• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kuzum kimyon demle ver bizde cok etki etti. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kimyon ve ceyrek seker at 1 dk kaynat. Iliyinca da süz 2 cay kasigi ver acken. Uzerine de emzir yada mama veriyorsan biberon ver.
Bildiğimiz toz kimyonla mi yapicaz binde her emzirmeden önce veriyo muyuz

Gece uykusunda yüzüstü yatırma ama gündüz başında biri varken veya sürekli takip etme imkanım varsa yatır canım. Iızn saatler uyuyorlar. Ama hemşireler taburcu olurken bana tembih etmişlerdi, kesinlikle yüzüstü yatırıp yanından ayrılmayın diye.üç aylık olana kadar risk. Biz de zaten kamera var diye rahatız. Tuvalete bile ekranla gidiyorum. Gece de hiç kalkıp bakmıyorum, hep ekrandan kontrol :) o olmasa ben de yatıramam
Kamerada ben de çok rahat ettim hatta gözünü açtı mı müzik gönderiyorum ger uyuyor ya da Bi süre sakince müziği dinliyor bana Zaman kazandırıyor

canım bebeğini doğurmuşsun Allah bağışlasın benden de su gibi bişeyler geliyor bebeğin suyu olmasından korkuyorum sende yaşamışsın bir sıkıntı oldumu ?
Sağol canım. Darısı başına inşallah. Bunu ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama son aylarda idrar kesesine iyice baskı yaptığı için kaçaklar oluyordu :) ben kokudan ayırt edebiliyordum. İdrarın az da olsa kokusu olur sonuçta. Bir de amniyon sıvısıyla az az sürekli gelir demişti arkadaşlar. Eczanelerde bunun için test gibi bir şey vardı sanırım. Ondan alıp deneyebilirsin.

Sağol canım. Darısı başına inşallah. Bunu ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama son aylarda idrar kesesine iyice baskı yaptığı için kaçaklar oluyordu :) ben kokudan ayırt edebiliyordum. İdrarın az da olsa kokusu olur sonuçta. Bir de amniyon sıvısıyla az az sürekli gelir demişti arkadaşlar. Eczanelerde bunun için test gibi bir şey vardı sanırım. Ondan alıp deneyebilirsin.
benden de az az günde 1 kez geliyor sıcak akıyor ne olduğunu bilemedim amnisure testinden bahsediyorsun değil mi ?

Şakır şakır kanamıyorsa emebiler dedi bana hemşireler. Ben de kanadığı halde emzirdim. Süt kanalı görünüyordu ucu açılmıştı. Kabukları en güzel o emerken iyileştiriyor. Emer sonra kabukları kusardı. 3-4 günde iyileşti. Emzirince daha çabuk iyileşecek :) beslemişin öyle düşünme, kilo vermemiş. Şimdi alacak. Her gün daha iyi olacak
Canim bu emzirme kampi nedir tam olarak?

Back
X