• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
hay maşallah bu ne ya, ben geçen aynı anda bi sağayım dedim yarımşar saat her iki memeyi sağdım dibine kadar. 190 cc ye yakın anca çıkardım. ben de sütüm çok sanıyordum, neyse kendi bebeğimize yetsin o yeter
Ben sağmaya korkuyorum açıkçası. Ya az çıkarsa moralim bozulur :) şu an yetiyor sütüm.

• Beğen
Reactions: 9ay
Aynen canım ya hala uğraşıyor ama gücü yok. Bir de bu saatte benim sütüm de çok azalıyor. Şöyle doyuracak kadar çok gelse belki uyuyacak. Sorun o mu acaba ya
Olabilir cunku ben artik bu saatlerde siktigimda cok az sut geliyo. Hic firsat vermiyolar ki depolar dolsun. Sutunu sagiyor musun onu vermryi denesen hem dinlenmis olursun uyursa belki? Ben sutum az oldugundan doktor tavsiyediyle bi sure mama veya sut takviyesi yapiyorum her emzirmede. Ona ragmen uyumuyor.

Ben de anlamıyorum bu insanları. 9 ayda esneyip şişen göbek hemen nasıl eski haline dönsün ki. Benim kiloların 15i gitti 9u kaldı. Kilolar gitse bile o göbeğin sıkılaşması lazım yani. Eski kıyafetlerimi giyebiliyorum pantolonların fermuarı kapanmıyor. Ama tunik giydiğim için fermuar sorun olmuyor :):)
Ben zaten toplam 9 kilo aldim gobegim biraz vardi daha lohusayim nasil toplansin eski kiyafetlerimi giyiyorum ama ne yazikki diger kuzende hamileydi dogum yapti onun hiç kilosu kalmamis devamli karşılaştırma :anne:

Ben de anlamıyorum bu insanları. 9 ayda esneyip şişen göbek hemen nasıl eski haline dönsün ki. Benim kiloların 15i gitti 9u kaldı. Kilolar gitse bile o göbeğin sıkılaşması lazım yani. Eski kıyafetlerimi giyebiliyorum pantolonların fermuarı kapanmıyor. Ama tunik giydiğim için fermuar sorun olmuyor :):)
Ben zaten toplam 9 kilo aldim gobegim biraz vardi daha lohusayim nasil toplansin eski kiyafetlerimi giyiyorum ama ne yazikki diger kuzende hamileydi dogum yapti onun hiç kilosu kalmamis devamli karşılaştırma :anne:

H history1985 canım biz bunu aldık , saha kullanmadık ama en etkili doğal olanı buymuş Afyon'da bulamadık , n11 den sipariş verdik bayramda sıkıntı olursa diye ... Birde bazı bebeklerde laktoz bilmem ne problemi oluyormuş , bayramdan sonra bi çocuk doktoruna göster canım , annenin sütünü sindiremiyormuş bazı bebekler , çözüm olarak bir memeyş tamamen bitirmek gerekiyormuş , gaz Sancısı çok zor birşeymiş dün bizde yaşadık maalesef , şimdilik rezene iyi geldi bize , kimyonu bu sabah valla karıştırıp yedim 1 Çay kaşığı kimyon bir tatlı kaşığı bal , bu da bir çözüm ... Birde meyveleri çiğ değil kaynatarak yemek gerekiyor tabi ben onu şimdilik yapmadım ...
Sağol cnm.bende duydum.bu ilacın ismini bi de bunu alayım bakalım rezene icirdn ki peki sen hiç bebise

H history1985 canim ayni sknti bendede var nurse harvey aldim hemen cikartti gazini ama arkadasim ve hemsire bi arkadasim kesinlikle sap simplex al dedi daha etkiliymis ve bitkiselmis inan rahatlatiyo hemen bizimkide kendini parcaliyodu gazi gelince
Cnm sab simpleks2kullaniyorum gündüz fena değil ama geceleri çok fena oluyo oģlusum

Bayram hiç iyi geçmedi kızlar.yavrumla dışarı çıkayım dedim tam arabadan inerken huysuzlandi aglamaktan kendini helak etti yüzünü falan çirmaladi sonra fışkırma şeklinde kustu eve gelene kadar 3 defa falan kustu artık hali kalmadı ben uzuntumden agladim :( daha baya bi çıkmam artık :(

hay maşallah bu ne ya, ben geçen aynı anda bi sağayım dedim yarımşar saat her iki memeyi sağdım dibine kadar. 190 cc ye yakın anca çıkardım. ben de sütüm çok sanıyordum, neyse kendi bebeğimize yetsin o yeter
O kadar saat nasıl sıkılmadan duruyorsunuz ya en fazla 10 dk sürüyor benim sağma işlemim makinam çift taraflı

Olabilir cunku ben artik bu saatlerde siktigimda cok az sut geliyo. Hic firsat vermiyolar ki depolar dolsun. Sutunu sagiyor musun onu vermryi denesen hem dinlenmis olursun uyursa belki? Ben sutum az oldugundan doktor tavsiyediyle bi sure mama veya sut takviyesi yapiyorum her emzirmede. Ona ragmen uyumuyor.
Ben de geçen haftaya kadar aynen öyle yaptım ama biberonu tercih etmeye başlayınca her şeyi bıraktık sadece emziryorum. Tabi hala içimde ya yetmiyorsa korkusu var.
Canım seninki de iyi maşallah. Ben 70 sağarken mamayı bıraktım. O günden beri arttı biliyorum ama sağmaya cesaretim yok. O kadar artmamış olabilir. Haftaya tartılacağız yeriyorsa ml'e hiç bakmayacağım.

Kızlar akşam süt yetmiyor, gece kaldırıyorum bitiremiyor. Sütün artması için şu an memede kalanları sağmam lazım ama sağarken kahverengi kısmını da makina içine çektiği için Can'ım yanıyor. Sadece ucunu çekmeliymiş ama öyle olmuyor. Sizinki Nasıl? Kahverengi halkanın da bir kısmını çekiyor mu?

Ben de geçen haftaya kadar aynen öyle yaptım ama biberonu tercih etmeye başlayınca her şeyi bıraktık sadece emziryorum. Tabi hala içimde ya yetmiyorsa korkusu var.

Canım seninki de iyi maşallah. Ben 70 sağarken mamayı bıraktım. O günden beri arttı biliyorum ama sağmaya cesaretim yok. O kadar artmamış olabilir. Haftaya tartılacağız yeriyorsa ml'e hiç bakmayacağım.
Her öğünde mi 70 cc canım..

Kızlar akşam süt yetmiyor, gece kaldırıyorum bitiremiyor. Sütün artması için şu an memede kalanları sağmam lazım ama sağarken kahverengi kısmını da makina içine çektiği için Can'ım yanıyor. Sadece ucunu çekmeliymiş ama öyle olmuyor. Sizinki Nasıl? Kahverengi halkanın da bir kısmını çekiyor mu?
Çekiyor canım..

ya bakma zaten boşver. ben de konuşukdukça merakımdan bi de ikisini aynı anda sağdım, bir de biraz stok yapayım ne olur ne olmaz diye.
benim yavrumda bi emişte iki memeyi boşaltmıyor ki o kadar içemez yani bi sefer de. geçen ikisini sağdığımda uyuyordu. o uyanınca memeler dolmamıştı biraz emdi sinirlendi. üstüne sağdığımın birini verdim (Allah tan 2 poşete koymuştum) bi 65-70 ml falan içti gerisi çöpe gitti. demek ki emdiğiyle beraber yaklaşık bi memeden sağdığım kadar anca içiyor bi seferde. bırak seninki de o miktarı tek meme yerine iki memeden içmiş olsun ne olacak ki. önemli olan bizi emerek doymaları ve kilo almaları.

• Beğen
evet uyarı modunda pek değil ama sağma modunda çekiyor

• Beğen
Bizim anakucaginda sozde yenidogan icin bel destegi var ama yine de icine koyunca iki buklum oluyo yavrum cenesi gogsune yapisiyo gomulup kaliyo icinde. Bi de bel destegi olmasa ne olacakmis merak ediyorum. Biz de onun altina iki tane havluyu katlayip destek yaptik bi nebze daha iyi oldu poposunu biraz kaldirdi sanki ama yine sahane degil. Her cikisimizda ojce anakucagina koyup sonra yari yolda rahat edemedi deyip kucaga aliyoruz:) merak ettigim acaba o cok pahali anakucaklari bu konuda gercekten kullanisli mi? Maxi cosiler falan..
Benimde icim rahat olmuyo iste diyorum beline bisey olurmu. Ama kullanmakta istiyorum

Aynen benim canim da cok yaniyor. Ucundan ziyade kahverengi alanda çekiliyor. Sagmak istemiyorum agri yuzunden

• Beğen
Back
X