• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
ben yandan bakıp kirli ise değiştiriyorum. o acıkmış olarak uyanır ise önce biraz emzirip sakinleştirip sonra değiştiriyorum. değilse önce değiştirip sonra emziriyorum bezi alınca biraz ayılıyor hem daha iyi emiyor. kirli değilse uykusunun arasında emzirmeye çalışıyorum

Canım hangi ürünü kullanıyorsun , ben ilk başta Philips aventin standart olanı aldım , Ağzına sokamadı, midesi bulanır gibi hareketler yaptı , sonra small ı aldık o da benim memeleri yara yaptı , aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem sakal bu olsa gerek :)))
Avent in standart olanını çok seviyor

@seker000 A Alwayshappygirl kızlar bebeğiniz klimalı odadaysa çok terlemiyorsa ve açık renk çiş yapiyorsa su vermenize gerek yok ama dışarda falan terlerse ağzını islatacak kadar vermek gerekebilir. Mesela avmler çok kurutuyor
Klima yok ve evim tüm gün güneş alıyor. Gölge odalara kaçıyoruz gün boyu

Son bi haftadir kizim cok huzursuz hic durmuyor uyumuyor gaz sıkıntısı var zaten ama baska bisey daha var sanki gunluk mutlaka fiskirir tarzda cok fazla miktarda kusuyor boyle bisey yasayan var mi uykusu cok var ama uyuyamiyor boyle durumlarda siz ne yapiyorsunuz

Ben alt değiştirme konusunda sıcak havalarda kendi pedli halimi düşünüyorum :) ne kadar rahatsız edici bir şeyse bebeğim için de öyledir diye düşünerek kirli bezle çok tutmuyorum. Gece çok fazla değiştirmiyorum bir kere. Kaka yaptıysa sonrasında iki oluyor tabi. Uyku problemi olduğu gecelerde değiştirmediğimde oldu.

Klima var herkes çalıştır diyor ben korkuyorum açmıyorum çok sıcak oluyor o yüzden..15 gündür iki kere 2 çay kaşığı verdim ben sadece çok sevdi ama:)
Ne güzel evi serinletme imkanın var :):) bebeğin başka odadayken aç klimayı oda serinlesin. Klimayı kapat bebeği getir :) ben de panjurları kapatıyorum güneş geçene kadar :)

Son bi haftadir kizim cok huzursuz hic durmuyor uyumuyor gaz sıkıntısı var zaten ama baska bisey daha var sanki gunluk mutlaka fiskirir tarzda cok fazla miktarda kusuyor boyle bisey yasayan var mi uykusu cok var ama uyuyamiyor boyle durumlarda siz ne yapiyorsunuz
Ben yasiyorum cikdrcm artik uykysxzluktan

Aynen gozlerim yaniyo uykusuzluktan ama iyi olsa uyurdu diyorum belli ki bi sıkıntısı var bu beni daha cok uzuyo :KK43:

Az kaldı geçecek inşallah. Ay sancısı diyorlar ya da büyüme krizi bazı dönemler oluyor. Biz atlatmak üzereyiz herhalde 38 günlük huysuz cingirdakli kızım bi nazlı bi nazlı..

Kizlar bebislerinizin bezini gece uyandiklarinda degistiriyor musunuz? Yoksa direkt emzirip yatiriyor musunuz? Benim esim gun icinde minicik bir cis bile yapmis olsa degistiriyor fakat geceleri cisli bezi degstircem diye bebegimin uykusunu dagitmak ne bileyim icime sinmiyor. Zaten cok acikmis olarak uyaniyo ben bezi alana kadar cildiriyo sipam :)
Zaten 2 saatte 3 saatte bir uyanıyorlar tatlım her uyandıklarında değiştirirsen daha rahat uyur bebişler

Mevlüt yaptınız mı..pilav dağıtmak istiyorum adetten burda kaç kişilik olmalı bilemedim siz nasıl yaptınuz arkadaşlar..
Biz bayramin ikinci gunu yaptik sakaryada yapildi esimin koyunce 12 kilo pirincten yaptk baya kalabaliktik tesbih yaptrdm ayran baklava sarma dagittik

Kizlar bebegim iki gundur kakasini tum gun yaomayip gece 11.5a dogru yapiyo toptan sizdede boyle bi durum varmi :KK43: muskat kullaniyorum iki gundur omu yapiyo acaba? Kabizlik yok yaptiginda civik sari yapiyo herzamanki gibi ama toplu yapiyo aksama kdrds kivraniyo
bazen toplu yaptığı oluyor, çoğunluk parça parça gün içinde yapıyor

pegasus2304 pegasus2304 benimki bugün çok kötü tıkandı. Yatakta yan yatarak emziriyordum. Kustu ve kusmasıyla Boğaz'ına kaçması bir oldu. Göğsüme yatırıp sırtına vurdum ama açılmadı. Hatta nefes alıyor mu diye baktığım an kollarını açmış gözleri yukarı bakıyordu. O kadar korktum ki!!! O Korkuyla hızlıca sırtına bir kere daha vurdum, tekrar nefes almaya başladı. Ardından ben bayılıyordum neredeyse. Şekerim ve tansiyonum düştü :( superselma superselma canm sen de yatakta emziriyordun. İkinci defadır bu pozisyonda bogazına kaçıyor. Sen Nasıl yapıyorsun? Başını falan mı yükseltiyorsun?

falling_water falling_water ben gece de olsa altını değiştiriyorum. Önce biraz emziriyorum, sonra değiştirip emzirmeye devam ediyorum. 45 dk içinde yatağa dönmüş oluyor en iyi ihtimalle. Bazen 2 saat de sürebiliyor tekrar uyuması

Back
X