu bitiriyorum...istahimda yok sanirim..normalde yemeyide seven biriyim ama...

emy0364 emy0364 canim mrb afyonda oturuyordun deil mi yanlış hatırlamıyorsam,benim memleketim de afyon ve bebeğimi afyonda sünnet yaptırmak istiyorum onerebilecegin Dr yada yöntem varmı.cevrenden yada arkadaşlarından memnun kalan

Kızlar SÜT ARTTIRMAK İÇİN ne yapabilşriz günlerdir çabalıyorum... Sonunda metpamid içicem galşba..

Walla ben ne yaptıysam artmadi. En son doktorum motilium verdi. Yan etkisi sut arttırmak mis. Bir haftadir kullaniyorum ama değişen birsey yok. 40-50 cc üzerine cikamadim. Benim memeler bu cocugu susturmaya yetio anca. Doyurmuyor.

Ağzına sağlık !! Benimkide seninkinin bikaç level üstü burnumdan getirdi lıhusalıpımı allah bildiği gibi yapsın pislik

Allah ıslah etsin canım..

Vallahi aynı ilgi bekliyormuş bizimki de. İlgiye ihtiyacı olan biziz ne garipler ya allahım sabır versin hepimize

Âmin canım ya daha neyine ilgi bekliyor bu kvler anlamıyorum kendileri bu yollardan geçmis, bizi en iyi onlarin anlaması lazim

Aynen benim de babam akşam geliyor yanında emziremiyorum.. eşim yok öyle bişi diyor ama hissediyorum rahat edemiyor..annem gitse ben nasıl yapıcam tek diye de düşünüyorum

Yaa ben de babamin yanında emziremiyordum ama avrupa sampiyonasi maclari var kacirmak istemedigimden 2 berjeri arka arkaya koyduk sinema gibi ben öndekine oturdum babam arkamdaki enoturdu oyle emzirdim hep :D :D

Ütü de zor oluyor Bebek'ten Zaman kalmıyor. Babası destek olursa ancak işte

Bizim hiç utumuz olmuyor esim evde calistigi icin pijama takiliyor :) olani da anneme gonderiyorum yardimcisi yapiyor utuyu :))

Cok iyi demissin canim. Tebrik ederim valla. Ben hic diyemem icimde kalir.

Sagol cnm tesekkur ederim:) Kv bana duzenli olarak sitemli msjlar atar ben de duzenli olarak catur cutur cvplarimi veririm henuz vazgecmedi daha bu huyundan :)

PembeLokum PembeLokum canım helal olsun , çok süper demişsin , Kv den de kaşınmış biraz .. Üşenmemiş mesaj Yazmış ya birde , arayıp yüzüne söyleseymiş... Geçenlerde 3-4 defa aramış beni Kv dem açmadım teli , açsam kalbimi kıracak, bende onun kalbini kıracam sonra moralim bozulacak , aramadım da telefonlarını da açmıyorum kafam rahat :) doğumumdan sonra hastaneye 15 dk uğrayan , kızımın ad konması yapılırken gelmeye tenezzül etmeyen bir kadın , üzülüyorum eşim hep mağdur olmuş , ne mezuniyetine gitmişler ne dev yemin törenine , düğününde uyudu durdu , şarkıcı pistte anneleri çağırıyor ortada Kv dem yok :)))

Tesekkur ederim cnm senin kvde de hic mi heves yok 15 dk durup gitmis bnm kp de boyle baska sehirdeler buraya geldiklerinde kp evimize girmez torun olunca gelir diye dusundum ayakustu 2 dk girdi eve torunun yuzune bakip cikti

Dugun aniniza guldum epey yaa:)))
Benim esim de oyle magdur ailesi hicbir seyine gitmemiş

9ay 9ay emy0364 emy0364 m_rv_ m_rv_ A Alwayshappygirl @Yazkadini annensenicoksevecek annensenicoksevecek @Gizlifidan seker000 seker000 @GlnU pegasus2304 pegasus2304 C CEMSEN @taze_anneee dlrsordn dlrsordn arkadaşlar yaş kaç :) bir de ne zamandır evlisiniz :) azcık kaynaşalım artık :KK45:Mesleklerini söylemek isteyenler de söyleyebilir

Ben 23 yaşımdayım 1 yıl 1 aydır evliyim meslegim avukatlık olmak üzere avukatlık stajım birti ruhsat basvurusu yapacağım eşim de 25 yaşında web yazılım-grafik tasarım yapıyor

6 haziranda kızımız oldu bizim:KK200:
Isteyen istedigi kdr ayrinti verebilir :)

Ben haziran doğumu bekleyip, temmuza kalanlardanım.
Dr risk gördü ve sezaryenle doğum yaptım, dikiş acısı, yataktan kalkamamak çok zormuş :( hele en zoru bebeğin ağladığında hızlıca müdahale edememek :(
Henüz 3 gün oldu doğum yapalı, gaz sıkıntım yok ama tuvalete çıkamadım hix gelmiyor, ama sonrası için bu konuda da endişeleniyorum :(
Bir de bebeğim ağlamaya başladı mı uzun uzun ağlıyor, karnı doyuyor mu, sütüm yatiyor mu anlamıyorum..
Ancak telefonu elime aldım, içimi dökmek istedim :(

Ben haziran doğumu bekleyip, temmuza kalanlardanım.
Dr risk gördü ve sezaryenle doğum yaptım, dikiş acısı, yataktan kalkamamak çok zormuş :KK43: hele en zoru bebeğin ağladığında hızlıca müdahale edememek :KK43:
Henüz 3 gün oldu doğum yapalı, gaz sıkıntım yok ama tuvalete çıkamadım hix gelmiyor, ama sonrası için bu konuda da endişeleniyorum :KK43:
Bir de bebeğim ağlamaya başladı mı uzun uzun ağlıyor, karnı doyuyor mu, sütüm yatiyor mu anlamıyorum..
Ancak telefonu elime aldım, içimi dökmek istedim :KK43:

Gozunaydin hayırlı olsun bebeğin canım.
Bebeğini yanında ve kucağında yatirsan hem moralin çabuk toplanır düzelirsin hem bebeğin aglamaz.

Bebekleri tıpkı yarasa gibi düşünmek lazım.
Nasıl ki yarasalar görmez ama seslerinin çarpıp geri dönmesine göre yollarına çarpmadan giderlerse,
Bir bebek de ağladığında ya da seslendiginde ne kadar cabuk cevap alırsa o kadar güvende hisseder beyni güzel gelişirmiş..

9ay 9ay emy0364 emy0364 m_rv_ m_rv_ A Alwayshappygirl @Yazkadini annensenicoksevecek annensenicoksevecek @Gizlifidan seker000 seker000 @GlnU pegasus2304 pegasus2304 C CEMSEN @taze_anneee dlrsordn dlrsordn arkadaşlar yaş kaç :) bir de ne zamandır evlisiniz :) azcık kaynaşalım artık :KK45:Mesleklerini söylemek isteyenler de söyleyebilir

Ben 23 yaşımdayım 1 yıl 1 aydır evliyim meslegim avukatlık olmak üzere avukatlık stajım birti ruhsat basvurusu yapacağım eşim de 25 yaşında web yazılım-grafik tasarım yapıyor

Bugün doğumgünüm 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim..5.Gebeliğim ilk bebeğim..ev hanımıyım şuan.. Özel sektörde çalışıyordum bıraktım gıda üzerineydi.. 12 haziranda doğum yaptım..

Tatlim bende 31 sayilirim temmuzda gircem ins. Bankaciydim iki ay oncesine kadar isi biraktim. Esimde bnkaci:) ilk gebeligim ilk bebegim.

Bugün doğumgünüm 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim..5.Gebeliğim ilk bebeğim..ev hanımıyım şuan.. Özel sektörde çalışıyordum bıraktım gıda üzerineydi.. 12 haziranda doğum yaptım..

Cnm cok sukur evladina kavusmussun amacim kimseyi uzmek degildi umarim uzmemisimdir seni ya 5. Gebeligim dedin ya uzduysem hatirlattiysam kusura bakma :/
Dogum gunun kutlu olsun evladinla ve esinle nice yillara insaallah
Benim de ikinci Gebeligim ilk bebegim

Tatlim bende 31 sayilirim temmuzda gircem ins. Bankaciydim iki ay oncesine kadar isi biraktim. Esimde bnkaci:) ilk gebeligim ilk bebegim.

Tesekkur ederim cnm evladinla esinle mutlu huzurlu bi omur diliyorum
Benim de ikinci gebeligim ilk bebegim

superselma superselma cnm gecmis 4 sayfaya fln bakip orda yazmis olanlarin ismini etiketledim seni atlamisim kusura bakma olur mu

ozleMehmet03 ozleMehmet03 gebito gebito HK77 HK77 Mandalinam07 Mandalinam07 H history1985 @Ysmnvlkn vorones vorones sizleri de atlamisim kusura bakmayin yaw kalabalikmisiz epey herkesi yazamamisim:) şöyle yazmiştm

"Arkadaşlar yaş kaç :) bir de ne zamandır evlisiniz :) azcık kaynaşalım artık :KK45:Mesleklerini söylemek isteyenler de söyleyebilir

Isteyen istedigi kdr ayrinti verebilir :)"

Son düzenleme:
Back
X