- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #46.241
Nasıl korunmak lazım pekiSu an cok korkuyorum kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl korunmak lazım pekiSu an cok korkuyorum kizlar
Biraz büyümüş seninki yine ben 3 hafta sonra başlıyorum işe annem idare edecek ama bakıcı Bn de arıyorum çünkü öyle çok Da hevesli gibi değil annemBen ise kurban bayrami sonrasi donecegim, su an bakici ariyorum.. Hic icime sinmiyor ama baska carem yok.
Canım ikisinde de hastanelerin hatalı uygulamaları oldu. Maşallah bebeğinin hiç bir şeyi yok. Keşke biri uyutsa da sen uyusan o arada. Bir kaç saat bile yeter.Dünden beri ama tükendim sanki geçen hafta uzamis sarılık çıktı bu hafta kalça cikigi olayı çıktı ve sürekli Huzursuz bebeğim uykusuz yorgun bir ben![]()
Resmi gazeteyi okudum. Analık izni iptal değil ama evet yıllık izinler gitti. Bari ücretsiz izin alsan onun yerine biraz, vermezler mi?Cok canim ben doktorum. Doktorlara bildiri geldi. Rapor verilmeyecek yillik izinler iptal diye. Ucretsiz iznin iptal oldugunu soyleyenler var ama bi kuruma sormadim ben
analık iznini kapsamıyor yazıyor ama tam olarak anlamadım. analık izni sadece ücretli izin mi sence? Bence değil. Ücretsiz olan da analık izni. Bebeğini bırak gel demezler benceSadece zorunlu izinler var şu anki doğum izni gibi bence ücretsiz izinler de iptal
Büyüme evresindeymiş canım , bol bol uyutun dedi arkadaşlar , nasıl uyumak istiyorsa , vende öyle yapıyorum ama ben telef oluyorum bu seferde , dün akşam bende yiyemedim yemeği Allahtan üst kattaki komşum Katmer yapmış , kucağımda oyalarsın bebişi katmerden yedim :))) sabah 9 dan beri sakiniz ama uyuyoruz şimdilik ...Aynı dönemden mi geçiyorlar acaba ya biz hasta herhalde bi yeri ağrıyor diye düşündük dün esimm de bnde akşam yemeği yiyemedik onla ugrasmaktan
Canım ben eldivenlerini çıkardım 1-2 gün yüzünü Gözünü çizdi saçını çekti , şimdi uyurken hareket ettirmiyorKızlar kundak berimiz ıslandı. ilk kez kundaksız yatırdım. Ellerle baş edemiyorum. Çılgın gibi hareket ediyorlar. Tutmasam uyandıracak kendi kendini. Kundak yapmayanlar, nasıl baş ediyorsunuz bu minik çok tatlı bir o kadar da gıcık ellerle?![]()
Canım pazartesi günü eşime de yazı gelmiş Müdürlükten kesinlikle zorunlu kalınmadıkça izin -rapor verilmeyecek diye ,şu an izin -rapor yazmıyorlar memurlara ama , sen özeldesin sıkıntı olmaz, devlet kadrolarında olanlar için geçerlianalık iznini kapsamıyor yazıyor ama tam olarak anlamadım. analık izni sadece ücretli izin mi sence? Bence değil. Ücretsiz olan da analık izni. Bebeğini bırak gel demezler bence
Muhtemelen öylediranalık iznini kapsamıyor yazıyor ama tam olarak anlamadım. analık izni sadece ücretli izin mi sence? Bence değil. Ücretsiz olan da analık izni. Bebeğini bırak gel demezler bence
Niye korkuyorsun canım?Su an cok korkuyorum kizlar
Nerede oldukları belli olsun diye izinler iptal edildi sonuçta. En azından günlük gidip imza filan atalım bari buradayız diye :)Muhtemelen öyledir
Benimki resmen kendini yumrukluyor. Sonra da ağlıyor :):) eli de bayaa ağır :/Kızlar kundak berimiz ıslandı. ilk kez kundaksız yatırdım. Ellerle baş edemiyorum. Çılgın gibi hareket ediyorlar. Tutmasam uyandıracak kendi kendini. Kundak yapmayanlar, nasıl baş ediyorsunuz bu minik çok tatlı bir o kadar da gıcık ellerle?![]()
Tutamıyor zor geliyor demek kiEmmiyor direniyor ne yaptiysam olmuyor. Nasil yapacam bunu acikinca cigligi basıyor. :/ is konusunda bende tedirginim hic calismak istemiyorum ama iside birakamam borclarinuz cok... Allah yardımcimiz olsun hepimizin.
sen ne tatlı bir anne oldun öyle canım benim yaaKızlar kundak berimiz ıslandı. ilk kez kundaksız yatırdım. Ellerle baş edemiyorum. Çılgın gibi hareket ediyorlar. Tutmasam uyandıracak kendi kendini. Kundak yapmayanlar, nasıl baş ediyorsunuz bu minik çok tatlı bir o kadar da gıcık ellerle?![]()
Canım bu uzamis sarılık nasıl anlaşılır . Benim bebeme annem tutturmuş sarılık var suyuna altın at bilmem gözünde var die . Ben dé bebem 50 günlük sarılık mi kaldı die kzdim aklıma kurt düştüDünden beri ama tükendim sanki geçen hafta uzamis sarılık çıktı bu hafta kalça cikigi olayı çıktı ve sürekli Huzursuz bebeğim uykusuz yorgun bir ben![]()