Kızlar morhipo'da simms marka çok güzel emzirme t-shirtleri var. Eskiden atletle emziriyordum, sürekli sırtım boynum
tutuluyordu. 5 tane aldım her gün birini giyiyorum.
Eki Görüntüle 1862005
Hayatım değişti resmen.
Yalnız marka artık faliyette değil ve hiç bir zaman istediğimi göndermiyor. M istiyorum S geliyor, gri istiyorum mavi geliyor, sıfır yaka istiyorum V yaka geliyor falan. Geri gönder iptal et vs çok zor oldu.
Göğüs pedi olarak da organik pamuklu kullanıyorum. Emiciliği süper ama sürekli takmadığım için bir şekilde sık sık ıslanıyor üstüm. Ben atlet bile giysem sütler daha yavaş oluyor. O sebeple giymiyorum. Ama haftaya kayınpeder gelecek 2 hafta kalacak. O zaman ne yapacağım bilmiyorum. Göğüs pedinden bile uçları belli oluyor!
Biraz şekerli, demirimsi bir kokusu var. Çok değişik. Oh mis gibi süt kokuyor derler ya pek de öyle mis gibi değil hakikaten de :) Kocan da dönsün kavuşun artık inşallah. Manevi desteği de hiç bir şeye benzemiyor insanın eşinin yanında olmasının. İzin iptallerinin ücretsiz izinleri kapsadığını düşünmüyorum. Rektöre sorsan? Neden kabedesin kadronu ya. İnşallah çözülür. Ben de yabancı bir firmada çalışıyorum. İlk kez ücretsiz izininin tamamını alan kişi benim. Hem de kritik bir pozisyonda çalışıyorum. Ama bebeğim çok önemli. Her şeyi göze alıyor insan.
@PembeLokum canım bir doktora git. bu kadar acıyorsa kesin bir sebebi olmalı. iyileşmiş olması gerekiyordu şimdiye. mantar olabilir. Benimkinde görünen hiç bir şey yoktu ama hafiften bir acı vardı sürekli. Mantar kremi sürdüm o acı geçti.
Ya canım ben de soruyorum kendime aynı soruyu ama ikinci hamileliğimde sadece 10 kilo aldım. Zaten daha azı da sağlıklı değil ama yinede bu haldeyim. Sadece kilo değil ki. Hamilelik çok yıpratıyor. Öncesinde sıkı spor yapmadığımız için aslında oluyor.
@Gizlifidan canım yarım kundak yapacaksın onun için. Muslin bez al 70x70 momeasy marka çok uygun fiyatlı ve güzel, hafif kar gibi bir şey. Ben ellerini sarmazsam uyuyamıyor. Fakat parmaklarını kullanması lazım. Eldivenleri çıkar tatlım hiç bekeleme.