2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Biraz sıkı olması gerekiyor zaten ama sence rahat değil mi aynada baktığında nasıl duruyor? Severler genelde slingleri

Yapsa da yiyorum yesem de aynı yemesem de dikkat etmiyorum o kadar. Bi mercimekten korkuyorum ben
Kardesim gitse basvurabilir mi? Neler gerekiyor sadece tc mi?

Kızlar ben adet oluyorum ya inanamıyorum!!! Bir de benim endonetriosisim var. Adet olmamam gerekiyor. O zaman kist oluyor ve çok ağrım oluyor. Şu an son derece üzgünüm. Sezeryan olmasaydım ikinciyi yapardım 6 ay sonra. Çünkü bir daha olur mu olmaz mı belli olmaz. Şimdi adeti kesmek için ilaç almak zorunda kalacağım.

Sütüm de bugün az gibi. Ondan mı? Eğer öyle ise bin kat daha üzüleceğim

Bugün çok huysuz ama kıvranmıyor. Aç sanırım :KK43:
Kokusu her zamanki gibi çok hafif bir koku var. 3 kere yaptı. Eğer artarsa kaka tahlili yapıyormuş doktor. Ona götüreceğim

Benimki cok fazla kaka yapiyor ya gunde 5 i buldugumuz oluyor ama basindan beri boyle. Hic ishal olarak dusunmemistim. Kakasida kötü kokar hep. Bi sikinti var mi acep? Ama boyu kilosu buyumesi gayet iyi.

Kızlar ishal olsa kıvranır ağlayarak kaka yapar.
Bi de ishalle vücut su kaybedeceğinden
Bingildak içine çöker
Susuz kalınca

Ben küçük almışım. Başta sevmedi şimdi de sığmıyor :KK43:

Anladim cnm ben de en kucuk boyundan almistim ama benimki minnos oldugu icin daha sigiyor gerci bacaklari duz durmuyor bukuk duruyor o sekilde sigiyor

Benim de goguslerim 2 3 gundur tas gibi olmuyordu bugun tas gibi oldu bol bol sut sagdim

Benim minnos da 15-20 dk emiyor cnm normali buymus doktor oyle soyledi bize

Birincide ve kincide az olmustu bunda hiç olmadı. Hiç bişey surmedim bunda. Sütümü sürüp havalandırdım.

Iyi cnm benim de git gide azalir umarim acim simdi kartaron yagi deniyorum ayva cekirdegi alamadim ayva mevsimi degilmis

Sanmıyorum
sen veya eşin gitmeli süresi nedir bilmiyorum.
Tcler kimlikler gerekli

Sen 600 lira aldin di mi:)) 3. Cocuk ya

Anladim cnm ben de en kucuk boyundan almistim ama benimki minnos oldugu icin daha sigiyor gerci bacaklari duz durmuyor bukuk duruyor o sekilde sigiyor

Benim de goguslerim 2 3 gundur tas gibi olmuyordu bugun tas gibi oldu bol bol sut sagdim

Benim minnos da 15-20 dk emiyor cnm normali buymus doktor oyle soyledi bize

Iyi cnm benim de git gide azalir umarim acim simdi kartaron yagi deniyorum ayva cekirdegi alamadim ayva mevsimi degilmis

Sen 600 lira aldin di mi:)) 3. Cocuk ya

Evet :))

Kizlar su an neko sling i deniyorum. Ilk koyarken basbas bağırdı. Simdi sustu uyuyor:) bi yeri acimiyordur degil mi sıkı bisey ya. Beni cok sıktı sanki.
Bugun bebegimi neko slinge koyup disari ciktim ben :)
Cok keyifli oldu.
Benim sansim, kiz kardesim anne-bebek dans dersleri veriyor, kendi sinifinda derslerinde kullanmak icin siparis vermisti. Denemem icin birakti bana. Cok begendim ben ama disarda cozup baglamak cok kullanisli olmaz diye dusundum. Ergo baby kanguru aldim ben onun yenidogan aparatini siparis verdim, o daha pratik disarda kullanmak icin bence.
Yarin kizkardesimin dersine girecegim, hem annenin forma girmesine cok yardimci bi aktivite hem de bebekle gecirilen cok guzel bir zaman.

Ben de 400 lirayla napsam diye dusunuyorum. Simdi sepet besik kullaniyorum 6 ay sonra fln sigmaz icine yeni besik icin mi saklasam yoksa surekli bebek bezi mi alsam o parayla :))

Ben kırılan azı dişimi yaptıracam. Ama bebek biraz büyüyünce. Diş taksitle de olur aslında. Kurban parası hazır diye düşünüyorum :)

Bn de mi öyle yapsam
Ben emme suresine gore meme degistiriyorum. Eger cok az emdiyse genelde ayni memeyi 2 ya da 3 kez verdigim oluyor. Yok eger uzun uzun emdiyse o zaman ikinci emmeye diger memeyi verdigim de oluyor. Tamamen bebegimin o emmedeki performansina gore ayarliyorum.

Kizlar dogdugundan beri bebegime ultraprima bez, bubchen pisik onleyici krem ve unibaby islak mendil kullandim. Sunneti iyilestikten sonra da gunduz yikayarak gece silerek temizledim altini. 3 gun oncesine kadar bembeyaz olan poposu 3 gundur kizarmaya basladi. Daha tam pisik olmadi ama olacak gibi, anlamadim neden boyle oldu :(
Bugun eczaneye sordum sudokrem onerdi onu aldim. Insallah tamamen pisige cevirmeden ise yarar.
Aranizda kullanan varsa sudokremi memnun kaldi mi??

Back
X