2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Insallah canimm insallah. Sut pompasina gore cok farkediyosagdigin bilgin olsun. Hastane tipi olanlar cok guzel sagiyo.ilk bikac gun ben kiralamistim goguslerim yara oldugundan. Evdede baska var cok ag8r sagiyo iyi bisey degil tanidiktan almisti onla dedigin gibi 30 cc falan cikiyo. Bide emzirmekle sagmak arasinda cok cc farki oluyomus. Bebek emerken cok daha fazla sut geliyomus ben o yuzden istemiyorum hic sagmak:KK43: bide senke bag kuruyo yavrun.beni terketmis istemiyomus gibi hissediyorum.suan cok moralim bozuk.
Aynı duyguları yaşıyorum sabah oturdum ağladım eşim beni sakinleştirdi beni emmemesi çok üzüyor sanki bana ihtiyacı yokmuş gibi zaten kv durmadan anne sadece süt için kullan yok sen bnm kızımsın falan gibi konuşuyor iyice kötü oluyorum kucağımda kalmasına izin vermiyor ya kızımın yok sana alışmasın yok kucağa alışmasın diye kızı alıyor bnden kendisi alıyor kızı kucağına oynuyor konuşuyor bana vermiyor kızım hep ondan böyle oldu diye düşünüyorum

Canim emziriyorum ewet sadece aksam bazen cok yoruldugumda sutum azgeliyo ve bizimki asiri sabirsiz istahli oldugunda biberonla mama veriyorum 90cc. Bide disardaysam emzircek yer bulamazsam mama veriyorum ki zaten haftada max 2 kez cikiyorumdur disari. Insallah gecicidir cok korkuyorum gercekten basim cok agriyo.
Cnm hepimizin akşam az gelir. Gece uykusuna yatar o arada birikir. Benimki 9'da yarı aç yarı tok uyuyor. 12'de kaldırıyorum. Bolca birikmiş oluyor ve hepsini emziriyorum ve bir daha uyandırmıyorum. Gerek yok mamaya

Aynı duyguları yaşıyorum sabah oturdum ağladım eşim beni sakinleştirdi beni emmemesi çok üzüyor sanki bana ihtiyacı yokmuş gibi zaten kv durmadan anne sadece süt için kullan yok sen bnm kızımsın falan gibi konuşuyor iyice kötü oluyorum kucağımda kalmasına izin vermiyor ya kızımın yok sana alışmasın yok kucağa alışmasın diye kızı alıyor bnden kendisi alıyor kızı kucağına oynuyor konuşuyor bana vermiyor kızım hep ondan böyle oldu diye düşünüyorum
Cnm biberon verdiysen ondan olur. Bebek kim ihtiyaçlarını giderirse ona bağlanır. Senden başka kimse altını değiştirmeyecek ve uyutmayacak
dlrsordn dlrsordn biberonu bırakman lazım acilen cnm

Yok

Biberon vermedim cnm ihtiyaçlarını kendim karşılıyorum bebeğimin çok şükür
Pardon tatlım hızlı okudum yanlış anlamışım kv araya girip kendi yapmak istiyor sandım. Benimki öyle de! Hatta demin emen bebeği kucağımdan kaptı! O kadar kızdım ki...gazı vs vardır yada ağzının içine bak cnm. Yoksa emer neden emmesin. Sen ısrarcı ol

Bi karismaslar hersey daha guzel olcakta en buyuk kotulugu kadin kadina yapiyo malesef.neden boyle anlamiyorum.Allah nasip ederde ogunkeri gorursem ben oyle bi kaynana olmicam insallah. Suan uyuyo emzirmeye calisiyorum birax aldi ama derdimiz ayikken akli basindayken almamasi :( bakalim uyaninca napicam

Cnm biberon verdiysen ondan olur. Bebek kim ihtiyaçlarını giderirse ona bağlanır. Senden başka kimse altını değiştirmeyecek ve uyutmayacak
dlrsordn dlrsordn biberonu bırakman lazım acilen cnm
Ewet canim farkindayim ama esim sagolsun beni cildirtiyo mama ver cocuk ne hale geldi gormuyomusun diye tartisiyoruz ben basindan beri biberon vermeyelim alisical dedim o da israrla sacmalama diye mudahale ediyo biktim ugrasmaktan

Pardon tatlım hızlı okudum yanlış anlamışım kv araya girip kendi yapmak istiyor sandım. Benimki öyle de! Hatta demin emen bebeği kucağımdan kaptı! O kadar kızdım ki...gazı vs vardır yada ağzının içine bak cnm. Yoksa emer neden emmesin. Sen ısrarcı ol
Cnm emziriyorum mesela kv geliyor alıyor yeter doydu diyor yada süt veriyorum kucağımda uyuyor gazını çıkarmaya çalışıyorum bebeği hop alıyor kucağa alıştırma diyor böyle bebek büyümez emzir koy yatağına kendi kendine uyur diyor keşke o şekilde uyusa uyusun diye kırk takla atıyorum bn böyle böyle bnmden çoçuğunda psikolojisini bozdu bişey diyince de bn 5 çoçuk büyüttüm diyor bnde bırak bnde bi tane büyüteyim diyorum kızıyor bu sefer aynı sokakta oturuyoruz zırt pırt geliyor ne yapacam bilemiyorum allah yardımcımız olsun eşime tayin isteyip gidelim diyorum o da yanaşmıyor 2 ay sonra işe bsşlayacam bebeğime o bakacak çok korkuyorum çoçuğumu bana karşı doldurursa diye çünkü şimdiden arada yapıyor

Bi karismaslar hersey daha guzel olcakta en buyuk kotulugu kadin kadina yapiyo malesef.neden boyle anlamiyorum.Allah nasip ederde ogunkeri gorursem ben oyle bi kaynana olmicam insallah. Suan uyuyo emzirmeye calisiyorum birax aldi ama derdimiz ayikken akli basindayken almamasi :KK43: bakalim uyaninca napicam
Aynn cnm biz öyle olmayız inşallah.
Uyandığında da alır inşallah dua edelim birbirimize rabbim kabul eder inşallah birbirimize ettiğimiz duaları

Kendisi doğurmuş 9 ay kendisi karnında taşımış senide süt anne olarak görüyor herhalde tee allam..

Canim sutum geliyo zatende memeyi agzina almiyoki. Artik bez koydum gogsume akiyo cunku. Bi agzina alsa sorun kalmicakta ittiriyo istemiyo bakiyo biberon degil hemen geri cekiliyo:KK43:
Cnm ben memeyi almadiignda sinirlendiginde ona anne karnı sesi açıyorum ya da eşim Beşiktaş marşı açiyo dikkati dagiliyo bi dene sende önce sakinlestir sonra netten anne karnı sesi var onu aç ben yağmur sesi ya da glnu söylemişti YouTube'da 90 min womb var onu dinlet inşallah olur canım bizimki De sütü yutamiyo sinirleniyo emmiyo agliyo açliktan

Cnm emziriyorum mesela kv geliyor alıyor yeter doydu diyor yada süt veriyorum kucağımda uyuyor gazını çıkarmaya çalışıyorum bebeği hop alıyor kucağa alıştırma diyor böyle bebek büyümez emzir koy yatağına kendi kendine uyur diyor keşke o şekilde uyusa uyusun diye kırk takla atıyorum bn böyle böyle bnmden çoçuğunda psikolojisini bozdu bişey diyince de bn 5 çoçuk büyüttüm diyor bnde bırak bnde bi tane büyüteyim diyorum kızıyor bu sefer aynı sokakta oturuyoruz zırt pırt geliyor ne yapacam bilemiyorum allah yardımcımız olsun eşime tayin isteyip gidelim diyorum o da yanaşmıyor 2 ay sonra işe bsşlayacam bebeğime o bakacak çok korkuyorum çoçuğumu bana karşı doldurursa diye çünkü şimdiden arada yapıyor
Allah yardımcın olsun.kv de akıl versin inş.
benim kızım da 3 günlüktü gece uyumuyordu,kv verdi emzirdim kucağımda uyuyakaldi.eşim uyuyordu kv de uyukladı.ben de söylemedim al diye.gece uyandı,burda mı uyudu bir daha uyutma sana alışır dedi.belki iyiliğine dedi ama sinir olmuştum

dlrsordn dlrsordn ahh canım şu biberonlardan ne çektik:) biberonu bırakmadığın sürece memeni doğru düzgün emmez canım. Mamayı ver ihtiyaç görüyorsan ama kaşıkla ver. Biberonu unutsun bi. Eşine de düzgünce anlat. Sonuçta anne olarak bebeğini ondan daha çok düşünürsün. Ağlayacak belki bebeğin ama alışacak biraz sabret. Sütün var sonuçta ve bebeğin için daha faydalı.

Ayy canım önceki yazdığını da okuyunca gıcık oldum kv ne :) ne demek anneyi süt için kullan. Annelik o kadarsa kendi niye geliyor hala oğlunun evine :) emzir koy uyusa keşke ama o gaz çıkmayınca uyumuyorlar eğer çok uykuları yoksa. Buna biraz müdahale etmelisin canım. Gerçi müdahale etmişsin biraz ama. Onun yanında emzirme mesela. Ben başkalarının yanında pek emzirmiyorum. Başlarda emzirnce gazını da biz çıkaralım deyip alıyorlardı. Kötü niyetle değil tabiki onlar da sevmek istiyor ama sürekli olunca ben sadece emzir uyut işine bakan biri gibi olacaktım. Emzireceğim zaman ben oğlumun karnını bi doyurayım diye yatak odama geliyorum. Emziriyorum gazını çıkarıyorum kim ne bilecek :) bazen de kendim veriyorum hadi gazını çıkarıvern diye :) kucağa alıştırma diyen insan senden çok kucağına alıyordur eminim :):)
Sen işe onun yanında emzirmeyi bırakarak başlayabilirsin. Yatak odanda emzir. Gerekirse kapını kilitle. Çok sıcaktı üstümü çıkardım müsait değildim girivermeyin diye kilitledim dersin.
Geçenlerde ben kv için nenesi dedim yaşlı gibi oluyor öyle babanne desin büyükanne desin anne desin dedi. Anne neymiş annesi var onun zaten babanne der dedim. Kendilerni anne gibi sevsinler istiyorlar biraz sanırım. Sen tavrını koy canım. Böyle olmaz çünkü. Dediğin gibi aranızdaki bağ zedelenir gibi sanki. Bazı çocuklar bakıcılarına anne diyor ya durum öyle olmasın :)

Allah yardımcın olsun.kv de akıl versin inş.
benim kızım da 3 günlüktü gece uyumuyordu,kv verdi emzirdim kucağımda uyuyakaldi.eşim uyuyordu kv de uyukladı.ben de söylemedim al diye.gece uyandı,burda mı uyudu bir daha uyutma sana alışır dedi.belki iyiliğine dedi ama sinir olmuştum
Allah yardımcımız olsun bnm kv çok kıskanç oğlu bni seviyo dediklerimi yapıyor diye kıskanıyor çoçuk olduktan sonra daha da kıskançlık artı ya inanmazsın çoçuk oldu hastaneden çıktık eve geldik çoçuğu emziriyorum hamilelikte göğüs uçlarım karardı çoçuk ağlıyor sezeryanlıyım onlar veriyordu emzireyim diye bi baktım kv çıkardı kendi göğsünü bebeğe annenin göğsü pis kara sen bnmkini al kendi göğsünü vermeye çalıştı bi iki kere bn sinirden ne yapacağımı şaşırdım eşime söyledim kızdı bnde kızdım ona dedim böyle yaparsan çoçuk bnm göğsümü almaz falan bi daha yapmadı allahtan kızım tutmadı ya yazarkn bile yine sinir oldm

Cnm sen doktorsun daha iyi bilirsin. Vücutta ciddi bir antikor yanıtı oluşuyor şu an. Bu kadar küçük bir beden için kolay değil. Çok fazla aşı bir arada yapıldı. Rekombinant tekniklerle üretilenler var. Kim bilir nasıl reaksiyonları tetikliyor vücutta. Koruyucu maddeler var bir de. Mesela alüminyum var. Yuttuğunuz al dışarı atılıyor ama enjekte olanın nerelere gittiği belli değil. Biliyorsundur beyin de birikmesi alzeheimere sebep oluyor. İğne yeri bunların yanında hiç bir şey. Kalıcı olmaz Allah'ın izniyle. Sodyum askorbat şeklinde bulabilirsen c vitamini iyi olur. En kötü bol bol paprika, kivi ve limon tüket. Ama çok bol miktarda
Ayy niye yaptırıyoruz biz bu aşıları o zaman :KK57:

Back
X