2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Canım benim kızım akşam 9dan sabah 6ya çiş yapmadığı bile oluyo. Gece Çok emmeyince az az emip uyuyunca oluyor. Bazen gece kalkıp bakıyorum 12gibi değiştiriyorum varsa. Sonra sabah 7-8 ne zaman tam uyanıp çok emerse arka arkaya yapıyor.

Kum döküyor olabilir.
Çok terliyor mu?
Sen günde kaç defa çişe çıkıyorsun?
Bazı gıdalar kum yaparmış
ailede var mı böbrekte kum taş hikayesi?

Maşallah bebisine..

Bugün düşündüm de
Oğlum 3yaşında 94cm ve 15kilo
Doğduğunda 52cmdi ve 3530grdi.
Her ay bi kilo almış olsaydı
39kilo olurdu şimdiye..
Her ay 1cm uzamış ortalama..

Artık hareketlendikten sonra kilo alimlari da yavaşlayacak.

Emzir canımbenim
bi kaç gün yapışık ikiz olun
Misafir çağırma kabul etme
Bi yere gitme
Ev isi yemek düşünme
Bol su iç dans et müzik dinle
Her fırsatta uyu..

Canım geçmiş olsun
canın ne istedi
hatirladiysan ye veya tadına bak, benzerini ye ve tatmin olduğunu hisset.
O kadar yemek görseliyle yüzyüze geliyoruz ki bende de çok oluyor
Geçen kumpir canım istedi
Patatesten pure yaptim
O kadar sogudu ki soyup rendeleyince
tereyağı kasar karıştırıp fırına verdim.

Canım bebeğin bağırsağı gelişsin diye olabilir.
Aşıdan önceki günlerde bol yoğurt tuket
Hatta activiadan yarım çay kaşığı ver
Veya maflor reflor gibi bağırsak florasini geliştiren şeyler ver.
Bi de zinco gelistirir. Zinco ver bi kac gün önceden başla.

Geçmiş olsun canım

Rahat ol canımbenim.
Sen sakin olursan bebeğin herşeyin yolunda olduğunu hissedecek
Ve sorun olmayacak
Ateşlenmez bile

Ben üst gövdemi soyup bebeğimi öyle uyuturum aşı günleri
Bacaklarini oksarim
Hatirlarsan bacaktan enjeksiyon çok acitiyor.
Sezeryanden sonra kac gun ağrıdı bacaklarim..

Benim bebeğim dün tüm gün emdi emdu uyudu, arada kısa süre uyanık durdu.
Bugün de evvelki gün gibi hiç memesiz uzun uyumadi. Zaten 5dk uyusa dinleniyor bıdık

Bu arada biz 62 günlük olduk
Hala haber bekliyoruz aşı için​
kazandibi İstemişti canım. 10'a benzer şeyler yemiştim ama yerini tutmadı demekki bugün kazan dibi yedim bakalım faydası olacak mı

Kac kilonuz kaldi kizlar ben ilk hizli verdim ama simdi veremiyorum 3 haftada 1700gr vermisim anca. Dogumdan 4.5 kilom kaldi zor gidicek gibi
Canım 20 kiloyu verdim. 5 kaldı. O da çok yavaş gider. Acelesi yok. Hamilelik öncesi kıyafetleri giyebiliyorum. Pantolon düğmeleri zor kapanıyor ama tunik giydiğim için sorun değil :):)

Ya kızlar yarın eşimin arkadaşının düğünü var bebeğimi götüremem çok küçük eşim gidecek ben de gitmek istiyorum..anneme bırakalım diyorum ama eşim istemiyor kaç saat nasıl durcak diyor 3-3.5 saat sürer biz şimdiye kadar en fazla 1 saat bıraktık napsam bilmiyorum..

Olur da bırakırsak 3 saat için kaç cc süt sağıp bıralmam lazım normalde meme verdiğim bilmiyorum bebeğim 38 günlük..

Kızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
Kelin ilacı olsa başına sürermiş cnm.özellikle iki gündür mahvediyor beni.biogaia kullanıyoruz, biraz rahatlatıyor gibi

Kızlarrrr benim bebek kolik 19.30 - 22.00 arası hiç susmuyo sonra uyuyo gidiyo napmam lazm yaa bana yardım edin çpk zorluyo çok ağlıyo
Canim kolik bebekler icin harvey karp yontemini dene. Mahallenin en mutlu bebegi kitabinda okumustum. Nette videolari da var izle. Kolik bebek aninda sakinlesiyo. Ozetle kundaga sarip ssshhhh sesi esliginde salliyosun ama teknigi var. Denemeye deger.

Cnm normalmi bilem de bizimkinin ilk haftassinda vardi o pembelik doktor idrarda kristallesme olmus yeni doganda olur demisti sonra gecti. Ama simdi iki aylik oldu kuzular nedendir normalmidir bilemem doktora msj at fotosunu yolla ne dicek bakalim belki idrar tahlili.ister
H history1985 canım geçen internette okumuştum bazı bebekler ilk zamanlar regl görürmüş annedeki östrojen fazlalığı bebeğe geçermiş , istersen çocuk doktoruna göster , İnternet'te geçici bir durum korkulacak birşey yok yazıyordu ...

Youtube dan ağlama zamanı yaklaşınca 90 min womb videosunu dinlet. Benimkini susturuyor. Gerçi benimki kolik değil ama. Bir de youtube da acemi annenin kolik bebeklerle ilgili videosu var. Onu iZle. Onda birkaç yöntem gösteriyor. Kundaklayıp omzuna yaslayıp minik minik zıplat huysuz ağlayan bebeğime iyi geliyor.

O saatten önce emzir ya da doyır o saatlerde pusetle dışarıda yürüyüş yap..
Canm ben karadenizde oturuyorum o saatlerde fena soğuk oluyo yaa :/ ama denemekte fayda var teşekkür ederim
Banyosunu o saatler arasında yapsan ve biraz uzun tutsan faydasını görürsün canım
Önceden banyo yapınca bayılıp gidiyodu şimdi onada alıştı ://
Kelin ilacı olsa başına sürermiş cnm.özellikle iki gündür mahvediyor beni.biogaia kullanıyoruz, biraz rahatlatıyor gibi
O ne oluyor ne ilacı hemen deneyim bende
Canim kolik bebekler icin harvey karp yontemini dene. Mahallenin en mutlu bebegi kitabinda okumustum. Nette videolari da var izle. Kolik bebek aninda sakinlesiyo. Ozetle kundaga sarip ssshhhh sesi esliginde salliyosun ama teknigi var. Denemeye deger.
Hemen izliyorum :D teşekkür ederimm
Youtube dan ağlama zamanı yaklaşınca 90 min womb videosunu dinlet. Benimkini susturuyor. Gerçi benimki kolik değil ama. Bir de youtube da acemi annenin kolik bebeklerle ilgili videosu var. Onu iZle. Onda birkaç yöntem gösteriyor. Kundaklayıp omzuna yaslayıp minik minik zıplat huysuz ağlayan bebeğime iyi geliyor.[/QUOTE
İnşallah bizede iyi gelirr :(

seker000 seker000 ben olsam düğüne sonuna dogru annemle giderim, sakin bi yerde bebek onunla dururken tebrik eder geri dönerim. Tabi benim öyle bi annem yok ve küçük bebek varken düğüne götürecek bi eşim de yok :)
Kendi bensiz ugrar gelir
Sonra tebrige evlerine gideriz

@taze_anneee
Canım memeyi çıkarırken parmağını yandan dürterek çaktırmadan çıkarıyorsun değil mi? Her uyumasinda dene diline bastirarak ver emziği

Back
X