- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #45.921
Bizimki arabaya girdimi sakinleşip uyuyor iyi oluyor bizim içinBizimki arabayi hiç sevmiyo anlamadım çocuklar arabada rahatlar bizimki aglamaktan mahvediyo kendini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimki arabaya girdimi sakinleşip uyuyor iyi oluyor bizim içinBizimki arabayi hiç sevmiyo anlamadım çocuklar arabada rahatlar bizimki aglamaktan mahvediyo kendini
Canim hangi kullanıcıdan aldin?Ben instagtamdan 65 e aldim. Bide ins ' a bak istersen.
İnşallah cnmİnşallah düzelir yaa..biz de 20 günlüğüz
40 çıktı ama değişen bir şey yok :)Bizde aynı durumdayız cnnm bu bi kaç gündür uyumuyor nerdeyse uykuya dalıyor 5 dk sonra uyanıyor uyuyamayınca da huysuzlaşıyor 40 çıkınca düzelir inşallah ama daha 23 günlüğüz
Yanında zaten gündüz sürekli kontrol edersin cnm kafasını yana doğru çevir yüzüstü yapYüzüstü yatırmaya korkuyorum ya ağzı kapanırsa diye..
Bildiğimiz toz kimyonla mi yapicaz binde her emzirmeden önce veriyo muyuzKuzum kimyon demle ver bizde cok etki etti. Yarim fincan suya yarim cay kasigi kimyon ve ceyrek seker at 1 dk kaynat. Iliyinca da süz 2 cay kasigi ver acken. Uzerine de emzir yada mama veriyorsan biberon ver.
Kamerada ben de çok rahat ettim hatta gözünü açtı mı müzik gönderiyorum ger uyuyor ya da Bi süre sakince müziği dinliyor bana Zaman kazandırıyorGece uykusunda yüzüstü yatırma ama gündüz başında biri varken veya sürekli takip etme imkanım varsa yatır canım. Iızn saatler uyuyorlar. Ama hemşireler taburcu olurken bana tembih etmişlerdi, kesinlikle yüzüstü yatırıp yanından ayrılmayın diye.üç aylık olana kadar risk. Biz de zaten kamera var diye rahatız. Tuvalete bile ekranla gidiyorum. Gece de hiç kalkıp bakmıyorum, hep ekrandan kontrol :) o olmasa ben de yatıramam
Kullanmadığım zamana göre daha iy şu an. Ama gaz sorunu bitti mi hayır. Sen ne kullanıyorsun?Bende zinco kullanıyorum ama çokta fayda etmedi bize
Usamarkabebe canim.Canim hangi kullanıcıdan aldin?
Canim kameranin markasi neKamerada ben de çok rahat ettim hatta gözünü açtı mı müzik gönderiyorum ger uyuyor ya da Bi süre sakince müziği dinliyor bana Zaman kazandırıyor
Brion Vega tavsiye ederim kolaylık oluyorCanim kameranin markasi ne
Bende zinco kullanıyorum canım birde sab simplex i denemek istiyorum aslında.Kullanmadığım zamana göre daha iy şu an. Ama gaz sorunu bitti mi hayır. Sen ne kullanıyorsun?
Hmm.neyse canım gitti gidiyordan aldık 90 lira biraz pahalıya geldi ama..Usamarkabebe canim.
canım bebeğini doğurmuşsun Allah bağışlasın benden de su gibi bişeyler geliyor bebeğin suyu olmasından korkuyorum sende yaşamışsın bir sıkıntı oldumu ?Canım çiş o çiş. Hepimizde var sanırımben de öyleyim.
Sağol canım. Darısı başına inşallah. Bunu ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama son aylarda idrar kesesine iyice baskı yaptığı için kaçaklar oluyordu :) ben kokudan ayırt edebiliyordum. İdrarın az da olsa kokusu olur sonuçta. Bir de amniyon sıvısıyla az az sürekli gelir demişti arkadaşlar. Eczanelerde bunun için test gibi bir şey vardı sanırım. Ondan alıp deneyebilirsin.canım bebeğini doğurmuşsun Allah bağışlasın benden de su gibi bişeyler geliyor bebeğin suyu olmasından korkuyorum sende yaşamışsın bir sıkıntı oldumu ?
benden de az az günde 1 kez geliyor sıcak akıyor ne olduğunu bilemedim amnisure testinden bahsediyorsun değil mi ?Sağol canım. Darısı başına inşallah. Bunu ne zaman yazdım hatırlamıyorum ama son aylarda idrar kesesine iyice baskı yaptığı için kaçaklar oluyordu :) ben kokudan ayırt edebiliyordum. İdrarın az da olsa kokusu olur sonuçta. Bir de amniyon sıvısıyla az az sürekli gelir demişti arkadaşlar. Eczanelerde bunun için test gibi bir şey vardı sanırım. Ondan alıp deneyebilirsin.
Zinco ne için kızlar bize verilmedizinco sanki ishal mi yapıyor çocuğu ya kullananlar da böyle bir şey farkeden oldu mu
Canim bu emzirme kampi nedir tam olarak?Şakır şakır kanamıyorsa emebiler dedi bana hemşireler. Ben de kanadığı halde emzirdim. Süt kanalı görünüyordu ucu açılmıştı. Kabukları en güzel o emerken iyileştiriyor. Emer sonra kabukları kusardı. 3-4 günde iyileşti. Emzirince daha çabuk iyileşecek :) beslemişin öyle düşünme, kilo vermemiş. Şimdi alacak. Her gün daha iyi olacak
Sab simplex kullanıyorum ben bebeğe.. Kusması falanda azaldı..Bende zinco kullanıyorum canım birde sab simplex i denemek istiyorum aslında.